IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Slide me some skin, soul brother!Lauantai 30.06.2007 03:37

Charlie & the Chocolate Factory on niin ihana! Aloin aikani kuluks kattomaan sitä, pitkästä aikaa. Maistelen tässä samalla taas vähän juustoo ja viinii. Kyl on herkkuu.

Huomenna pyöräilen kaupungille, kivint!

Huamenta.Perjantai 29.06.2007 08:55

Joo moi, mä heräsin puol tuntii sitte. Kävin pesee hanpaat ja kusettamas koiran. Se on hienoo, et on tää nukkumisjuttu hyvi hanskas.

Maistelin eilen sitä saamaani juustoo ja sen kans otin kaks lasii punkkuu ja sit kattelin kolmoselta sitä Viiltäjä-leffaa. Hitto, että ärsytti, ku heräsin lopputeksteihi! Oon nähny sen leffan joskus aiemminki, mut en kuitenkaan ihan alusta asti ja muutenki kattonu sen silleen sivusilmällä. En kauheesti muistanu siitä elokuvasta mitään, mut joku mielikuva oli kuitenki ja olisin halunnu tietää muistinko mitään oikein, vähän yli puoles välis sit tuli niin uni, etten pysyny hereillä, vaikka urheesti yritin.

No joo, ehkä meen nyt vielä maate kuitenkin, ei tuu mitää, jos koitan tästä olla koko päivän hereillä. Sammusin viimeistään yheksältä, ku en keksis mitään järkevää tekemistä.

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 21:46

Miksi rakas sisareni ei koskaan vastaa puhelimeen, kun yritän kerran puales vuades soittaa sille?

Mukava vierasTorstai 28.06.2007 21:43

Toi juustoo, söi jätskii (ja tykkäs siitä, arvasin!) ja korjas mun langattoman netin. Ei tartte enää hermoilla ton tun verkkopiuhan kans, ku tää aina itkee, et verkkokaapeli ei ole kytketty ja jotain muuta jaskaa. Rasittava. Toivottavasti tää nyt sit toimiiki, ettei tartte heti soittaa magic fingerii apuun uudestaan =)

Ja ehkä päästään huvituspuistoonki, tsuppiduu!

Nyt mun tarttee päästä jonkun kans jonneki juaruumaa. Äkkii tai pää halkee =) Tallil olis ollu jotai jutustelukaverii, mut en menny tunnil, ku tää jalka on vieläki vähä heikos hapes, toivottavasti ens viikolla jo paremmassa. Jos ei, niin pakko mennä lääkäriin.

Äeäeäe, hihi :D

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 01:11

Huomenna on vinha päivä, mulle tulee juustolähetys. Ehkä. Ja sit ajattelin vaihteen vuoks taas siivota =)

Kävin tänään pitkästä aikaa tallilla ja jalka tuli taas vähä kippiäks, en uskalla kyl mennä vielä huomennakaan ratsastustunnille. Pesin Pipoa vähän tänään ja juttelin sille mukavia, se vaan esitteli mulle pippeliään, röyhkimys!

Tänään on muutenki ollu mukavan lepposa päivä, aamulla löhöilin vaan, sit iltapäivällä lähin tallille, käytii Hekun kans vähän ajelemassa ja ku tultiin kotiin, pesin Hekun (se ei ollu kovin innoissaan), sit laitoin pyykkiä vähän koneeseen, tein ruokaa, söin jätskii ja sen semmosta. Äsken olin varmaan vartin suihkussa, ja koitan tässä kerätä energiaa, että kykenen vielä viemään koiran iltalenkille. Se vihaa märkiä kelejä ja mua väsyttää muuten vaan kuuman suihkun jälkeen, katotaan mitä tästä tulee. Katon ny ainaki ensin ton typerän SubTV:n leffan loppuun.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 00:23

Täytyis kai tilata töistä se kotikäynti, ku alkaa tää loma ahistaa =)
Pojat lupas tulla käymää ja pelottelee lapsii!

Mimosa 6v. ja Iiro 3v. kävi mun ovee koputtelemas tänään "voiks teil tul tänää". Mun piti vastata kieltävästi, ku lupasin lähtee äidin kans ulos syömään. He olis tullu kattoo taas piirrettyi.

Oltiin Rossossa, viereises pöydäs oli kaks mustalaisperhettä ja voi sitä meteliä =) Neljä pientä lasta ja vauva ja kahdet vanhemmat. Kyl he teki tilaustaki sit varmaa 20min ja oli aika vaikeeta, annokses oliki väärät perunat ja sitä ja tätä, eikä sittenkää se käyny, mut toi on parempi tai ei ehkä sittenkää, mitä vaihtoehtoi täs ny ees oli??? Sit ne tyhjensi melkein koko salaattipöydän ja silppus servetit pitkin poikin ja huh. Tuli niin hiljasta, ku ne lähti =) Iha hauskaa heil tuntu silti olevan, ja ruokaki maitto, ni mikäs siinä!

Oon porukoilla ny, alan kattoo äitin kans elokuvaa.

VieroitusoireitaTiistai 26.06.2007 14:19

Näen joka yö jotain työhön liittyviä unia! Siis ihan uskomatonta. Eikä oo tullu ees mitään kiinnostavia sähköposteja. On tää kans. Katotaan ny kykenenkö olemaan koko loman käymättä toimistolla näyttäytymässä =)

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 03:12

Hitsi. Onnistuin kyl niin kivat paidat ostamaan tänään, että on ihan älyttömän hyvä mieli. Ja ne molemmat uikkaritki on tosi hienot. Kangaskengät sopii molempiin uusiin paitoihin. On niin nättiä, että! Kyllä kelpaa kesäillä =)

Tunnen oloni niin tytöks! Ja oon ihan onnellinen! Eläimet on niin ihania ja kaikki on muutenki mukavasti, kesäloma ja lepoa ja kaikkia mukavuuksia.

Nyt te luulette mua ihan pöpiks =)

Shop, shop!Maanantai 25.06.2007 19:34

Testasin uutta Visa-korttia =)

Lähin ihan ajankuluks hillumaan kaupungille joskus puoliltapäivin (pyöräilin!), kiersin kaikki kaupat rauhassa ja hihittelin ihmisille, ku ne tonki alennuskasoja kauheessa vimmassa. Emmä ees yrittäny tuupata siihen samaan sotkuun, kattelin vaan kaikki vähemmän ruuhkaset aletelineet. En paljoo kivoja alejuttuja kyllä löytäny, yhen tunikan, kangaskengät ja uikkarin. Ostin kyl kahet uikkarit, toinen on kaksosanen ja toinen koko, en osannu päättää kumpi on parempi niin otin molemmat! Toinen oli S-etukortilla tarjouksessaki. Sit Seppälästä löysin kans hienon tunikan. Ne on kivoi kesävaatteita. Yritin ettii jotain peruslegginsejä, semmosia caprimittasia, mut ei mistään löytyny muita, ku mustia ja sellaset mulla tietysti on. Sit oli jotain villiraitasia ja tosi värikkäitä, mitkä ei käy. Valkoset ja jotku tummanruskeet olis ollu hyvät, mut olin vissiin liian vaativa =)

Nyt mun on kauhee nälkä, syön viikonlopun salaatin loppuun ja jälkkäriks sit jotain hyvää.

Ja muuten tänään aamulla piti joidenki tyyppien tulla pesemään takapihan seinää, ku niitä aletaan maalaamaan. Naapurintätiki vaahtos, että maantaina ne tulee ja "miten sää ton kissatarhan meinaat siirtää". No arvatkaa vaan tuliko ne? EI NI! Turhaan tyhjensin perkele sen tarhan eilen, et se olis hyvä nostaa pois paikaltaan. Ne maalaski tota toista taloo vielä, siinä oli etupuoliki vielä kesken. Niin, että kiitos vaan naapurintäti! Mä oon muutenki ihan ulkona näistä jutuista täällä ja sit luotan tietysti siihen, mitä nää muut täällä tietää ja sanoo ja ärärärrääär. No, laitoin nyt tarhaan sisustuksen uusiks ja puran sen sit taas illalla, jos ne seinänpesijät tulis sit vaik huomenna...

Juhannussiivous suoritettuTorstai 21.06.2007 22:08

Olipa rupeama! Piti alottaa jo aikasemmin päivällä, mutta puol viideltä vasta pääsin vauhtiin. Pari tuntii vierähti, koska ei tarvinnu suorittaa yleisraivausta eikä vessan kiillotusta (ne tein jo aiemmin tällä viikolla). Aamulla tiskasin, iltapäivällä imuroin, pyyhin pölyt, moppasin, siivosin karvoja tekstiileistä, leikkasin nurtsin ja kävin kaupassa, ku huomasin, että grillauskastike unohtu eilen ostaa. Ja samalla ostin sit pullon kylmää kolaa, ku alko niin tekee mieli. Nyt pitäis vielä pistää yks koneellinen pyykkiä peseytymään ja käydä suihkussa, sit alkas olee päivä aika mukavasti pulkassa.

Kissa ulvoo tuolla ulkona, se haluaa sisälle. Kissat on kyllä omasta mielestään usein väärässä paikassa. Jos ne on sisällä, ne haluu ulos, jos ne on ulkona, ne haluu sisään. Koita siinä sitte olla mieliks, ku kuitenki kaikki kolme ei koskaan oo samaan aikaan samaa mieltä asioista.

Tääl on maalattu talojen ikkunanpieliä uusiks. Eri sävyt eri taloissa. Meil sattu ny tuleen sit kirkkaan punaset... melko kammottavat. Ens viikolla ne maalaa pihojen puolelta. Ja arvatkaa tarviiko tota kissatarhaa siirtää? Joo. Täytyy muutenki raivata koko takapiha, että ne pääsee tekemään töitä. Ja kissat joutuu oleen pari päivää sisällä, ku maanantaina noi seinät pestään ja tiistaina kai maalataan. Ärh!

Mul on muuten ny loma! Aika ihanaa =)