IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 01.07.2008 00:01

Ratkettiin porukalla nauramaan. Me oltii ostettu Lidlist semmone pakasteomenatorttu (APFELSTRUDEL!). Oli kaveri kylässä ja P alko sit esitellä kyseistä tuotetta hälle kahvinjuonnin lomassa. Siinä tuoteselosteessa luki "...lehtitaiki napitko." =)
Menin tallille tarkoituksenani ratsastaa Pipolla. Kentällä oli toinen ori ja Pipon pieni, valkoinen rakkaus (eli poni). Tuumasin, et ei tartte sinne sekaan sit yrittää. Oriit ottaa toisensa hengiltä tai Pipo hullaantuu rakkaudestaan vähän turhan paljon. Otin Pipon kuitenki sisälle, harjasin sen ja laitoin suojat ja satulanki sille valmiiks. Kenttä oli kyllä tyhjentyny, mut pieni, valkoinen poni oli laitettu narulla kiinni pihakeinuun ja Pipohan sen toki huomas sitte oven raosta ja meinas sevota siihen paikkaan. Pistin oven kokonaan kiinni ja menin pihalle sanomaan, että se poni pitää viedä pois Pipon näköpiiristä ennen ku voin tulla tallista ulos ja lähtee mihinkään. Poni vietiin omaan karsinaansa, jonka jälkeen suitsin hevoisen ja poistuin tallista. Olin siinä jo hetkee aiemmin huomannu Pipon heiluttelevan vehjettään tyytyväisen näkösenä ja käskinkin sen laittaa pippelin piiloon. Ei laittanu, ei. Päätin kuitenki tosiaan mennä ulos.

No sehän pärähti välittömästi, vehje niiiiin tanassa ja valmiina astumaan ensimmäisen asian, joka tulee vastaan. Se hirnui ja hörisi, hyöri ja pyöri, tinttas ja jyräs. Meinas tyynesti kävellä munki päälleni, mut ei se onneks onnistunu, ku pistin sen parhaani mukaan järjestykseen. Onneks se on kiihkoissaanki sen verran fiksu, että väistää kyllä kättä, ku sitä pysähtymisen merkiks näyttää. Vihelsin sit pelin poikki, ku siitä riekkumisesta ei tullu loppua. Vein Pipon takas talliin rauhottumaan. Se tuuppi mua turvallaan ja oli levoton. Piti oikein komentaa. Kyllä se sit rauhottu ja lopulta onneks keräs vehkeensäki piiloon. Siinä kohtaa oli jo tallin emäntäki tullu hevostenhakureissulta ja se tuli sit auttaan mua sen verran, et se piti Piposta kiinni ja satulasta vastaan, ku kiipesin selkään. Hevonen oli rauhallinen ja läksin kentälle. Siellähän oli tarhassa tammoja ja luonnollisesti Pipon piti niilleki vähän esiintyä. Se riekkuminen kyllä loppu, mut ekat 15-20min oli taas semmosta keskustelua siitä tehdäänkö töitä vai ei. P oli kameran kans kentän laidalla ja kyllästy vissiin siihen, ku tein vaan käyntijuttuja niin pitkään. Kamerasta loppu sit tietysti akku, ku pääsin ravailemaan ja laukkailemaan. Olin kuitenki ihan tyytyväinen siihen vajaaseen tuntiin, ku ravit ja laukat meni hyvin ja ne käyntihommatki alko rauhottua ja sujua paremmin. Vähän Pipolla on huono kunto, mutta kyllä se tästä varmaan pikkuhiljaa kohoaa nyt, ku sil on useampi ratsastaja.

Ne 50-vuotisjuhlat oli ihanat. Ruuat oli mainiot, tunnelma lämmin ja musiikki hyvää (tosin väkimäärään nähden volat oli vähän turhan kaakossa - oli ihan mahdotonta keskustella vierustoverin kanssa musiikin aikana (onneks bändi soitti ainoastaan ruokailujen välissä)). Päivänsankari jako jokaiselle kutsutulle pienet lahjat, mikä oli jotenkin hullunkurista, mutta kuulemma esim. Italiassa ihan tapana. Kiitetään paikalle saapuneita vieraita. Lahja oli sellanen sievä kynttilänalunen, johon oli sitten kiinnitetty kaunis ite tehty karkkipussukka. Jäi oikein hyvä mieli niistä päivällisistä ja sieltäpä saatiin lisäks ideoita vähän omiinkin juhliin :> <3

En tajua, et kello on jo yli ykstoista. Ei olla ehditty syödä iltapalaakaan vielä, ku tallilta mentiin keiville ja sieltä kun tultiin, alettiin kammeta kissatarhaa paikoilleen. Nyt just hetki sitte käytiin vasta suihkussaki. Yäh. Mulla on huomenna vähän aikanen herätyski, ku meen parturiin klo 9. En ehtiny saamaan enää aikaa omalle parturille, ku sillä alkaa nyt viiden viikon kesäloma. Mut kyl kai sitä toistaki parturii lainata voi. Pakko tälle kampaukselle jotain on tehdä =)

Nälkä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.06.2008 14:07

Ä-ä-ää! Kaks tuntii ja pitäis olla Cafe Jazzilla viettämässä tuttavan 50-vuotissynttäreitä. On iha hirvee väsy vaan. Yhyy. Mun pitää ennen lähtöö pyöräillä vielä Valikseen. Ku jaksais. Illalla olis tallille menoki vielä. Kai tää täst...

*kuitti*Sunnuntai 29.06.2008 00:10

Loma-asuntomessuil ei oikee mikään talo varsinaisesti säväyttäny. Olihan ne hienoi, mut ku oli kattellu muutaman, oli nähny ne kaikki. Tai jotai. Ei me kaikkii sit jaksettu ees kiertää. Enkä nyt tiedä sitte, et oliks ne niin _mökkejä_. Jossai meni valokuituyhteys mökin ja saunarakennuksen välil, kaikis oli kaukolämpö ja kaikki nii viimisen pääl. Ei se oo mökkeilyy. Kyl mulle silti tollane luksuskesäasunto kelpais :D Sää suosi suht koht mukavasti messuilijoita, oli ihan kiva päivä. Väsytti vaan aika tavalla sen reilun neljän tunnin tallustamisen jälkeen. Semmonen maleksiminen käy jalkoihi. Messujen jälkeen me käytiin viel Pomarkussa ja äsken tultiin sieltä kotii. Mul särkee pää iha hulluna. Otin Buranan ja taidan mennä hetkeks maate. Varmaan nukahdan, mut kai mut sit joku herättää =)

Kaikkee kerkee!Perjantai 27.06.2008 21:42

Piiiiitkä päivä. Käytii vähä tsiikailees juttui <3 Lähdettiin aika ajois päivällä, ajeltiin keskustaan, sit Mäntyluotoon, Reposaareen ja sieltä Yyteriin. Käytii näkötornilla kahvillaki. Siel oli ärsyttäviä lapsia. Tai ehkä lähinnä typerät vanhemmat. Kolme sellasta polvenkorkusta naperoa kyllästy istumaan kahvipöydässä (ihan ymmärrettävää sinänsä) ja ne sitten juoksenteli siinä ympäri kahvilaa. Eikä siinäkään mitään, mutta joka kierroksella meno vaan yltyi ja volyymi kasvo. Sit siinä jo hypittiin, kiljuttiin, tömistettiin, törmäiltiin tuoleihin jne. Ihmettelin suuresti vaan sitä, että miksei ne vanhemmat sanonu niille lapsille mitään! Ei tolleen kuulu käyttäytyy kahvilassa. Tai ehkä oon vaan nipo :D

Kerittiin käydä sit kattelees keittiötasoo, ostamas ruuvei, kissanruokaa ja omaa ruokaa ja purkamas keiviltä otteita. Tai P niitä irrotteli, mä istuskelin vaan sohvalla =) Oli ihan hyvä välihuilaus kyl siinä, ku alko jo tuntuu, ettei meinaa pysyy tolpillaan. Ulkona oli sen verran lämmin ja tuli aika paljon hyörittyy ja pyörittyy joka puolella. Nyt pitäs vielä pinnistää sen verran, et kävisin tallilla pesemässä Pipon satulan. Ratsastukseen en enää tänää kykene, väsyttää niin kovin. Tänään sil on sitä paitsi ollu hyppy ja kaveri eilen ratsasti niin kai lepopäiväki ihan hyvästä on. Sunnuntaina ehdin sit paremmin ratsastaaki.

Äeäe. Jotain välipalaa pitäs nyt keksiä ja lähtee TAAS. Kissatarhaaki pitäs hiukan vielä värkätä. Ja mä kerkesin muuten imuroimaanki. Oon pop! Huomenna vois jatkaa siivousta ehkä loma-asuntomessujen jälkeen. Tai joskus. Emt. Tai sit ottaa ens viikosta jonku siivouspäivän. Pitäis ehtii tekee suursiivoo.

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2008 00:09

Oohhohho. Oon tänään öljynny 1½ terassituolia. Mun rojekti vähän myöhästy ja alotin sen vasta tänään. Päivällä öljysin ensimmäisen ja otin vähä arskaa. Tos välillä kävin tallilla kaverin kans. Se alkaa taas hoiteleen Pipoo ja se kävi ratsastamassaki. Pipo oli sit hieno :> Mä näytin sit vaan kaverille, et mistä mitäki tavaroit löytyy ja sit yhdessä vaan ylistettiin Pipoa. Sit mä talutin Zampa-ponia ja se oli niin söpö. Pitäs ehkä kysyy, et saisinks mä sen mun hoitsuks =) Mun tallipäivä olis huomenna. Taidan käydä kans ratsastamassa, ku heppa näytti olevan hyväs vedos.

Joooo. Toisen tuolin öljyyminen keskeyty sit, ku tuli vieraita ja tultii sisälle kahvittelee. Ne lupas ottaa ton meidän ylimääräsen jääviileekaapinki. Päästään vihdoinki siit eroon. Alkanu jo vähän ärsyttää se tos köökin nurkas. Kissalapsi muuten vierasti vähän kavereita. Se meni pitkin pielii ja ihan matalana. Ja tietty saunaan piiloon =) Elvis taas tapansa mukaan kävi puskemassa vähän kaikkia. Ja btw! Kissatarha on aivan pian valmis ja se on komee ku mikä! Vähä oon tyytyväine siit, toivottavasti kissatki tykkää.

Naama hiukan punottelee, oon tainnu saada jonkun verran aurinkoo. Istuin tallillaki koko ajan kasvot aurinkoon päin ku kattelin kaverin ratsastusta. Sormuksestaki on komia raja jo. Viel ku sais jalat ruskettuun ni olisin ihan tyytyväinen =)

Lauantaina muuten loma-asuntomessuille!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 23:38

Samoilu Kallon suunnalla tuotti tulosta: löydettiin kissatarhaan pari keloontunutta puun pätkää kissoille raavittavaks. Koira pääsi siinä samalla seikkaileen ja se kyl aika innokkaasti kiipeili kallioilla ja pujotteli metässä puiden välissä =)

Koht muute saunaan!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 20:48

Mjoooo. Tytöt oli eile vähä alkkareis. Löysin farkkuhameen, t-paidan, parit legginsit ja yhet sukat. Meil oli mukavaa. Shoppailun päätteeks mentiin Amarilloon syömään jälkkärit. Kaikki otti saman annoksen: brownie. Suklaakakkua, jossa oli päällä pähkinöitä ja jätskipallo, höysteenä vähän tomusokeria ja suklaakastiketta =) NAM! Kierrettiinki aika monta paikkaa ennen ku Amarilloon löydettiin. Fossette oli kiinni, Wikholmilla oli kaikki herkut loppu, Solo oli just menossa kiinni ja Rossossa oli ahdasta, ni Amarillo jäi sit jäljelle.

Shoppailun jälkeen järjestelin vielä uudet Teemat kaappiin ja tiskailin uudet aterimet, et saatiin neki sit heti käyttöön. Aika oivalliset vehkeet =) Hääräsin tossa kyl sit muutenki. Tyhjensin tiskikoneen, tiskailin jotain tiskikoneeseen sopimattomia välineitä ja siistin muutenki koko keittiöö. P tuli siinä keiviltä kotiin ja sit pistettiin vähä itellemme iltapalaa ja kateltiin Frendei koneelta. Mä nukahdin taas kesken kaiken. Mulle käy aina niin! Mut päiväl oliki ollu niin paljon kaikkee, et sinänsä se väsymys ei hämmästyttäny yhtään.

Tänään rakennettiin kissatarhaa ja mä olin tärkeenä rakennusapuna ojentamassa vuoroin poraa ja vuoroin ruuviväännintä. Valokateki on jo melkein asiallisesti paikoillaan. Mut ttu tos pihassa oli kylmä! Siinä tuuli ja kun aurinko ei paistanu ni en tarjennu ilman takkia, vaik mulla oli päällä paksu college-paita. Piti hakee kuori päälle, etten ihan jäädy. Silti oli sormet kohmeessa ja iso nenä jäässä :D Onneks aurinkoki alko sit pilkistellä ni aloin hiukan sulaa. P touhus pihalla jo pari tuntii ennen ku mä menin ja me oltiin yhdessä siinä parisen tuntii. Sit alko olla ihan tajuton nälkä ja toisella alko palaa pinnaki, ku ei enää sit nälkäsenä meinannu sujuu. Tultiin sit sisälle syömään. Nyt on ulkona ihan mukavan näkönen auringonpaisteki. Kahvien jälkeen lähetään vähän kattoo sisustusta kissatarhaan.

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 17:34

Sade loppu just sopivasti ja lähettiin kävellen kaupunkiin. Koiraki tuli mukaan, se jakso koko matkan ihan reippaasti! Käveltiin täst Kirjurin kautta torille. Ostettiin savukalaa, perunaa ja mansikoita, NAM. Kohta syödään uusii perunoita ja kalaa, illalla herkutellaan mansikoilla ja kirsikoilla <3 Käytiin Ice Cream Housella välipalalla. Se oli kiva, ku koiranki sai ottaa sinne terassille mukaan. Nautittiin siinä paninit ja yks leivos puoliksi. Mä join kirsikkateetä ja se oli aika hyvää. Sit lähdettiinki käveleen takas kotiin. Oli tuuli yltyny aika paljon tossa ja mun piti kyllä alkumatkasta jo pukee kuoritakki päälle, kun tuli niin vilu. Eikä se ollu yhtään liikaa, vaik mul oli päällä toppi ja neulepaita.

Nyt huilaan hetken. Sen jälkeen syödään ja mä lähden siskon ja kaverin kans kierteleen alennusmyynteihin eli ALKKAREIHIN :D Ei mul mitää rahaa oo, mut kai ain katella voi =) Mahtaskoha koira tulla mun kans köllöttelee?

HmphTiistai 24.06.2008 14:05

Piti lähtee kävellen kaupungille, mut kyl se sade sit vaan alko. Asia oli tiedossa, mut äsken vielä sää näytti ihan mukavalta. Äh. Katotaan ny. On edelleen ne kuorivaatteet olemas, mut ei niiden kans voi minkää kauppaan mennä, jos on ensin ollu reipas ja kävelly muutamii kilometrei.