IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 15:29

Mä edistyn. Kaikki ei ookkaan ihan huonosti!

Nihkeä maanantai. Taas.Maanantai 31.07.2006 13:37

Olin muuten viime keskiviikkona katsomassa Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Oli ihan sairaan hauska, meinas mennä popparit ihan väärään kurkkuun! Nyt sit vaan odottamaan sitä videolle.

Kävin siskon kans perjantaina Prismassa hengaamassa. Ostelin kaikkee yli 90 eurolla. Oon varmaan seonnu. Tosin en kyllä edes muista millon oon viimeks käyny ihan kunnolla kaupassa. Nyt piti ostaa pesuaineita ja kauheesti ruokaa ja kaikenlaista. Kärryihin eksy kyllä yks dvd:kin (Tyttö sinä olet tähti) ja sit uusia laseja 8 kappaletta. Ne lasit oli kyllä halpoja ja joka tapauksessa tarkotus ostaa! Enää pitäis tiskata ne ja raivata niille tilaa tiskikaappiin. Kokislasit tai sit vaihtoehtosesti Nalle Puh -lasit saa väistyä niiden tieltä. Ainakin väliaikasesti.

Joo, jos pääsis tässä nyt päivän aiheeseen: nihkeä maanantai. Miks hitossa voi aina olla näin vaikeeta! Päivä ei lähde millään käyntiin ja pitää keräillä itseään johonki puoleenpäivään, et saa toimittua edes melkein täydellä teholla. Ymmärtäisin, jos olisin ollu viikonloppuna jossain humppaamassa, mutta kun en oo ollu! Oon lojunu ja levänny porukoilla. Perjantaina piipahdettiin aika nopsaan Raumalla, ihan selvinpäin ja kierreltiin kaikki auki olevat kaupat ennen kahtatoista yöllä. Nähtiin myös Jani Wikholm, jes. Lauantaina villiinnyin ja kävin kaupungilla ostoksilla ja syömässä siskon ja kaverin kanssa. Siinä mun rankka v-loppu. Mikä mua vaivaa!!! Töitäkin olis tässä jonkun verran, mut hitaasti etenee. Mun pitäis oikeesti työskennellä tehokkaasti koko tän viikon, koska ens viikolla oon heppaleirillä (jee) ja tän homman pitäis mielellään olla suht hyvällä mallilla ennen, ku lähden sinne, ettei sit tuu mikään hätä ja paniikki takas tullessa. Yritän.

Varmaan muuten eksyn matkalla sinne leirille, vaik oon käyny siellä sata kertaa ennen ja tulostanu ajo-ohjeetki itelleni (nopeimman ja lyhimmän reitin). Oon kyl säälittävä! Tarvis tässä jo alkaa miettiä, et mitä kaikkea sinne pitää mukaan edes pakata. Tärinä.

Emmää tiä, koitan nyt tehdä jotain. Tää kone on niin pirun hidas, et täs menee koko päivä, kun koitan jotain pientä juttua tehdä. No, saapahan usein levätä.

Illalla pitäis siivota kotona. Taidan jäädä tänne yöks, ettei tarvi.

Kuuntelin.Tiistai 25.07.2006 03:31

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oh, this is the start of something good, don’t you agree?
I haven’t felt like this in so many moons, you know what I mean?
And we can build through this destruction
As we are standing on our feet

So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
For you to stick around
I’ll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

These reeling emotions they just keep me alive, they keep me in tune
Oh, look what I‘m holding here in my fire, This is for you
Am I too obvious to preach it
You’re so hypnotic on my heart

So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
For you to stick around
I’ll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

The words you say to me are unlike anything that’s ever been said
And what you do to me is unlike anything that’s ever been
Am I too obvious to preach it
You’re so hypnotic on my heart

So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
For you to stick around
I’ll see you everyday

So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
For you to stick around
I’ll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

You’re gonna have to follow
Oh, this is the start of something good, don’t you agree?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hitto. Täytyis mennä nukkumaan. Mun PITI nukkua töiden jälkeen korkeintaan tunnin päikkärit. Menin ennen puolta viittä sohvalle maaten ja aloin katsoo telkkaria. Laitoin kellon soittamaan puol kuudelta, et kerkeisin reilu puol tuntii torkkumaan. Kello soitti, mutta mä täppäsin sen vaan pois päältä ja jatkoin unia. Kymmentä yli seitsemän sit heräsin ja kyllä ärsytti! Sinä aikana olis voinu tehdä jotain hyödyllistä tai ainakin vaan olla hereillä. Päätin sit pestä koneellisen pyykkiä vaan. Askartelinki tos jotain pientä, mut tapahtui muutamia vastoinkäymisiä siinä ja hermot oli koetuksella. Päätin lopettaa ennen, ku pärähtää.

Subilta tuli joku karvaohjelma. Siinä puhuttiin erityisesti naisten ihokarvoista. En mä tiedä, mut siinä oli yks täti, joka väitti olevansa ihan sinut _partansa_ kanssa. Mä en tajua. Se selitti, että ei jaksanu enää "taistella parrankasvua vastaan" mut onhan niitä nyt kaikenmaailman hoitojuttuja, että karvat lakkaa kasvamasta. Jos mulle kasvais parta, menisin sellaseen hoitoon, vaikka se maksais mitä. Mitä vähemmän karvoja, sen parempi! Ja ihan vaan oman itseni takia tykkään, en sen takia, et se on in. Tosin en varmaan olis alkanu ajattella mitään karva-asioita (:D), ellei siitä olis tullu jonkinlainen ilmiö. Pakko oli kai kokeilla, mut siis joo. Karvattomampana on kivempaa. Miksköhän mun piti tällastaki pohdiskella?

Päässä pyörii tuhat asiaa.

Ostin keksejä sunnuntaina. Kekkeri -keksejä. Ne näytti herkulliselta, mut ei ne sit ollukkaan niin kauheen hyviä. Vähän harmittaa, mut toisaalta niitä saattaa sit riittää kauemmaks aikaa, ellei mulle tuu vieraita, joille niitä voi tuputtaa. Maija ainaki pitää kekseistä. Siitä tulee mun uhri. Me mennään muuten leffaan ehkä keskiviikkona. Dead man's chest. Merirosvoja ja Johnny Depp, ihaninta!

Kello on sata ja vähän päälle. Otan Trendin mukaan ja hammaspesun kautta nukkumaan, että jaksan huomenna mennä töihin haahuilemaan.

[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 15:37

Hahaa! Tajusin!

Enää ei vituta (ihan niin paljoa). Kun vielä saís motivoitua itsensä tohon toisen koneen äärelle värkkäämään tätä juttua niin olis hyvä. No, ainakin sain juonesta kiinni, huomenna viimeistään pääsee tää homma kunnolla käyntiin.

Niin varmaan!

Nyt on nälkä.

Voi vitun maanantai.Maanantai 24.07.2006 14:52

Oon tässä epätoivosesti yrittäny jotain tehdä, mut ku ei irtoo ni ei irtoo. Vihaan tämmöstä lorvailua, mut en vaan saa mitään aikaseks saatana ni.

Olis tos yks rojekti alotettavana, mut ei niin millään saa itteensä niskasta kiinni. En oikeestaan osaa nyt edes hahmottaa koko juttua, vaikka viime viikolla se tuntu suht selkeeltä. Ahdistaa! Ihan ku ei jo olis tarpeeks täs mietittävää.

Mä koitan nyt käydä tätä hommaa vähän läpi, jos vaiks aivot vetreytyis.

Perkele.Maanantai 24.07.2006 03:40

Kirjotin tähän tekstin ja sitten se katos. Mainiota.

Lyhyesti: mun vanha ihastus otti yhteyttä ja mun elämä meni ihan sekasin. Kunpa voisi saada kaiken, mitä haluaa... ja vieläpä ketään satuttamatta. Mahdotonta. Ja äärimmäisen raastavaa. Perseestä suorastaan. Löytyispä joku järkevä ratkaisu.

Taidan erakoitua ja katsoa vaan mitä tapahtuu ja toivoo parasta.


Nyt pitää mennä nukkumaan, että voin turhautua tähän olotilaan huomenna töissä. Hyvää yötä.

AI TYLSÄÄ VAI??!+1+?!?+1+1+?!??1+1Maanantai 17.07.2006 20:32

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tulee.

Nenällä: miiaiinen
Kyynärpäällä: miiaqinenhj
Kielellä: miiainen
Leualla: miiz<kj de --- :D
Varpailla: miiainen
Silmät kiinni: miiainen

Päähän sattuu. IIMaanantai 17.07.2006 14:55

Tulin töihin. Avasin koneen. Tein puol tuntii hommia ja ARVATKAA ALKOKO SÄRKEEN PÄÄTÄ JA SILMII SATTUA!!!!!11

Tuun hulluks. Taas.

Ei mul sit muuta. Moi.

Päähän sattuu.Maanantai 17.07.2006 01:39

Oon ollu tietokonelakossa perjantai-iltapäivästä asti. Ku töistä lähtiessä suljin koneeni, niin en oo sen jälkeen kotonakaan koko aparaattiin koskenu ennen sunnuntai-iltaa, ku oli pakko yks pankkiasia hoitaa. On tullu kovasti päänsärkyä koneella istumisesta. Luulen, että se johtuu silmistä. Istun kyl usein kotonakin koneella, mut en kyllä niin tiiviisti ku töissä. Siellä on opiskelumatskutkin netissä niin on aika rankkaa lukea jatkuvasti näytöltä. Aloin tossa loppuviikosta jo hätääntyä, kun oli jatkuvasti niin inhottava olo päässä ja nimenomaan tossa silmien alueella ja ohimoissa. Se tunne meni melkein kokonaan ohi viikonlopun aikana, kun en ees hengittäny tietokonetta päin. Äiti puhu jotain hajataitteisuudesta. Täytyy käydä varmaan tutkituttamassa silmät, vaik näössä ei sinänsä vikaa olekaan. Voi olla, et tarviin jotku klasit tietokonetta käyttäessä sit kuitenki. Olis aika hienoo kyllä, jos olis lasit. Oon aina halunnu sellaset.

Mul on ollu kauheesti myös rahaongelmia. Kyllä ne kohta helpottuu, ku opintolaina tulee. Eka kerta, kun mulla on ollu hiukan hankaluuksia sossun ja kelan kanssa. Sossu oli hukannu mun hakemuksen ja kela oli lähettäny asumislisän jonkun väärän ihmisen tilille. Mä oon ollu ihan hiilenä, ku rahat on ollu aivan finaalissa ja vuokra pitäis maksaa ja ruokaakin ostaa ja mistään ei tule mitään. Onneks tulin sit soittaneeks joka puolelle jo ajoissa. Sossussa on aina kestäny 1-2 viikkoa, et tukihakemus käsitellään ja rahat tulee tilille. Odotin viikon ja soitin, et onks jotain häikkää, ku jatkohakemuksessa ei pitäis olla mitään ihmeellistä eikä sen käsittelynkään pitäis kestää kauaa. Sitpä selvis, että hakemus oli kokonaan kadoksissa ja sitä asiaa selvitellessä valkes sit tää kelankin moka. Rahaa odotellessa...

Äiti sponssas mulle kivat kengät eilen. Se on välillä ihan kiva, ku ostelee mulle jotain, kun oon ihan köyhä. Ite tuhlasin kyl just vähätki rahani vaatteisiin, kun olin Ellokselta tilannu housut ja paidan. Eilen meni sit vihoviimiset terassille ja baariin. Miten musta on tullu tällanen tuhlari!!!1 Odotan kauhulla sitä hetkee, ku opintolainan lisäks tilille tipahtaa vielä palkkaki. Tuun varmaan ihan hulluks. Mut niihin kenkiin palatakseni niin: oli ihan sairaan ihanat! Sellaset kivat kiilapohjaset sandaalit, joissa on TIETENKIN narut, jotka nyörätään nilkan ympäri. Ne oli halvennuksessa 60 euroo. Kalliit. Mutta se kaupansetä selitti, et niissä on jotain erilaista ainetta pohjissa ja että ne on pehmeemmät, ku monet muut sen malliset kengät. En tiiä oliko se vaan hyvä myyntipuhe vai mitä, mut mä kyllä uskoin sitä, koska ne tuntu jalkaan ihan erilaiselta ku mitkään muut samantyyliset kengät, joita olin kokeillu. Sitten vielä fiksuna tyttönä laitoin ne ekaa kertaa jalkaan suoraan johonkin baarireissulle! No, ne oli kyllä sit ihan mainiot, ei hiertäny ja tuntu jaloissa tosi hyvältä ja niillä oli hyvä kävellä. Ei voinu olla huono ostos! Toki pitäis vielä saada sit kenkien väriin sopiva laukku. Vyö on jo. Mä oon kyl tullu oikeesti kipeeks, en mä ennen pahemmin välittäny siitä millanen laukku tai vyö mulla on.

Tarinoisin helposti vielä vaikka miten paljon, ku kerran pääsin vauhtiin, mutta teenki sellasen radikaalin jutskan, et meen pois koneelta. En ota kyl nyt sitä riskiä, että pää alkaa särkee uudelleen. Silmissä tuntuu jo vähän kummalta. Joo. No, tuli silleen kaikki tärkeet jutut tässä.

Okei moi :<

Oon laiska.Maanantai 10.07.2006 19:40

Olis kauheesti kaikkee asiaa mielessä ja tykkäisin tänne kirjottaa, mut arvatkaa mitä!


EN JAKSA!
Ehkä sitten myöhemmin.

Pakko vaan kertoa, et olin lauantaina illalla Yyterissä uimassa, joskus yhdentoista aikoihin. Oli kova tuuli, mutta vesi oli ihan älyttömän lämmintä ja oli kivoja aaltoja. Se oli kivintä puuhaa pitkään aikaan.