IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 15:11

Kipeenä. Kotona. Kauhee nuha. Yhyy :(

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 12:26

Joo, ehdottomasti nuhaa. Oon iha ryytyny, mut kiukulla töissä, ku on oikeesti hommii.

Vähä jotai kivint ja sit ehkä nuhaaSunnuntai 28.09.2008 23:30

Nyt on tilauksessa n. 25 timangia ens keväälle ;)

Helsingissä oli mukavaa. Kiertelin yksin pari tuntii ja kävin tsekkaamassa about kaikki mahdolliset kaupat sillä välin, ku pojat oli hifistelemässä hifimessuilla. Kenkiä lähinnä etsiskelin, mut en yksiäkään kelpuuttanu. Toppaliivin ostin, kun halvalla sai ja sellasta oon havitellu jo iät ja ajat. Käytiin yhdessä syömässä kaason ja bestmanin kanssa ja ehdittiin viel kahvilleki. Oli oikein kivaa ja näytti siltä, että kaaso ja bm tulevat ihan hyvin toimeen keskenään - ei tartte sitä enää jännätä :D Vaik rehellisesti sanottuna en kyllä jännännytkään, kun molemmat tiedän ja tunnen kuitenkin. Just parhautta. Päivä oli pitkä ja koiraki vissiin oli melkein luopunu toivosta, kun mentiin hakeen sitä vasta kymmenen aikoihin. Voi sitä riemua, kun se hokas, et ei me oltukaan jätetty sitä lopullisesti!

Tänään aamulla heräsin kurkku kipiänä ja nyt niiskututtaa. Toivottavasti ei mee pahemmaks. Piti mennä ratsastamaan, mutta päätin sen jättää sit väliin ja pesin sen sijaan Pipon suitset. Sen tallireisun jälkeen vein P:n Zilpalle ratsastamaan. Heppana oli Reiska, mulle vähän uus tuttavuus, mut voi että se oli symppis :D Kenttää kiertäessä se vaivihkaa järsi riimunnarua ja touhus kaikenlaista. Se oli kuitenki ihan tosi kiltti ja keskitty suurimman osan aikaa työhönsä hyvin. P selviyty ihan mainiosti, meni selkään ihan tosta vaan ja pienen ohjeistuksen jälkeen käänteli ja ohjas heppaa aika hienosti! Raviakin vähän kokeiltiin, mut se oli kuulemma jotenkin tuskaisaa... Pari kuvaaki sain napattua muistoksi. Tosin P sano, ettei se ollu ollenkaan kamalaa ja lupautu kokeileen joskus toisteki, et ehkä tulevaisuudessa saan siitä semmosiaki kuvia, joissa se ratsastaa ihan omatoimisesti :)

Ratsastautumisen jälkeen käytiin vielä Pomarkussa ja ja ja. Nyt ollaan kotona. Tuuli oli tiputellu lähes kaikki loput omput puusta ja niit on ny sit ämpärillinen kuistilla. Täytyy alkaa tekee paistosta ja piirakkaa, et saa ne kaikki hyödynnettyä :) Tuuli oli tiputellu myös meidän pensasaidasta lähes kaikki lehdet, joten haravointiurakkaakin ois tiedossa täs lähipäivinä. Puista ei oo lehdet viel suuremmin varissu. Kyl ne viel kerkee.

Huomenna olis vissiin työpäivä. Mistäköhän johtuu, ettei millään viittis taaskaan? Kaikki ne paskat hommat jälellä.

<3Perjantai 26.09.2008 12:31

Ratsastustunti oli ihan kiva.

Illalla tehtiin pannarii :>

Huomenna Helsinkiin!

Vetelä päiväTorstai 25.09.2008 17:32

Ei vaan kulje, ei millään. Kaikki motivaatio ihan kateissa eikä työnteko huvita tippaakaan. En mä tiedä miks on koko viikon ollu näin nahkee olo. Ku kattoo tota tehtävälistaa tossa, näkee, et ei olis isoja hommia, mut ei vaan saa aikaseks. Nyt on kyl jo suurin osa niistä tehtynä, et ei sinäsä tässä mitään hätää, mut ittee vaan ärsyttää tämmöne jumiutuminen. Voi olla, et ens viikko on taas normaali! Tänään pääsen ainaki ratsastaan, samoin sunnuntaina. Toivottavasti se vähän tyhjentää päätä. En oo meinaan puoleentoista viikkoon kerinny kunnolla tallille - kiitos työ - ja sen kyllä huomaa.

H&M:n paketti olis noudettavissa. Jotain mukavaa sentään tässäkin päivässä sen ratsastustunnin lisäks :)

Sunnuntaina vien P:n ratsastamaan!

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 23:26

Kippokutsut oli hyvät. Tilasin anoppikokelaalle kuorintaveitsen ja itelle semmosen kastikekulho+kauha -setin. En olis edes muuten tilannu, mut just eilen vaniljakastiketta tehdessä tuli heti mieleen, et ei satu olemaan pientä kastikekauhaa eikä myöskään mitään kunnon kastikekulhoa. Täl kertaa sentää pysy ostokset jopa alle 40euron eikä lähennelly sitä 120 euroo niinku kevääl :D No, viime purkkibileist tilasin kyl niin paljon sellasii säilytyskippoi, et ei semmosii tosiaan enää tarvitsekaan...

Mut tarttisko joskus järjestää omatki kippokutsut?

KokonaistestaussuunnitelmaTiistai 23.09.2008 14:02

7 RISKIT JA NIIDEN HALLINTA

...

7.2 Testaajan sairastuminen

Riskin kuvaus:
Testaaja sairastuu niin, ettei pysty suorittamaan testausta, jolloin testaus viivästyy.

Riskin ennaltaehkäisy:
Valitaan testaajalle varahenkilö. Syötetään testaajalle omena päivässä.

Hallinta:
Korvataan sairas testaaja varahenkilöllä. Hoivataan sairastunut testaaja terveeksi.


Näin meillä! :D

Maanantai ja autoton päiväMaanantai 22.09.2008 13:40

En tienny, että tänään on autoton päivä, mut onneks tulin kuitenki pyörällä töihin :)(:

Oli pari palaverii tos heti aamulla. Nyt ei oikein tiedä mitä tekis, jotenki paltsut sotki kuviot. Mut kai tää tästä. Unohdin oman vihkoniki kotiin, ku perjantain työreissun jälkeen tyhjensin laukkuni keittiön pöydälle. Eli mulla ei oo sen asiakaspalaverin muistiipanoja sit tietenkään täällä. Kai pp kohta lähettää muistioo, et pystyn tekee jotai :D

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 01:25

Käytii vähä Herrainpäivillä luontopolkuilees tänään, kun oli niin hieno ilma. Hekuki viihty tosi hyvin. Tehtiin noin tunnin lenkki. Mua väsytti koko ajan ihan kauheesti ja se vähän harmitti, kun oli niin kaunis päivä ja olis voinu tehdä vaikka mitä. Päätäki särki kamalasti. Onneks kuitenki tuli ulkoiltua, olis harmittanu enempi, jos ei olis käyny missään :)

Eilen kävin shoppailemassa, mutten löytäny mitään. Perussetti, Porista ei löydy koskaan mitään :) Kävin sit vaan ostamassa meille ruokaa. Illalla sit herkuteltiinki oikee kunnolla, oli broilerivartaita, juustoja, vihanneksia ja dippikastiketta. Ja kummalleki Rekorderligin karviaissiideri. NAM! Sit kerranki pysyttii hyvin hereillä ja katottiin peräti kaks leffaa: Hell Ride ja Jumper, olivat molemmat hyviä. Hell Ride oli kyllä sellanen, et melkein pitäis kattoo toisen kerran, juoni oli sen verran moniulotteinen. Alunperin piti kyllä kattoo LOTR 3, se leikkaamaton versio, mut se olis ollu niin pitkä, et ei sit lähdetty kuitenkaan siihen.

Perjantain työreissuki meni verrattain hyvin huolimatta siitä, et kaikki ei toiminu ihan täysin oikein vieläkään. Onneks oon saanu kehui ja kannustusta pomoilta, muuten olis aika kamala olo, mut nyt oon kyl tosi tyytyväinen itteeni. Tiedän ja uskon, et osaan jo aika paljon.

Ja sit äiti soitti. Se höpötteli taas puol tuntii, kun ollaan viimeks puhuttu viikko sitte. Oli kauheesti asiaa. Mut nyt se otti ite ihan oma-alotteisesti puheeks häät. Se kyseli juhlapaikasta ja siitä neuvottelusta, jossa me tiistaina käytiin. Vaikutti ihan tyytyväiseltä, kun lyhyesti kertasin ne läpikäydyt asiat. Lisäks se sit sano, et kyl hänkin mielellään osallistuis suunnitteluun ja tulis koristeluavuks ja kaikkee <3 Viimiseks äiti vielä tiedusteli, et oonko katellu pukuu ja miettiny, et ostanko vaan liikkeestä vai haluaisinko teettää. Kaason kans tosta teettämisestä puhuttiin kans ja kyl mä melkein siihen alan kallistuu. Sit olis ainaki täysin mulle sopiva ja mun tyylinen puku, joka olis vielä uniikki! Äiti ja isä oli miettiny, et he vois viel meitä täs rahallisesti avustaa, kun onhan tää aika iso juttu. Kaikki avustukset otetaan kyl kiitollisina vastaan. Toivotaan, et saadaan järjestettyä ihanat juhlat :) Nyt on niin tyytyväinen olo. Äiti on ehkä saanu sulatella tota hääajatusta tarpeeks ja jopa vähän innostunu siitä. Alkuun se tuntu niin nihkeeltä. Vaik kyl mä melkein arvasin, et äiti pääsee vauhtiin vasta, kun se saa tykönään miettiä asioita. Se oli kuulemma surffannu jossain hääsivustoilla ja katellu kaikkee. Äiti on aika ihana :)(:

Siskol menee kuulemma Glasgowissa ihan mukavasti. Kämppää se vielä jännää, mut muuten kai kaikki hyvin. Olo oli ollu yksinäinen, mut eiköhän se siitä taas. Ei se kuitenkaan ihan yksin siellä oo.
Olen...
1. [1] halannut tyttöä
2. [2] halannut poikaa
3. [3] tanssinut pojan kanssa valssia
4. [4] tanssinut pojan kanssa hitaita
5. [ ] tanssinut tytön kanssa hitaita
6. [ ] jäänyt melkein junan alle
7. [ ] jäänyt melkein mopon alle
8. [5] jäänyt melkein auton alle
9. [6] ollut ihastunut
10. [7] vihannut jotakuta
11. [8] ollut mustasukkainen
12. [9] ollut kreikassa/kreetalla
13. [10] ollut ruotsissa
14. [11] ollut venäjällä
15. [12] ollut espanjassa
16. [13] ollut metsässä
17. [14] uinut järvessä
18. [15] uinut meressä
19. [16] ollut saunassa
20. [17]ollut höyrysaunassa
21. [18]ollut porealtaassa
22. [19]ollut uima-altaassa
23. [ ] ollut tekemässä kamalia uimahyppyjä
24. [20] tyttö jolla on sisko
25. [ ] tyttö jolla on veli
26. [21] tyttö jonka vanhemmat EIVÄT ole eronneet
27. [ ] tyttö jolla on poneja
28. [22] tyttö jolla on kissa
29. [23] tyttö jolla on koira
30. [24]tyttö joka tykkää eläimistä
31. [25] tyttö joka tykkää autoista
32. [26]tyttö joka tykkää shopata
33. [27] ostanut kaupasta litran maitoa
34. [ ] käynyt Ankkarockissa
35. [28] lakannut varpaankynnet
36. [ ] ajanut mopolla ojaan
37. [29] omistanut kauluspaitaa
38. [30] ollut vesirokossa
39. [ ] heittänyt jotakuta lumipallolla päähän
40. [31] kaatunut lasketteluhissijonossa
41. [ ]nauranut toisen epäonnistumiselle
42. [ ] lyönyt jotain turpaan
43. [32] katsonut Kauniita ja Rohkeita
44. [33] pelannut jalkapalloa
45. [ ] tehnyt kokonaisen piruetin
46. [ ] antanut poikien meikata itseni
47. [34] uinut alasti
48. [ ] kirjoittanut sanomalehden yleisöpalstalle
49. [ ] tiputtanut roskia ventovieraiden postilaatikkoon
50. [ ] lukenut salaa jonkun toisen tekstiviestit
51. [ ] leikannut itseltäni otsahiukset pois kokonaan
52. [35] polttanut selkäni auringossa
53. [ ] hypännyt talon katolta
54. [ ] lyönyt pesäpallomailalla jotakuta päähän
55. [ ] ajanut pyörällä, jossa ei ole jarruja
56. [ ] laskenut pulkalla hiekkatiellä
57. [ ] kaivertanut puuhun tekstin
58. [ ] tehnyt juhannustaikoja, mutta nekään ei toiminut
59. [ ] leiponut omenapiirakan
60. [ ] syönyt simpukoita
61. [ ] esittäytynyt toiseksi ihmiseksi netissä
62. [ ] ostanut yli satasen maksavat farkut
63. [36] ratsastanut hevosella
64. [ ] tanssinut sadetanssia keskellä tietä
65. [37] polttanut sormiani tulitikkuun
66. [38] räjäyttänyt ilotulitteita
67. [ ] pelannut pokeria rahapanoksella
68. [ ] pudonnut laiturilta järveen, toisen tönäisemänä
69. [39] halannut äitiä
70. [40] ostanut jotain kirpputorilta
71. [41] juonut kahvia
72. [ ] laittanut neon valoa silmiini
73. [42] ollut laivalla
74. [ ] laulanut karaokea
75. [43] käynyt Särkänniemessä
76. [ ] ollut yksin lentokoneessa
77. [44] potkaissut seinään
78. [ ] vittuillut kirjaston tädille
79. [ ] laulanut suihkussa
80. [ ] valehdellut ikäni netissä
81. [ 45] opiskellut saksaa
82. [ ] rahastanut mummoilta omaan pussiin
83. [ 46] potenut jostain syystä koti-ikävää
84. [ ] kontannut keskellä tietä
85. [47] vuorannut huoneeni seinät julistella
86. [ ] neulonut villapaidan
87. [48] antanut jollekulle joululahjan
88. [49] tehnyt lumiukon keskelle pihaa
89. [50] pelannut Monopolia
90. [ ] jäänyt kiinni tupakan poltosta
91. [51] tiskannut
92. [52] itkenyt itseään uneen
93. [53] vittuuntunut virtalähteen pitämään ininään
94. [ ] Soittanut hätänumeroon
95. [54] nukkunut pommiin
96. [ ] Syönyt muurahaisen
97. [55] Värjännyt hiukset
98. [56] Ollut blondi
99. [57] Tehnyt läksyt kunnolla
100. [ ] Saanut 4:n
101. [58] Viskonut omenoita
102. [ ] Ollut putkassa
103. [ ] Nukkunut roskiksessa
104. [ ] Tehnyt rikoksen
105. [59] Paiskonut tavaroita
106. [60] Kuunnellut Himiä
107. [61] Värjännyt hiukset yli 20 kertaa
108. [62] Lintsannut
109. [ ] Juonut kusta
110. [63] Nukkunut tunnilla
111. [ ] Käyttänyt huumeita
112. [64] Ollut lentokoneessa
113. [65] Muuttanut
114. [66] Tilannut tuotteita netistä
115. [67] Tehnyt yli 100:n euron kännykkälaskun
116. [ ] Seonnut Marilyn Mansoniin
117. [68] Ollut haastattelussa
118. [ ] Saanut turpiinsa
119. [69] Soittanut kitaraa
120. [ ] Varastanut posteja laatikosta
121. [70] Lyönyt vetoa
122. [ ] Poseerannut alasti
123. [ ] Leikkinyt aidoilla hämähäkeillä
124. [71] yöpynyt hotellissa
125. [ ] Oksentanut matolle
126. [72] Lukenut seiskaa
127. [ ] Pelannut Harry Potteria
128. [ ] Väärentänyt kokeeseen nimen
129. [73] Juossut pakoon ampiaisia
130. [74] Pyytänyt anteeksi
131. [ ] Istunut koneella jopa 14h putkeen
132. [ ] Soittanut pilapuheluja
133. [ ] Vihannut räppäreitä
134. [75] Soittanut väärään numeroon
135. [76] Nukkunut sohvalla
136. [ ] Nukkunut puun alla
137. [77] Ollut sairaalassa
138. [78] Valvonut koko yön
139. [ ] Juossut alasti ulkona
140. [ ] Käynyt avannossa
141. [ ] Hypännyt ikkunasta ulos
142. [ ] Paskonu housuihin yli 10v.
143. [79] pudonnut hevosen selästä
144. [80] Saanut 10:n kokeesta
145. [81] Leikannut hiuksiansa
146. [82] Kiroillut ruokapöydässä
147. [83] Polttanut levyjä
148. [ ] Harrastanut karatea
149. [ ] Karannut kotoa
150. [84] Näytellyt
151. [85] Nukkunut päivällä
152. [86] Käynyt ulkohuusissa
153. [87] Ostanut tupakkaa
154. [ ] Polttanut talon/pientalon
155. [88] Grillannut
156. [ ] Nähnyt teurastettuja sikoja
157. [89] Ollut Linnanmäellä
158. [90 ] Uskonut horoskooppeihin
159. [91] Tuhlannut yli 50 euroa rahaa samalla kertaa
160. [ ] Käyttänyt vanhempien korttia
161. [92] Ajanut autoa
162. [ ] Syönyt matoja
163. [ ] Raiskannut
164. [ ] Hyppinyt katolla
165. [ 93] Eksynyt ostoksilla
166. [94] Matkustanut junalla
167. [95] Nukkunut bussissa.