IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 23:45

Heku oli niin reipas tänään! Käytiin Rontti-koiran kans kävelylläki ja kaikki meni hienosti. Perjantaina käydään kylässä vielä uudestaan, et Hekun on kiva sit mennä vielä lauantaina päivähoitoon. Hoitosetä (ja hoitotätiki) lupaski, et he kattoo päivällä pari leffaa ja makoilee sohvalla =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 11:09

Nyt on leffaliput varattuna. Me mennään kattomaan sunnuntaina Sweeney Todd - The Demon Barber of the Fleet Street! Ihanaa! Ja sen jälkeen syömään.

Ostin eilen itelleni pari leffaa. Saksikäsi Edward ja Liikkuva Linna. Kävin penkomassa Anttilan alelaareja ja itse asiassa yritin etsiä Burtonin Big Fishiä, mutten löytäny sitä. Samalla kattelin, jos olisin löytäny vaikka Corpse Briden tai Sleepy Hollown. Nightmare Before Christmas ja Amélie on kans ostoslistalla. Ja sit mua kovasti houkutteli myös Monsters Inc. ja Ratatouille, mut Monsterit oon nähny niin monesti jo, etten tiedä onko järkee ostaa sitä itelle ja Ratatouillea en vielä raaskinu, ku oli aika hyvän hintanen. Se on kyllä ihan ihana elokuva ja pitää itelle saada jossain vaiheessa. Täytynee kirjotella itelle joku muistilista, et vois sit pikkuhiljaa keräillä noita kaappiin :)

Tänään alkaa Greyn Anatomian neljäs tuotantokausi. Hiukan oon odottanu sitä.

P.S. Mullon pitkästä aikaa parempi päivä!

- Sweeney Todd -Tiistai 26.02.2008 13:57

Ensi-illassa perjantaina! Jee! Oon niiiiiin odottanu sitä!

Tim Burton ja Johnny Depp, ah, lyömätön yhdistelmä.

Uusi hiustenkuivaaja!Tiistai 26.02.2008 11:17

Ah, autuutta! Pääsin vihdoinkin eroon vanhasta ja rikkinäisestä hiustenkuivaajasta. Nyt vessan naulassa kiiltelee uusi, punainen OBH Nordican KUNNOLLINEN fööni. Kuivasin sillä hiuksia ekaa kertaa tänään aamulla ja voi sitä ihanuutta, kun säätönappulat toimivat, puhallusteho on erittäin riittävä ja kuuma ilma ei polta näppejä. Vanhasta hiustenkuivaajasta hajos se säätönamiska aikaa sitten ja kyseisen vempaimen sai päälle ainoastaan laittamalla töpselin seinään. Luonnollisesti sammutus tapahtui vetämällä töpseli seinästä. Tosi turvallista. Erään kerran sulakekin paloi... Mut kyllä nyt kelpaa!

Muuten onkin sitten tavallisen masentunu olo. En oo vielä paikantanu perimmäistä syytä, mut nyt alkaa jo oikeesti ahistaa, kun ei tää tunnu menevän ohi. Tällanen omituinen tunne vaivaa mieltä melkolailla. Asiasta on jotenkin niin hankala avautuakin, kun ei osaa pukea tunnelmia sanoiksi eikä yhtään osaa arvailla, mistä kaikki johtuu. Tavallaan se juttu pyörii kielenpäässä, mut siihen se sitten jää. Surullisinta tässä on se, että tää vaikuttaa myös P:n mielialaan. Sekin, etten saa puhuttua. Ajattelin, että kaipaisin vaan hiukan vapaata ja rauhaa, mutta muutama päivä ei ainakaan riittäny. Kyllä mä siihen uskon, että tää tästä selkenee ja näin, mutta on tää silti ikävää. Seuraava oljenkorsi on lauantainen retki Helsinkiin. Jos siellä mieli virkistyis, kun pääsee hetkeks näistä ympyröistä muualle. Ja sormuksia sovittamaan.

Koiralle saatiin päivähoitopaikka. Täytyis käydä siellä vähän tutustumassa vielä, että Heku ei oo ihan järkyttyny uusista koirakavereista, jotka se on tavannu vaan kerran aikasemmin. Kyllä se siellä silti varmasti pärjää, kyse ei oo, ku yhdestä päivästä. Ja se pääsee hyvään hoitoon. Toivottavasti se rohkaistuu ja saa pari uutta kaveria, Rontin ja Huldan <3 Ne on vähän isoja kavereita, mut Heku kaipaa koiraseuraa kissojen lisäks. Onneks on koirallisia tuttuja olemassa!

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 12:21

Mua masentaa ja väsyttää. Ihan tyhmä maanantai.

Keskustelua lasten nimistä.Tiistai 19.02.2008 18:45

Hevostalli.netissä oli vilkas topikki aiheesta, puhetta oli erityisesti ns. erikoisista nimistä.

"jos minä saan lapsen, tai kaksi, ja vielä tyttöjä niin ne olisi
emma-orwokki
terttu-tulbbaani

poika sitten voisikin olla vaikka ruis-rouhe tai aidanseiväs..."

Eräs halusi nimetä mahdollisen tulevan lapsensa Käpy Karpaloksi. Joku kertoi lukeneensa jostakin vauvalehdestä lapsesta nimeltä Kouta Valkeus Balthasar. Yksi keskusteluun osallistunut oli törmännyt nimeen Koda Ertto Josias ja joku taas oli lukenut Hesarin kastettuja, ja oli bongannut sieltä Mila Rihannan sekä Bruno Petteri Feodorin.

Tämän huikean keskustelun kruunasi vielä Ilta-Sanomien sivuilla ollut juttu Suomen tiukasta linjasta nimien suhteen. Oikeusministeriön nimilautakunta oli hyväksynyt mm. nimet Silmu, Arwen, Veijari ja Kehvo... Nimi Äidinilo oli sen sijaan hylättyjen joukossa (Gee, I wonder why...).

Nuo edellä mainitut nimet nyt on sitä ihan toista ääripäätä, mutta kyllä mun mielestä hiukan vähempikin erikoisuuden tavottelu varmaankin riittäis. Tuollaset tosi erikoiset nimet yleensä vaan valitettavasti liittyy johonkin tuikitavalliseen sukunimeen kuten Möttöseen tai Virtaseen ja kuulostavat sitten ainakin omaan korvaani ihan typeriltä.

No joo. Se oli silti hyvä keskustelu.

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 15:46

Sain eilen oltuu puol päivää töissä. Sit oli pakko lähtee kotiin lepäämään. P teki samoin, ku sille tuli kans heikko olo. Se on nyt sit kuumeessa ja huilii vaan sängyssä. Mulla on enää vaan nuha ja melkosen ikävä yskä. Ajattelin huomenna kuitenkin kokeilla, jos jaksais olla töissä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 13:39

Eka kuumeeton päivä ja kauhee tuskahiki päällä. Mittari näytti 35.5 astetta.

Tulin kotiin kissoja kattomaan ja totesin, et muurahaiset on taas hyökänny. Ne oli muutaman viikon poissa tossa välillä. Nyt niitä taas vilisee vähän siellä sun täällä. Tein jo vähän varotoimenpiteitä, mut kyl niitä pitäis ihan tosissaan alkaa myrkyttää, koska en halua jakaa kotiani muurahaisten kanssa. Yäk.

[Ei aihetta]Lauantai 16.02.2008 15:50

Kuume kiikkuu kolmatta päivää nyt 38 asteen molemmilla puolilla. Pitänee huomenna mennä lääkäriin, jos ei olo tasaannu.

Yhyy :(

[Ei aihetta]Perjantai 15.02.2008 15:30

Musta se Valion Laktoositon-mainos on ihana. Se on niin... vaaleansininen ja siinä on sellanen musiikki, joka saa hymyilemään.