IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 21:13

Nyt ois alustava varaus tehty yhestä juhlapaikasta, ja aika vahvasti näyttäis siltä, et ei tarvii muita paikkoja sit sen enempää katella ja kysellä. Oioi <3

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 13:05

Kössi on joku ihanin <3

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 15:57

Join joku sata litraa vettä ja nyt tuntuu siltä, kävellessä vaan hölskyy.

Voi äiti.Torstai 28.08.2008 12:57

Kävin eilen porukoilla. Äiti kyseli, et mitä kuuluu ja siinä muutenki juteltiin niitä näitä kissoista ja koirista, siskon lähdöstä Skotlantiin, töistä ja ties mistä. Siinä sit otin puheeks noi hääasiat ja hankaluudet löytää sopivaa juhlapaikkaa. Äiti sano "jaa". Taas. En oikeen käsitä. Kyl se on sanonu, et hienoa, hienoa, kun tulee häät, mut mihinkään se ei sit kommentoi mitään. En tiä sit, eiks sitä kiinnosta vai mikä ihme on. Tuntuu itestä vaan tympeeltä, ku haluis asioista jutella jonku muunki ku P:n kans, mut toinen sanoo vaan "jaa". Täytyy sanoo, et ei se kyl kauheen mukavalta tunnu.

No, sain mä sit taas pussillisen pullaa lähteis mukaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 12:57

Ei kyl natsaa. Ei lainkaa.

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 14:36

Hii, vihdoinki uus telkku tilaukses! :)(:

Mites ois?Tiistai 26.08.2008 13:03

Jos alotettas uus harrastus? Päätettiin, et kokeillaan taekwondoa! Täs syksyllä pitäis alkaa joku aikuisten alkeiskurssi ja pomo ja/tai entinen työkaveri vetää sitä ryhmää. Se vois olla ihan hubaa :>

JumijumiMaanantai 25.08.2008 17:23

Niskaa särkee, hartiat kiristelee. Kamala olo. Siitä varmaan johtuu myös tämä päänsärky. Pitää kaivella käsveskaa, et oisko vaikka Buranaa jossain sivutaskussa.

Saatii vihdoin ja viimein toi järjestelmä pelaamaan asiakkaan tuotantoympäristöön siirron jälkeen. Oli kyl aika tuskasta. Kai ne testatessa siitä vielä jotain hämminkiä löytää, mut sentään noin pääpiirteittäin sen pitäis olla ok. Oon paahtanu heti aamusta kauheeta höökää ja täytyy sanoa, et nyt on aika suorittanu olo.

Taas on.Maanantai 25.08.2008 00:43

Ihan orpo olo. Ei tiä miten päin olis. Tallilta tulon jälkeen on ollu taas nii nahkeeta. Mut kai täst tartteis mennä tekee iltapala ja vois varmaan kattoo vähä vaik telkkarii.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 16:47

On ollu tosi kaunis viikonloppu. Eilinen meni kyllä ihan kaikissa hömpötyksissä, mut ehdittiin sentään iltasella käydä kävelylenkillä. Kaupungillaki käytiin kääntymässä - tosin vaan ostamassa karkkia ja hakemassa Junuksesta kebaaaaaashia. Ja oli sit niin hyvä pitakebab, etten muista semmosta koskaan syöneenikään! Me päätettiin siinä syödessä kattoo Ihmeperhe, joka oli meiltä joskus aiemmin jääny vähän vaiheeseen. Mä tietysti taas nukahdin kesken elokuvan, vaik tällä kertaa ehdin pysyy hereillä paljon pidempään ku viimeks :D Ehkäpä voisin katella sen loppuun tänään, ku ei mulla illalla tallin jälkeen kuitenkaan mitään ihmeempiä ole.

P lähti kahdeltatoista Kuusamoon ja tulee huomenna kotiin. Oon niin tyytyväinen, ettei se oo missään oikeissa reissuhommissa (näitä viis viikkoo Mongoliassa jne.), se ei olis kivaa ollenkaan. Mun on tosi hankala olla yksin kotona. Johtuu varmaan siitä, et asumus on sen verran iso. En viihtyny lapsuudenkodissakaan yksin varsinkaan pimeeseen vuodenaikaan. Pikkuyksiöissä tunsin oloni vähän turvallisemmaks. Onhan mulla noi eläimet täällä seurana, mut ei se oo sama, ku et olis joku, kenen kans voi jutella ja puuhastella kaikkee, et mielikuvitus ei pääse ihan niin villisti laukkaamaan :) Onneks Heku ei kovin herkästi hauku mitään ääniä, se varmaan ajais mut hulluuden partaalle. Ovikellon se kyllä ilmottaa ja niin se saa tehdäkin, mut olisin aivan hermoheikko, jos se haukahtais jokaselle rasahdukselle ja kolahdukselle.

Mä lähden syyskuun ekana v-loppuna Ypäjälle katteleen suomenhevosten kuninkaallisia. Pipo esiintyy siellä myös. Täytyy nyt jaksaa pari viikkoo puunata, kiillottaa, hoivata ja jumpata sitä oikein ahkerasti, et se on sit tosi komee h-hetkellä.

Juhlapaikka-asioita pitäs saada vietyy vähän eteenpäin ja olis miljoona muutaki juttuu. Must silti tuntuu, et otan tänään ny vaan ihan rauhallisesti ja kattelen huomenna sit uudelleen noit muita asioita sikäli mikäli töissä olis jossain kohtaa sellanen väli, et olis aikaa. Haluaisin kuitenki jonkun verran noit asioit pohdiskella ihan P:n kans yhdessä, mut kai niit on ihan tarpeeks pähkäilty sillai, et kykenen jotain juttui toimittamaan ihan keskenäniki. Pakko olis saada asiat rullaamaan tai tulee vaan kiire. Jos tulee kiire, ni tietää, et kenelläkään ei oo kivaa. Mut nyt ei kyl jaksa keskittyy.