IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Vih-doin-kin!Perjantai 24.02.2006 02:05

Olin ratsastustunnilla! Kolmena viime viikkona oon ollu toipilaana, enkä oo päässy ratsastamaan. Nytkään en ollu ihan varma olisinko ihan täydessä terässä, mutta menin kuitenki kokeilemaan. Onneks menin. Kaikki suju ihan ok, käsi ei sattunu, eikä väsyny ja rintakipujakaan ei tuntunu sen enempää, mitä tässä nyt on toipumisaikana tuntunu. Ja vähenemään päinhän ne kivut on ollu joka tapauksessa. Jatkoin harjotuksia Matin kanssa. Viime kerran jälkeen sille oli vaihdettu eri kuolaimet, pelhamit, ja niiden kanssa homma tuntu toimivan hiukan vähemmällä ähellyksellä. Voi tietysti myös olla, että oon ite tässä muutaman viikon tauon aikana päässy taas juoneen siitä, miten Matin kanssa keskustellaan ja senkin takia suju paremmin. Tosin noilla kuolaimilla pidättäminen ja myötääminen toimi niin, ku mielestäni aina pitäiskin toimia. Jossain kohtaa tavallisilla nivelillä alko mennä semmoseks vänkäämiseks ja tiedän kyllä, että on itessäki ollu vikaa. Nyt oli hiukan kivempi, kun molemmat pääsi vähemmällä räknäämisellä ja kinaamisella. Oli oikein mukavaa! Meidän ryhmässä oli joku nuori mies, joka oli ratsastanu kai seitsemän kertaa ennen tätä päivää. Siellä se vaan paineli muiden mukana ja haldas tilanteen ihan täysin, olin ihan et wow!

Yritän v-loppuna mennä tallille silleen, että pääsen Pipolla ratsastamaan, jos vaikka olis ohjeistusta siitä, mihin pellolle saapi mennä tarpomaan. Mä en niin suuresti oo maastolenkkien ystävä, et jaksasin sitä samaa reittiä taas käpytellä. Sitä on ihan riittävästi kärryjen kans kierretty.

Huomenna on siivouspäivä. Tarvis myös edistyä kouluhommissa. Kyl mun aikomuksena oli ahkerasti niitä tehdä tällä viikolla, mut aikomukseks se myös jäi. Oon enkun tehtävän saanu pois pyöriskelemästä, mut sen deadline onkin vasta tiistaina. Äikän teksti pitäis kirjottaa sunnuntaiks. Sit projektia varten pitäis vääntää tietokantakaavaa ja saada se mielellään suht järjestykseen. Lisäks olis vielä ympäristötiedon tehtäviä. Huominen on mitä ilmeisimmin pakko pyhittää siivouksen jälkeen sitten koulutehtäville. Jospa sais alotettua sekä tietokantakaavaa, että äikän tekstiä, miksei tietysti ympäristötietoakin. Viikonloppuna pitäis ehtii myös lukemaan ens tiistain uusintatenttiin. Ei ainakaan oo tekemisen puutetta, varsinkin, kun lauantaina ja sunnuntaina pitää vielä käydä kaks kertaa päivässä tallilla! Jos edistystä tapahtuu huomenna heikosti, saan varmaan unohtaa viikonlopun ratsastukset ja keskittyä olennaiseen, eli siivoan vaan karsinat ja ruokin pollet, jonka jälkeen kiidän kotiin koulutehtävien pariin. Kyl koulu kivaa on!

Lostissa oli muuten taas aika tylsä jakso. Viime torstaina oli kyllä vielä tylsempi. Mulla olis kyllä Everwood nauhalla, katsoisinkohan sen nyt vai jättäisinkö aamuks? Ehkä tutkin aamupäivän ohjelmatarjontaa (joka yleensä on aika tasan nolla) ja päätän vasta sitten. Tietysti olis kiva, että vois aamupalaa syödessä katsoa jotain mukavaa ohjelmaa.

Emmä tiä. Nyt jotenkin jumii, ei suju. Lopetanpa täältä tähän.

Jess!Torstai 23.02.2006 01:28

Suomi voitti Ison-Britannian curlingis jo toisen kerran!!!1 Oli ihan sairaan jännä peli, melkein jouduin kattoo pois päin, ku tuli Suomen viiminen heitto. Mut katoin kuitenki ja se oli ihan loistava! Ja hei, tulee vähintään hopeeta. Wille Mäkelä on mun suosikki. Se on ihan äijä. Ja Uusipaavalniemikin on kyl aika mainio. Kyl Kiiskinen ja Saloki on ollu hyvii, mut ne on vähä semmosii hiljasempii, et ei niistä oo oikee voinu muodostaa mitää mielipidettä.

Katoin myöskin Suomen jääkiekko-ottelun. Meinasin tulla hulluks. Se tuomari oli ihan puolueellinen ja unessa. Muistan taas miks en kauheesti seuraa jääkiekkoa. Siinä on ihan liikaa epäoikeudenmukasuutta ja vielä pahempaa, jos veri lentää niinku esimerkiks tänään o.O Vaik oli se kyl jännä peli, olin varmaan hengästyneempi, ku ne kiekkoilijat siellä kaukalossa.

Huomenna ajattelin mennä ratsastustunnille. Kolmena viimisenä viikkona en oo ollu, ku aina on joku paikka ollu rikki. En tiedä vielä oonko nytkään ihan kunnossa, mut kyl sen siellä sit näkee. Eikä siellä ny täysillä onneks tarvii rehkiä, jos tuntuu pahalta. Kauhee halu vaan päästä ratsastamaan, ku se on parasta puuhaa, mitä torstai-iltasin voi tehdä <3

Äiti sano myös, että voitais käyä moikkaamassa mummoa. Se olis mukavaa. Ja isä lupas 20€, jos siivoon siskon kanssa täällä perjantaina, jea. Meitä lahjotaan.

En oo _vieläkään_ saanu mun tietokonetta takas. Pitää varmaan mennä vielä huutamaan niille äijille, ettei mulla oo enempää aikaa odotella sitä. Mitään ei koskaan tapahdu, vaikka sanotaan, ettei mee kauaa. Niil on varmaan NIIN KAUHEE KIIRE! Ärr, niin on mullakin kiire. Saada se takas siis, menee aikansa, et saan sen taas asennettuu siihen kuntoon, mitä se oli ennen hajoomista. Stana.

Ens torstaina on lääkäri ja toivottavasti luomen poisto. On niskassa yks luomi ja se on alkanu hiukan häiritsemään ja haluan sen pois.

Pikkukissa joi äsken vessanpöntöstä. Yök.

[Ei aihetta]Maanantai 20.02.2006 22:56

Hyvä olo.

[Ei aihetta]Maanantai 20.02.2006 00:32

Jee!
Suomi voitti 5-2, Iso-Britannia luovutti yhdeksännen pään jälkeen!

Sit pitää ilmeisesti siirtyy seuraamaan jääkiekkoo.

Tuparit.Sunnuntai 19.02.2006 22:20

Kekkerit oli kivat (kauheesti herkkuja, hyvää boolia ja mukavia ihmisiä <3) kunnes päästiin baariin. Siellä sit tuli jos jonkinlaista tilannetta, enkä oikeestaan ees tajunnu, et mitä kaikkea tapahtu. Yhtäkkiä ihmiset vaan itki, riiteli, huusi (sain myös osani, vaikka en tehny mitään - näpäytin takas ja uhkasin lyödä käsilaukulla :D) ja tuli heitetyks ulos. Olin siinä sit vähän wtf (o.O???) ja soitin kyydin kotiin :D Olin ihan hirveessä humalassa, mut ihan hyvin selvisin iltatoimista ja pääsin nukkumaan. Heti ei voinu kyllä laittaa silmiä kiinni, ku jostain syystä maailma pyöööri aika ajoin melko villisti.

No joo. Mun tuparilahjastani tuli tosi hieno, olin siitä niiiiiin ylpee! Ja tais olla saajallekin aika mieluinen, eli jee, onnistuin \o/ Ostin kaks muovigerberaa (oranssin ja punasen), koristekiviä (lasisia ja marmorisia - ja niin paljon, et niistä jäi itelleki) ja lasimaljakon. Laitoin kukat maljakkoon ja maljakon puolilleen kiviä. Aika tavis, mut kuitenkin tyylikäs. Ja nappivalinta! Onneks sain vinkkiä kukista etukäteen, muuten en olis ehkä päätyny noin oivaan ratkasuun lahjan ostossa.

Nyt pitää mennä vähän kattoo curlingia! Se selostajakin on niin hassu. Ja sitä paitsi, mua oikeesti kiinnostaa se laji!

Mua ei nukuta!!1Lauantai 18.02.2006 05:39

Katoin curlingin Suomi - Kanada -ottelua illalla äidin ja isän kanssa. Outoa. Alan kyllä nyt päästä siitä lajista ikään ku jyvälle. Pikkukissa nukku mun sylissä koko ajan. Sit lopulta nukahdin itekin, ku curling loppu. Heräsin sohvalta tossa vähän ennen kolmea. Oli melko karhee olo, ku oon ollu jossain ihan ihmeellisessä asennossa siinä pienellä sohvalla. Selkä ihan kierussa ja jalat jotenkin solmussa, piti oikeen hetki keräillä itseäni, että pääsin siitä ylös.

Nyt mua ei sitten enää väsytä, kun tulin käyneeks hammaspesulla ja laitoin kissatkin nukkumaan tonne omaan huoneeseensa. Siivoilin aikani kuluks koulun sähköpostilaatikkoakin, mutta ei se kyllä auttanu. Olisin tietysti voinu perinpohjasesti sen siistiä, kun se on täynnä kaikkia ihmeellisiä liitetiedostoposteja, enkä enää oikeen tiedä mitä ne kaikki on ja missä muualla ne on tallessa. Mut pitää ilmeisesti pitää niitä tallessa vielä sen aikaa, että saan oman koneeni sieltä korjauksesta ja tallentaa ne kaikki sit sinne ainakin. Sit pääsen niistä mokomista eroon. Tosi rasittavan näköstä, ku koko loota on piukassa sähköposteja multa iteltäni ja kaikissa on yks tai useampi liitetiedosto, jossa on jotain projektijuttuja tai oppimispäiväkirjoja.

Kättä särkee. Heräsin siinä sohvalla nukkuessaki muutamaan kertaan kipuun, ku vaihdoin vähän käden asentoa. En kyllä ymmärrä miten se niin edes särkee, mut särkeepä nyt kuitenki. Syön edelleen 2 x 600mg Buranaa päivässä, yhen otan aamulla ja toisen illalla, mut silti vaan särkee. Inhottavaa! Vaan ei niin inhottavaa, ku tän käden väri... se on sellanen vihertävän näkönen. Jostain kohtaa se on kyllä vähän vielä sinertäväkin. Näyttää lähinnä kartalle. Toudella surullinen näky. Mun on keksittävä joku asuste tohon huomenna, kun lähen kekkereihin.

Käytiin Hannan kans Euromarketissa tänään kuluttamassa aikaa. Hassua, että tän ikäset ei keksi muuta ajanviettopaikkaa, ku Euron! Mulla oli sinne kyllä oikeestiki asiaa, menin etsimään kaverille tuparilahjaa, mut Hanna tuli sit mukaan, kun sillä ei ollut muutakaan tekemistä. Me hilluttiin meikkiosastolla kokeilemassa kaikki mahdolliset huulikiillot ja kynsilakat ja luomivärit. Sit löydettiin siit vaateosastolta kivan näkönen vyö. Se oli sellanen musta-hopea punosvyö ja nimeltään "Juhlavyö", makso 13€. Se oli hieno! Mut en raaskinu ostaa, kun en heti keksiny minkä kanssa voisin käyttää sellasta. Sit löysin myös ihan überhienot siniset korvikset, mut nekin jätin hyllyyn, kun ei ollu niille mitään akuuttia tarvetta. Mulla on kyllä paljon kaikkee sinertävää vaatetta, et ehkä mun on joskus pakosta ostettava ne! Ostin kyllä sit sellaset pienet kullanväriset renkaat, että sopii hyvin mun huomiseen bileasustukseen... En vaan voi itelleni mitään, musta on tullu ihan kummallinen!

Ai niin, käväsin tänään tallillakin. Olin sen verran hyödyks, et kannoin kuus paalia heinää ja otin Pipon sisälle. Hanna toi Hilkan ja testattiin, miten se sen kans käyttäytyy. Sisälle tullessa ei ainakaan ollu mitään ongelmaa, kuten ei yleensä ookkaan viime aikoina ollu. En kyllä mielelläni sen kans enää kauheesti touhua, ellei sitä saada johonkin järjestykseen. Ärsyttää. Onneks tuli kuitenkin käytyä, kun tallissa odotti meidän lomituspalkka. Tuli siitä 25 eurosta tuhlattua jo melkein 15€ siihen tuparilahjaan ja korviksiin + huuhteluaineeseen (mun piti ostaa uutta, kun isän ostama ei kelvannu, ihme touhua!), mut sen äiti on kyllä mulle velkaa.

Mua ei kyllä vieläkään väsytä, mut voisinpa silti koittaa nukkua.

[Ei aihetta]Torstai 16.02.2006 19:23

Btw todellaki ownasin ruotsin sanakokeen: 37½/40! Vähänx oon paras!

Mua masentaa.Torstai 16.02.2006 03:33

Ei tässä sit oikeen muuta. Emmä tiiä.

On kyl maailman surkein olo pitkään aikaan. Kuuntelin tos Mewii eka ihan mukavasti fiilistellen ja sit yhtäkkiä tää meni tähän. En yhtään tajua. Varmaan parempi mennä nukkumaan tai muuten tilanne vahingossa riistäytyy käsistä. Luulisin, että aamulla tää tyttö on taas suht kasassa. Toivottavasti ainakin. Jos ei, tarvii sit koulussa etsii joku uhri, jolle voi alkaa avautumaan... ehkä.

Harmittaa sikana kaiken muun mahdollisen lisäks sekin, et missaan siskon penkkariajelut jonkun tyhmän ruotsin sanakokeen takia. En ikinä anna Tytille anteeks, et se laitto sen sanakokeen just väärälle päivälle.Tehkää nyt jotain!!!!! En oo normaalisti tällanen ja tää on oikeesti ihan tyhmää.


:(

Brokeback Mountain oli ihana.Keskiviikko 15.02.2006 01:36

Ainoa vika siinä elokuvassa oli surullinen loppu. En tykkää sellasista. Mut siitäkin huolimatta se oli kyllä aivan ihana elokuva. Lämminhenkinen ja lempee. Ja surullinen. Hitsi. Se teki ainakin muhun tosi suuren vaikutuksen. Unohdin jopa syödä mun popcorneja jossain vaiheessa, kun olin niin keskittyny siihen elokuvaan.

Takana hihittävät tytöt kyllä uhkas pilata tunnelman. Eikä se hihitys edes riittäny, vaan piti kuiskutella kavereille vähän väliä. Onneks ne sentään jossain kohtaa hiljeni, ettei ne sotkenu koko leffaa. OH BLOODY HELL!!!!!! OSATAAN KÄYTTÄYTYÄ ELOKUVISSA AAARGH!!!!!

"Tshihihi onks tää joku homoelokuva!!?!+??!+?!+1" ja "Ihihi kattokaa toi on alasti!!!!11"

Eikä se oikeesti ees ollu mikään härski elokuva. Ihan siisti minusta. Ei hihityttäny. Mut kai niis miehis sit oli jotain hauskaa. En tiiä, mut kyl Jake Gyllenhaal on niiiiiiiin h0t. Ei sillä, et Heath Ledger ei olis, mut kyl Jake on niinku eniten h0t. Oikeesti. To-si HOT. Varsinki niis cowboy-kuteissa. Huh.

Nyt meinaan kyllä vaan fiilistellä loppuillan. Huomenna ehtii sit opiskella taas ruotsia. Nyt ei kyl pysty ees keskittymään mihinkään.

<3Tiistai 14.02.2006 02:13

Ai niin.


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ, RAKKAAT YSTÄVÄT!


"Elämäs on taistelun arvoinen,
oi rakas veljeni muistathan sen.
Jokainen polku ja jokainen tie kivinen olkoon,
mutta eteenpäin vie.
Joo, se on taistelun arvoinen,
oi rakas siskoni muistathan sen.
Jokainen hetki on lahja, olipa kansi tai pohja,
nyt sun on oltava vahva.

Seisot äärellä jyrkänteen,
älä eteenpäin astu, ota järki käteen.
Mikä eteen, kun juttus ei toiminutkaan?
Ainakaan et saa käydä luovuttamaan.
Luova tauko on paikallaan,
kautta meditaation saavutetaan
näkemys uusi uuteen toimintasuunnitelmaan.
Se vain odottaa toteutumistaan."

<3