IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 18:06

Onneks on vaa 27 astetta lämmintä tääl. Iha hyvä olla!

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 14:03

Oon ny toist viikkoo venaillu, et koska toimistolle soittaa joku ulkomaalainen, ku muistan, et viime kesänä näihin aikoihin tuli puheluita ulkomailta aika monta kertaa. Äsken soitti eka, Japanista =) Mut se puhu kyl hyvää englantii!

Sillai.Torstai 31.07.2008 12:51

Kissa tapettiin ampumalla Nurmijärvellä
30.7.2008 16:38

Kolmevuotias kissa tapettiin kylkeen ampumalla eilen Nurmijärvellä.

Hyvinkään poliisin mukaan omistaja oli laskenut kissansa ulos noin neljän aikaan iltapäivällä. Kissa oli liikuskellut parinsadan metrin säteellä taajama-alueella sijaitsevasta kodistaan.

Noin kello kuuden aikaan kissa palasi kotiinsa pahoin haavoittuneena. Sillä oli molemmissa kyljissään ampumahaavat, joten luoti oli ilmeisesti lävistänyt kissan ruumiin.

---

Ja sitten jotkut ihmettelee, että miks haluan pitää mun kissat lukittuna jossain tarhassa, kun niiden pitäis mieluummin päästä vapaana juoksentelemaan! "Ku teil on ny se iso piha" ja "Muutki ihmiset hei pitää kissoi irti" ja "Kyl ne sit kotii tulee". Nii just. En ikipäivänä antais itelleni anteeks sellasta asiaa, et olisin vastuuttomasti päästäny kissan kulkemaan naapurustoon ja jonain päivänä se päätyis kissavihaajan myrkyttämäks, pahoinpitelemäks tai tappamaks, ja tulis kotiin hakemaan turvaa henkihieverissä. Tai vaihtoehtosesti jäis auton alle. Lisäks kissa voi mennä hukkaan, se saattaa joutua jonkun petoeläimen kynsiin tai päätyä tappelemaan jonkun toisen kissan kanssa ja loukkaantua.

Siitä huolimatta, että vapaana kulkevaa kissaa ei saa tappaa (maanomistajalla tai metsästysoikeuden omistajalla on lupa ottaa kiinni luvatta alueella oleva eläin sitä _vahingoittamatta_ ja viedä sitten esim. lähimpään löytöeläintaloon), en päästä kissaa vapaasti ulkoilemaan, sillä se hyvin helposti ajautuu taajamassa sellaisille alueille, jossa se ei saa oleskella. Ja aina on niitä ihmisiä, jotka viis veisaa säännöistä ja posauttaa kiväärillä kappaleiks kaikki heidän tontilleen osuvat oliot. Mua ei henk.koht. haittaa, että meidän naapurin kissa kulkee meidän pihassa, mutta ymmärrän, että ihmisiä vituttaa, kun joku naapuruston kissa esim. käyttää lasten hiekkalaatikkoa vessanaan. Kissa ei varmaan osaa kaivata vapautta, jos se on pennusta asti sisäkissa. Ja ulkokissakin oppii sisäkissaksi. Kissaa voi ulkoiluttaa remmissä tai rakennuttaa sille tarhan. Mun kissat on ainakin mulle niin tärkeitä, et en pystyis öitäni nukkumaan, jos vaan tyrkkäisin ne ovesta pihalle ja ajattelisin, et ky ne sielt sit joskus takas tulee. Niille mörreille näyttää olevan tärkeetä se, että ne pääsee nuuskimaan ulkoilmaa ja saavat seurailla ympäristön tapahtumia. Se onnistuu oivallisesti siitä tarhasta, eikä mun tarvii huolehtia, että niille sattus jotain. Kyllä kissoille virikkeitä saa järjestettyä muullakin tapaa ku vaan päästämällä ne ulos vapaana.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 15:56

Ostin uuden mekon häihin. Totesin, että semmosta taikatemppua ei kukaan osaa tehdä, et mun olis lauantaina jotenki hyvä olla siinä vanhassa mekossa. Toi mekko istuu hyvin ja on tosi nätti. Kainalon alle täytyy ommella joku vekki, et se yläosa ei hörpi. Mieliala koheni sentään hiukan.

Voi itku.Keskiviikko 30.07.2008 13:35

Päätä särkee niin, että en tiedä miten päin olisin. Otin särkylääkkeen ja odottelen, että se vaikuttaa. Sellanen olo, ettei pysty oikein mihinkään. Eilen illalla oli päässä jo sellanen tunne, et se on varmaan aamulla kipee. Varmaan on taas yläselkä ja hartiat niin jumissa, et aiheuttaa päänsärkyy. Jospa vaikka Pipostelu vähän sais lihaksia ojennukseen. Lisäks jumppasin eilen. Lopus oli venyttely kyllä, mut voi olla, et olis pitäny venytellä hiukan enemmän. Emmä tiiä.

Lauantaina on häät. Kortti on vielä ostamatta ja sen lisäks täytyy muistaa siirtää lahja lahjatilille. Ja ehkä olis syytä ostaa uus juhlamekko. Mul on ollu projektina kaventua sen verran, ettei se juhlapuku krinnais iha kauheesti. Se menee kyllä päälle, mut tuntuu aika kamalalta etenkin istuessa. Ei toivoakaan, et voisin nauttia juhlista sellasessa asussa, ku tuntuu ettei henki kulje kunnolla. En vaan millään halunnu itelleni myöntää, et se nyt vaan on liian kireä. Mut niinhän ne muutki vanhemmat vaatteet on. Oonhan mä muutaman kilon viimisen vuoden aikana lihonu. Ja se ahdistaa mua. Oon nyt pitäny aika hyvin kirjaa syömisistä ja liikkumisesta, ja se myös toiminu kohtalaisesti. Parempiakin tuloksia toki olisin voinu saavuttaa. Kesälomalla tuo syöminen vähän levis siinä mielessä, et ei juurikaan ollu säännöllisiä ruoka-aikoja ja sit tuli toisinaan syötyä paljonkin kerralla. Nyt töihin paluun jälkeen ruokailuhetket on taas jakautunu sopivasti aamupalaan, lounaaseen, välipalaan, jonkin sortin päivälliseen ja iltapalaan. Samalla on annoskoot muuttunu pienemmiks. Liikkuu vois aina enemmän, mut parempaan suuntaan ollaan kuitenki menossa.

Se, että tunnen oloni pulleeks, on tosi kuvottavaa. En pidä itestäni yhtään. Se taas vaikuttaa aika moniin muihin arkipäivän asioihin negatiivisesti. On alkanu monet asiat pyörii sen ympärillä, että miltä mä omasta mielestäni näytän. Vaikken koskaan oo ollu laiha tai edes hoikka, oon aina ihmetelly ihmisiä, jotka pukeutuu liian pieniin vaatteisiin ja näyttää hölmöltä. Nykyään, kun katon itteeni peilistä, musta tuntuu, et oon just sellanen vaatteista ulos pursuava löllö. Ei asia edes silti ole ihan niin, mutta siltä musta siitä huolimatta tuntuu ja tuun surulliseks usein, kun katon itteeni peilistä. Tiedän, että P pitää musta tällasena ja se on ihanan kannustava, mut siitä huolimatta on tää ulkomuoto alkanu surettaa. En vaan tunne olooni enää hyväks tässä tilassa, aiemmin mulla sentään oli itestäni hyvä olo, vaikka vähän pyöree olinki. Tällaset fiilikset on merkki siitä, että pitäis tehdä jotain ja oonki koittanu tässä patistaa itteeni toimenpiteisiin. Tiedän, ettei musta tuu laihaa yhdessä yössä, enkä mä edes välttämättä halua olla nimenomaan laiha. Vaan mulle riittäis, että mahtuisin reilu vuosi sitten ostettuihin vaatteisiin niin, että ne tuntuis hyvältä. Viis kiloa vähemmän tekis jo ihmeitä, vaikka mulla olis varaa pudottaa painoo enemmänkin. Ehkä se "vähän enemmän" vois olla tavote ens kevättä ajatellen. Kyllä mä sen tiedän, että ei tää tästä murehtimalla parane, pitää vaan ryhdistäytyä ja tehdä asialle jotain. Tarviin vaan vähän enempi kannustusta ja tukee, ku sen olen huomannu, että jos yksin tällasta yritän niin luovutan liian herkästi. Olen kärsimätön, vaikka tiedän, ettei tämmöset asiat tapahdu nopeesti. Sitä vaan kuitenki toivois niin kovin, ku oma olo ei vaan enää ole hyvä. Onha mulla niitä parempiakin päiviä, mut nykyään vaan enemmän niitä huonoja. Enkä mä halua masentua tällasen ulkonäköasian takia, koska muuten mun elämässä on kaikki niin hyvin ja oon oikeesti onnellinen. Haluaisin vaan saada tän asian varjostamasta mun hyvää mieltä.

No, emmä jaksa avautuu enempää...

Tyl-sääTiistai 29.07.2008 18:51

1. Nimi ja syntymäaika minuutin tarkkuudella?
Moi oon Miia ja synnyin 4.9.1984 klo 14:05.

2. Inhottavin kuukausi?
Mahdollisesti ainakin loka-, marras- ja maaliskuu. Sillon on aina märkää ja kuraa.

3. Mitä itsestäsi kuulemaa lempinimeä inhoat eniten?
En kai inhoa mitään.

4. Kamalin ihmisen etunimi?
Onhan noita kammotuksia tullu luettua esim. Satakunnan Kansan kastettu-osastosta...

5. Inhottavin viikonpäivä?
Sunnuntai, koska tietää, että seuraava päivä on maanantai ja maanantai, koska maanantai nyt vaan on maanantai.

6. Kauppa, jota välttelet viimeiseen asti?
Rautakauppa, perkele.

7. Kamalin ammatti?
No mun hermoilla kaikki asiakaspalveluammatit vois olla aika kamalia.

8. Inhoamasi kukka?
Inhoonks mä jotain kukkaa?

9. Kauhea kaupunki?
No emmää tiä!

10. Kamalin paikka missä olet käynyt?
No meidän Pietari-retken hotellihuone oli varsin kamala paikka.

11. Juoma jota et kaada kurkustasi alas (ei alkoholijuoma)?
Ei tuu mitään mieleen!

12. Rumin automerkki?
Lada?

13. Kamalin kieli maailmassa?
No Tanska kuulostaa aika rumalle.

14. Eniten inhoamasi ruoka?
Veriletut ja muut veri-inhotukset sekä maksa (maksamakkaran hyväksyn, muuta maksaa en).

15. Vaate, jota inhoat?
Inhoan puristavia vaatteita. Ja veteliä sukkia, hyi!

16. Kahvimerkki, joka maistuu kauhealta?
En tunne kahvimerkkejä, mut yleensä ne kaikki on maistunu yhtä kököltä. Meidän espressokoneesta sen sijaan tulee kyllä hyvää kahvia, mutta en tiedä mitä papuja siinä justiinsa käytetään.

17. Karkki jota karttelet?
Karkkeja, jotka on sellasissa karkkilaatikoissa, joita lapset myy millon mistäkin syystä. Niissä kaikki karkit väriin, muotoon ja rakenteeseen katsomatta maistuu ihan samalle = muoville.

18. Tylsin ja huonoin elokuva?
Ekana tulee mieleen Apocalypto. Se oli oikeesti tylsä ja huono.

19. Inhoamasi värisävy?
Kellertävä ruskee ei ainakaan oo se eniten lemppari...

20. Vuoden tylsin päivä?
Joka maanantai.

21. TV-persoona jota inhoat?
No... ne tv-chattien ja -pelien juontajat yleensä aiheuttaa inhon väristyksiä. Sitte se yks Subin juontaja, joka vääntelee naamaa ärsyttävästi.

22. Huonoin TV-ohjelma?
No vaik Kaunarit?

23. Huonoin kuulemasi biisi?
PERUTAAN HÄÄÄÄÄÄT, PERUTAAN YHTEINEN HAUTAPAIKKA!! Siis wtf????

24. Inhoamasi artisti/bändi?
Iskelmät ei iske, käännän kanavaa.

25. Tylsin lukemasi kirja?
En muista yhtäkään tylsää. Silmarillionia luin ekat 11 sivua ja sen lopetin, kun en tajunnu siitä mitään. Mut ei se tylsä ollu :D

26. Inhoamasi haju?
Se, kun vanhassa työssä piti pestä maksamyllyä ja päästi siihen raa'an maksan päälle lämmintä vettä. HYI! Myös sadekeli-märkä koira tuoksuu aika öklölle. Ja aikainen kevät haisee pahalle.

27. Kamalin vuodenaika?
Syksy, pimeetä ja märkää, mua ahdistaa.

28. Ravintola, jossa olet saanut huonointa palvelua?
Varmaankin Rosso.

29. Vihaamasi urheilulaji?
No joku jalkapallo tai purjehdus tai muu vastaava ei kyllä kauheesti kiinnosta.

30. Inhottavin kouluaine peruskouluaikoina?
En tykänny matikasta, enkä tykkää siitä edelleenkään.

31. Eläin jota inhoat?
Ötökät. Muut on aika siedettäviä jopa.

33. Rumin sana maailmassa?
Esim. kärsä ja räkä.

34. Huonoin lehti?
En lue huonoja lehtiä.

35. Kulkuneuvo jota inhoat?
Linja-autot kammottaa.

36. Harrastus johon sinua ei saisi mukaan?
Jääkiekko... Gee, didn't see that coming :D

37. Kamalin alkoholijuoma?
En pidä kirkkaista enkä oluesta.

38. Inhottavin pizzatäyte?
Ehkä anjovis. Vai onks sitä missään pizzalistoilla edes? Sit seuraavana oliivit.

39. Kauhein työpaikka jossa olet ollut?
Ei oo valita kauheen monesta entisestä työpaikasta, mut eka kesätyö toimistosiivoojana sukkas kyllä todella. Ikävät työajat ja muutenki typerä duuni. Elintarvikepuolen siivous oli sentään vähän mielekkäämpää + siel sai ajella sillä lattianpesukoneella! =)

40. Jos saisit poistaa yhden inhottavan ihmisen maapallolta?
Lähettäisin sen ällötyksen jonnekin... en tiedä mihin, mut jonnekin sen verran kauas, etten ihan heti törmäis siihen.

Koira oli UIMAS!Tiistai 29.07.2008 02:12

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 17:48

Varasin hammaslääkäriajan. Oli vähä tympee täti luurin toisessa päässä, mut hyvi se meni =) Tosin sain ajan vasta syyskuulle! En arvannu, et noin pitkälle joutus odottelemaan. Yksityiselle pääsis varmasti nopeemmin, mut en mä tiä haluunks sit maksaa ihan hirveesti siitäkään, ku mul ei ollenkaa oo mitää kipui tai vaivaa ton hampaan kans. Vähä se tuntuu oudolta, ku pala puuttuu, mut ei ollenkaa oo mitää sen kummempii tuntemuksii. Täti käski soittaa sit uudellee, jos se alkaa vaivaamaa ja tarttis pääst nopeemmin.

?Maanantai 28.07.2008 16:13

Mul on lohjennu hammas. En yhtään tiedä miten. Se on tapahtunu eilisillan ja tän aamun välillä. Täytys vissii soittaa hanpaslääkärii, vaik ei mua kyl yhtää satu.

KoiranuittopäiväMaanantai 28.07.2008 00:01

Oltii Pomarkus päivä ja lähteis ajettii parin uimarannan kautta, et jos olta päästy koiraa vähä uittamaan. Valkjärven uimaranta oli ihan piukas väkee ni ajettiin sit yhtee toisee rantaa hiukan pidemmälle. Sielläki oli muutamii ihmisii, mut mentii sit kuitenki. Heku kyl käpytteli siihen veteen itte, ku P:kin sinne meni, mut ihan vapaaehtosesti se ei lähteny uimaan. P otti koiran syliin ja meni polvii myöten veteen, laski koiran lähemmäs vettä ja se alko välittömästi uimaan ennen ku edes jalat kastu =) Se oli niin söpö, et mua vähä kikatutti, ku hän selvästi tiesi mitä tapahtuu ja oli iha valmiina suorittamaan. P piti Hekust ekalla yrittämällä kyl koko ajan kii ja rantaan oli matkaa n. metri eli koira selviyty siit oikee hyvin. Toisel yrittämäl Heku polski yht pitkält rantaa ihan itte. Häntä oli pystys ja se näytti ihan tyytyväiseltä, et ei kai se sit ihan hirveetä ollu =) Se ranta oli vaan tosi kivinen ja nopeesti syvenevä, ni ajateltiin huomenna mennä kokeilemaan Yyterin koirarantaa, jos se olis pienelle koiralle kivempi. Ja nyt Hekulla oli päällä sen huonommat valjaat, mitkä ei ehkä ihan kovin kivat oo tollaseen kokeiluun. Pitää huomenna miettii, et milleen mennään uimaan. Ne pehmovaljaat ainaki varmaa tuntuu paljon paremmalta päällä. En oo varma uskaltasinko sitä päästää uimaa iha vapaana - etenki jos paikalla on muitaki koiria.

P lähti joku aika sitte keiville ja mä jäin torkkuun tohon työhuoneen sohvalle. Sit soi ovikello ja pelästyin iha hitosti, ku kerta heräsin siihen. Olin hetken aikaa ihan varma, et ne talon entiset omistajat siellä kuitenkin on tulossa tavaroitaan hakemaan, mut siel oliki sit yks P:n (ja nykyään kai munki =)) kaveri, joka oli ollu prätkäajelulla koko päivän ja päättäny poiketa yhtäkkii meilläki. Neuvoin sen kyl keiville, ku se meinas, et ehkä siinä vois poiketa. Kuulostin varmaan tosi viisaalta iha unenpöpperössä siinä, ku avasin ovee. Mut kyl mä onneks virkosin keskustelun lomassa sillai, et mun jutuista sai ehkä jotain tolkkua :D

Mannella on koko ajan jotain asiaa. Se on pyytäny jo ruokaa ja rapsutusta ja vaikka mitä, ja edelleen se kulkee tossa maukumassa. En enää osaa arvata, mitä se haluais. Ehkä lisää rapsutusta =) Nyt ois kyllä kuitenki hyvä aika käydä vähän laittaas tiskei koneeseen ja siivota kissojen hiekkalaatikot. Jos vaan millään jaksais. Huomenna pitäs siivota koko talo muuten. Nyt viikonlopun aikana ei vaan millään huvittanu, kun oli niin kaunis ja lämmin sää ja keksittiin niin paljon kaikkee parempaaki tekemistä. Täällä vaan alkaa pyöriä kissankarvoja jaloissa sen verran, et jotain tarttis tehrä. Eikä siihen kuitenkaan kauaa mee, ku vaan saa alotettuu ja kaksin tekee.