IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 15:44

Kesäloman alkuun 20 päivää!

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 16:37

Ostin sen tyllihameen. Toppei ei enää ollu mun kokoo. Voi surku. Soitin siskolle Tampereelle ja kysyin voiko se tehdä palveluksen ja kattoo sieltä jostain Seppälästä samanlaista, ja ostaa semmosen, jos löytyy. Ku haluan just sellasen. Maksan sil kyl ekstraa sitte, ku se on niin kiva.

Oon nyt vakuuttunu, että tää asuvalinta on enemmän mun tyylinen. Työkaveriki sano heti, et on ihan mun näkönen hame. Ei menny metsään. Nyt jätän sit sen mekon hakematta.

On mulla taas ongelma...Keskiviikko 30.05.2007 03:37

Sanokaas ny.

Kohtuuhieno beige/persikan värinen, polviin asti yltävä tyllihame ja musta korsettitoppi vai silkkinen (tai joku semmone) naruolkaiminen, polviin asti yltävä ruskeenkirjava mekko?

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 13:19

Kyl sen ny tiesi, et hermo menee samantien. On se saatana kumma, ku ei voida vastata kysymyksiin. Kohkataan vaan.

Mä yritän kysyy, miks toi CM:n asennus herjaa jotain jostain GSKitistä. No kai sää oot sen WASin päivittäny! Joo olen, mut miks se herjaa tosta? No ooksää päivittäny sen uusimpaan versioon? Joo, olen, mut miks se valittaa tota? Se asentuu kyl siin samal, ooksää päivittäny sen? Miksei se toimi!! Tänää täytys se demo saada valmiiks, voit mennä mun koneel tekee sen. Outlookkii application integration vaa ja Petri säätää sun koneesee Outlookin, et saat testattuu. *swoooooooooosh* VOINKS MÄÄ SAAD TÄTÄ KAKKUU!!

Kiitti. Oon taas paljon viisaampi...

Reipas koira.Maanantai 28.05.2007 03:21

Heku oli tänään tallilla vapaana vähän aikaa ennen, ku menin ratsastamaan. Se pysy aika kivasti siinä muutaman kymmenen metrin säteellä, kun oli kaks muuta koiraa pihassa myös ja me talliporukalla istuttiin pihalla kahveella ja keksillä. Tänään se sitä paitsi tykkäs Paavo-koirasta, jota se on ennen pelänny ja sen takia rähissyki sille. Paavo on paljon Hekua isompi, joten ihan ymmärrettävää, mut olen tosi ylpee, kun se oli niin urhee! Paavo toi sille puunoksaa leluks silleen niinku ystävällisenä eleenä. Se oksa oli melkein yhtä iso, ku Heku. Mut ajatushan on tärkein =)

Ratsastin varmaan jotain puolisen tuntia. Pipolla meni ihan pasmat sekasin, ku siinä samaan aikaan siirrettiin hevosia eri tarhaan syömään vähän vihreetä. Se tärräs sitä siinä sitten, ja oli muutenkin taas melko reipas, mut ei ihan mahdoton kuitenkaan. Sain tehtyä vähän väistöjä, siirtymisiä ja vastalaukkoja. Ja ympyrätyöskentelyä tuli taas tehtyä ihan kiitettävästi, vaikkakaan mun eteen-alas -yritykset ei menny ihan putkeen. Pitäis kai pitää piiskaa mukana, et sais hiukan muistuttaa Pipoa, jos se lakkaa kuuntelemasta mua. Rasittava ratsastaa hevosta, joka vähän väliä on ihan kuuro pohkeelle ja kädelle. Ja kun antaa pohkeella kovemmat avut, se vaan lisää vauhtia eikä tilanne parane lainkaan. Toisaalta piiskalla voi kyllä olla ihan sama vaikutus, jos sitä joutuu käyttämään, mutta yleensä se toimii jo ihan pelkkänä henkisenä tukenaki. Pitää varmaan kokeilla, ku seuraavaks taas pääsen ratsastamaan. Ehkä tulevana tiistaina ja vaikka sunnuntainaki. Täytyy alkaa sovitella tallipäiviä uudelleen, ku maanantaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin Pipolla on astutuspäivä, niin sen pukille hyppimisen jälkeen se ei tarvii yhtään ylimäärästä liikutusta.

Kävin mummulassaki. Toin sieltä vähän tilpehööriä taas mukana, kun käytiin läpi niiden mökiltä jääneitä tavaroita. Kesäkassii, naulakkoo ja sen semmosta. Sit piti tietty syödä unelmatorttua, pikkuleipiä ja munkkeja ja juoda mehua. Voileipävärkkei olis kans ollu ja lisää munkkeja, mut onneks ei pakotettu syömään. Mummu syötti Hekulle voileipäkinkkua ja oli ihan onnessaan. Tuffaki oli aika kiinnostunu tosta ja kehu kauheen kiltiks sitä, kun se ei tuhonnu mitään kyläilyn aikana =)

Mua muuten ketuttaa, ku mun Twin Peaksin seuraaminen on menny ihan ketuiks. Muutaman kerran torkahdin kesken ohjelman ja sit sen jälkeen nukuin jo ennen ohjelman alkua ja sitpä olinki tippunu niin tehokkaasti kärryiltä, ettei enää voi kattoo, ku ei tajua mistään mitään.

Oli sata asiaa vielä mielessä, mut en jaksa enää kirjottaa. Tästä ei tuu muuten loppua lainkaan. Melkein kaikki lapsetki nukkuu. Elvis vaan kattelee ikkunasta ulos. Saispa nyt pian sen tarhan niille tohon, et sais päästää kaikki pihaan ulkoilemaan. Kissojen uuden kiipeilypuun pitäis tulla tossa viikolla, jännityksellä odotan sitä hetkee, ku saan alkaa kokoomaan sitä. Se on paljon monimutkasempi, ku toi nykynen. Ehkä kuitenki selviydyn.

Mä meen ny maate, etten oo huomenna tosi vihanen töissä.

Siis WTF!!!Sunnuntai 27.05.2007 03:51

Joku nimeltämainitsematon tsättiääliö kerto nähneensä mut ja mun kaverin Hesessä pari viikkoo sitten tai jopa aikasemmin. Mä sanoin vaan, etten oo ollu sillon Hesessä, mut en kertonu olleeni viikko sitte. No sit tää vaan inttää, et siellä oltiin niinku paita ja peppu, söpö pari ja kaikkee. Tyttörakkautta ilmassa ja ties mitä paskaa.

Hän oli ottanu kännykkäkameral kuvan todisteeks.

MITÄ!!!11

KUKA NORMAALI IHMINEN KUVAILEE KÄNNYKÄLLÄ VIERAITA IHMISIÄ SALAA JULKISILLA PAIKOILLA?

Musta tommonen ei oo millään muotoo normaalia. Taas yks hyvä syy, miksen tapaa netti-ihmisiä saati osallistu miitteihin. Jos (ja kun) suurin osa siitä vakiporukasta on tota samaa sarjaa, niin mulle saa maksaa miljoonan ennen ku osallistun yhtään mihinkään. Ttu mitä keiloja.

Kyl mä vanhoina hyvinä aikoina. Mut ei ne ihmiset enää hengaa tuolla, ei oo syytä osallistuu mihinkää keimeihi.

Enivei, silti tommonen kuvaaminen on ihan pimeetä toimintaa! Ei tulis itelle mieleenkää. Ja kuka helvetin idiootti jaksaa ees kytätä ihmisiä, et voi sit ottaa kuvan, jos sattuu osumaan sopiva näköpiiriin!!!! EMMÄ KÄSITÄ!! Emmä ny mitään hepulia saa, jos tsättityyppi kävelee jossain vastaan, mut en todellakaan rupeis sitä kamerallakaan zoomailemaan. En edes moikkais, ellei oo oikeesti tuttu.

Mut ei, ku JOTKUT KUVAA KAMERAKÄNNYKÄL!!!!! Pistäs edes jakoon sitte, et näkisin itekki, perkele.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 00:14

Joku sais kyllä tulla ottaa musta jotain ratsastuskuvia taas ihan vaihteen vuoks. Arvostaisin.

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 18:06

Jaajuu, mun titteli on ohjelmistosuunnittelija.

Ongelman ratkaisu:Perjantai 25.05.2007 17:28

SET IBM_CM_IGNORE_PREREQ=CM ajetaan komentoriviltä.

Liian yksinkertasta =)

Ongelma:Torstai 24.05.2007 15:01

Pitäis asentaa IBM DB2 Content Manager Enterprise Edition. Ei onnistu:

"Tämä ohjelma ei tue havaittua käyttöjärjestelmän Windows version 5 laitosta 1."

Selkee! Eli: ei tueta Windows -versiota 5.1 -> XP. No, asenna täsä ny sit =)

Räpläsin jo Compatibility modeakin, eikä se auttanu. Gurukaan ei osannu ratkasta tätä visaista pulmaa. Tässä mun loppupäivä sit varmaan meneeki.