IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

\o/Torstai 22.11.2012 18:34

Oon menossa tiistaina PartyLite-kutsuille. Selailin just netissä sitä kuvastoo vähän etukäteen. Siel on taas vaikka mitä nättiä! Mä tosin oon jo parina vuonna ostanu vaan tuoksuöljytäytepakkauksen meidän vessassa olevaan tuoksuöljypulloon. Nyt vaan aattelin, että vois ostaa vaikka uuden pullon vaihtelun vuoks. Niitäkin oli monta erilaista, et on varmaan vaikee valita! Ja jotain joulujuttujaki oli, semmosii joulupallosomisteita, mitä himoitsin viime vuonna jo... Täytyy kattoo, jos yhden raaskis ostaa. Jotain joululahjojaki vois harkita tilaavansa, sikäli mikäli jotain sopivan sorttista löytyy.

Sit lueskelin tos parina päivänä tommost suklaakirjaa, jonka P toi mulle joskus ihan muuten vaan. Se on täynnä suklaa-asiaa: suklaataikina- ja täytereseptejä, leivonnaisreseptejä, konvehtiohjeita ja muuta kivaa friteerattujen Mars-patukoiden ohjeesta lähtien. Ihan hiukan alko sitte tekee mieli suklaata, ku niitä kirjan kuvii katteli. No, ajattelin heti ens töikseni lavvantaina leipasta sitten semmosen banaani-pekaanipähkinäunelmatortun, jonka ohje kirjas oli. P:llä on nimittäin synttärit ja meille tulee pari kaveriaki poikkeemaan :)

O se hyvä, et ton babyn kans kuluu päivät semmosta tahtii, et ei oo ihan kauheesti ylimäärästä aikaa. Tai jos on, niin ei aina uskalla alkaa leipoo, kun ei tiedä kauanko sitä aikaa lopulta on. Tiä mihin ne kaikki kakut ja herkut oikee tunkis!

Tänään kävelylenkillä ollessani sain sentään päätettyä millaset joulukortit haluan tehdä. Enää tarvis käydä vähän tarvikevarastoo täydentämässä ja sit alkaa askarrellapaskarrella, et saa edes jotain valmiiks ennen Rukaa.

Taputapu!Maanantai 19.11.2012 00:54

Nyt on sit löytyny sormet ja varpaat ja leluistaki osataan ottaa kiinni :) Tai ainakin useimmiten ne kädet osuu sinne, minne yritetää. Semmone pyrähdys kehityksessä!

Tällee, ku on yksin kotona, huomaa, et monesti noi eläimet (tai siis lähinnä koira ja kissalapsi) kyl ajattelee, et sit tääl huushollis saa tehdä mitä vaa. Aina, ku vauva laitetaan yöunille, me jätetään makuuhuoneen ovi pienelle raolle. Luulis, et se ois houkuttanu kissoja iha hirveesti, mut ei ne oo sinne pyrkiny ollenkaan. Paitsi tänään. P lähti Norjaan ja mä laitoin typyn nukkuun yheksältä. Kävin keittiös laittaas itelleni iltapala ni eikö kissalapsi ollu jo sillä välin hiippaillu makkariin. Tuli aika liukkaasti ovenraosta pois, ku kuuli mun kävelevän olohuoneeseen :D

Siit tuliki mieleen, et mä päästin kissiäiset ulos siks aikaa, että saan syödä iltapalani rauhas ja nyt mun varmaan tarttis päästää ne kohta takas sisälle. Sit he varmaan alkaa hyvillä mielin nukkuu, ku on saanu vähä happihyppyy.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2012 17:17

Käytii eilen Nepsun kans neuvolassa. Hän oli niin reipas, vaik jouduin herättään häne pesulle ja pukemaan, ku meidän aika oli jo kasilta. Hän sai kolme rokotusta ja sit tietty otettii kaikki perusmitat. Kyl se vaan niin kovaa tahtii kasvaa :) Nyt oli 5550g ja 60,2cm. Rokotuksista ei onneks oo näyttäny tulevan mitään pahempaa vaivaa, pikkusen oli lämpöö eilen illalla, mut typy oli iha normaali ilonen itsensä, niin ei tarvinnu alkaa mihinkään toimenpiteisiin.

Koht tulee joulu! Mulla alko jo pari viikkoo sitte sellane joulukorttien askarteluinnostus. Pitäis vaan käydä tota askartelulaatikkoo läpi ja kattoo, mitä tarvikkeita tarvis lissää. Nyt olis jo hyvä alottaa askartelut, jos oikeesti meinaa jotain saada valmiiks. Rukan reissuki väijyy jo ihan nurkan takana ja olis kiva, et siihen mennessä alkas ainaki suurin osa korteista olla kunnossa.

Mul piti olla jotai muutaki kirjotettavaa, mut se nyt jotenki mystisesti unohtu! Kai mää vaa vedän ny vähän lonkkaa, ku baby nukkuu päiväunia vaunulenkin jälkeen ja muaki vähä väsyttää. Nautiskelin täs jo muutaman palan Pirkan banaani-mantelivalkosuklaata, joka oli muuten aivan sikahyvää. Lenkkeily kyl on muuten tosi mukavaa, mutta nyt alkaa jo jotenki tympii toi märkyys. Koira on aina yltäpäältä ravassa lenkin jälkeen ja usein käy niin, että alkaa sataa vettä kesken kävelyn. Voisko tulla vaik lunta jo?

Ai nii! Eilen illalla meil oli pienet jamit Nepsun kans ku P oli kiipeemässä. Me kuunneltiin lastenlauluja ja hilluttiin ympäri taloo. Suosikkibiisi oli Tapio Rautavaaran Menninkäisten maa <3

Kyläluudat!Maanantai 05.11.2012 18:25

Oltii lauantaina mun vanhempien luona kylässä. Me mentiin typyn kans etukäteen ja P tuli perässä, kun se asenteli kaverin kans meille uusia ulkovaloja (löydettiin Terrasta jotain poistoerän ulkovaloja 35e/kpl, just sellasia, ku oltiin suunniteltu ja noin SIKAHALVALLA). Äiti paisto pihvit ja oli tehny lisäks sienihöystöö, sit oli keitettyy perunaa ja porkkanaa rakuunalla maustettuna. Oli sit niinku niin hyvää!

Eilen P oli SkiExpossa, niin mä lähin typyn kans taas äidin ja isän luo. Me käveltiin isän kans mummulaanki käymään ja vähänkö siellä ilahduttiin, ku oli baby mukana :) Äiti sen sijan lähti kattoo omaa isäänsä sairaalaan. Oli reppana kaatunu siellä vanhainkodissa ja saanu päähänsä kauheen kuhmun ja muutenki loukannu ja ollu sen jälkeen ihan sekava. Aika hälyttävää sinänsä, et sairaalaan passitettiin vasta päivä kaatumisen jälkeen, vaik kuhmu oli tosi iso ja tuffalla on verenohennuslääkityskin...

Siel sairaalassa oli tuffan kans samas huoneessa myös mun äidin ja isän naapuri, semmone Arvo-setä. Se oli ollu siellä jo useemman viikon, kun oli tullu paljon terveysongelmia päällekkäin. Sillä oli ollu omaisia käymässä ja kun ne oli lähteny, niin ei ollu menny kymmentäkään minuuttia, kun hän sit nukku pois. Äiti oli ollu yksin siellä huoneessa nukkuvan tuffan vieressä ja nähny Arvo-sedän viimisen hengenvedon. Oli vähän vaisu tunnelma sitte siinä, kun äiti tuli kotiin. Nyt siitä taloyhtiöstä menee varmaan sitten asunto myyntiin.

Apuva!Torstai 01.11.2012 17:37

P:llä on tän kuun loppupuolella synttärit. Mitä ihmettä sille vois ostaa lahjaks? Nyt ois hyvä tsäänssi vielä tilata jotain vaikka netistä, mutta ku tietäis vaan, että mitä.

Oltii eilen äidin ja isän luona koko päivä tytön kans. Äidin kans siinä sit mietittiin, et jos ennen jouluu vaivautus ottaa pariks päivää kirpparipöydän niin vois sinne kiikuttaa vähän vanhaa tavaraa. Mun tarvis nimittäin siivota vaatekaappini vaihteeks ja olis täällä kyllä muutaki tavaraa, mitä vois myydä. Tälleen päivisin ois ihan hyvin aikaa kompata kaappeja, kun tyttö nukkuu ja itelle iskee inspis. Nytki sormet vähän syyhyis, mut en vaa viitti täs kohtaa alottaa, ku typy herää varmaan kohta.

Huamenna on taas jo perjantai. Kylläpä viikko on menny nopeesti! Viikonloppuna ois SkiExpokin, mut mä taidan skipata sen kyl tänä vuonna. Viime vuonna oli huonommat messut jo ku sitä edellisenä ja se ei oo kyl sellane paikka, mihin otetaan tommone pieni vauva mukaan. Kova meteli, älytön ruuhka ja kuumuus. Toissa vuonna olin huonovointinen koko reissun, ku pää tuli kipeeks siitä kauheesta kakofoniasta ja kuumuus ahisti, joten ei oikein hotsita senkään takia lähtee.

No sinne meni lumet!Tiistai 30.10.2012 13:33

Ehdin sairastaa kaikki kauneimmat pakkaspäivät. Eilen vihdoinki uskaltauduin kevyelle kävelylenkille päivällä ja sillon jo sit satoki räntää ja oli märkää. Koiraa ei kuitenkaan tarvinnu kauheesti siivota lenkin jälkeen, et oli ihan jee se kurattomuus.

Nyt on sen näkönen keli, et ei ihan kauheesti houkuttele lähtee sinne, mut katotaan ny tartteeko kuitenki. Koira on luultavasti vaan onnellinen, jos en lähe sitä kuskaan lenkille, mut tytöllä on joskus hiukan hankaluuksia nukahtaa päiväunille, jos ei käydä ulkona ollenkaa. Toisaalta... eilen se nukku kyl koko 45min lenkin, mutta heräs saman tien, ku tultiin kotipihaan, et ei sekään aina toimi :)

Oh no!Perjantai 26.10.2012 22:30

Outokummun Eläkeläisten bussi oli ilmeisesti jumissa ylämäessä keskustassa. Olivat tulossa Etelärannasta Antinkatua torille päin. Melkonen härdelli oli siinä risteyksessä hinausautoineen kaikkineen.

Oli kyllä aika kaaosmaista liikenteessä ylipäätään. Ajelin kotoo Prismaan ostaan siskolle ja sen poikaystävälle synttärilahjaa ja sit kiikutin sen suoraan äidille, joka pakkaa postipaketin. Komiasti oli risteykset ja ympyrät kiillotettu! Passatti vaan hämää, ku sillä pääsee niin näppärästi liikkeelle sen nelivedon kanssa, mut yhtä huonosti se pysää ku kaikki muutki :D Hyvin mä silti selvisin, ajoin tositosi rauhallisesti. Muutama teinibemari tuos keskustas kaasutteli sen olosesti, että joku kerta tulee tilanne, et se vehjes ei pysääkään ajois. Mut se on sit sitä luonnonvalintaa se!

Sit kävi kiintoisa tapahtuma tossa lähtiessä: menin autoon, käynnistin sen ja nousin ulos, et otan takajalkatilasta lumiharjan. Kuskin oven löin kiinni. No, sit olikin takaovi lukossa, mitä vähän ihmettelin, ku sen ei pitäis mennä lukkoon, kun auto on paikallaan. Siirryin avaamaan etuovee, et saan sieltä napista takaovet auki. Kas, ei auennut etuovikaan. Joka luukku oli lukossa ja auto käynnissä ja mun kotiavaimetki oli autos sisällä. Onneks oli puhelin taskus, P oli nimittäin just tytön kans vaunulenkillä. Hän tuli sieltä sit aika haipakkaa kotiin, et saadaan toisella avaimella auton ovet auki. No ei saatu, kun siit oli paristot loppu. Passatin ovet saa manuaalisestikin auki, mutta ei olla koskaan sitä kokeiltu, niin oltais tarvittu ohjekirjaa, joka sekin oli autossa sisällä. Netti on ystävä! Lopulta saatiin ovet auki ja jäätiin vaan ihmetteleen, että mitäs ttua mahto tapahtua. Toivottavasti ei toistu!

Pärsk ja niisk.Perjantai 26.10.2012 18:05

Voi vide, että ottaa aivoon tää jatkuva niistäminen. Nokka ihan rohtunu, vaikka miten rasvaan. Mutta ei se auta, ku muutaman minuutin välein on pakko niistää. Mitään pientäkään asiaa ei saa tehdyks ilman, et pitäis ainaki kerran niistää kesken kaiken. Argh! Vaikeuttaa melko paljon IHAN KAIKKEA.

Äiti tuliki eilen illalla meille, vaik ei tääl paljon mitää jeesailtavaa ollu. Mut oli se ihan kiva, et oli ainaski seuraa, ku oli vähän kökkö olo :)

Duha.Torstai 25.10.2012 20:31

Menin eilen illalla iha hyvävointisena nukkuu ja aamusti heräsin räkätaudis. Hieno homma! Aamupäivän oli olo silti ihan suht siedettävä, mut nyt iltaa kohden alkaa olla vähä kurjempi fiilis. Pää on niinku ilmapallo ja nokka vuotaa ihan koko ajan. Ähyy.

Onneks tyttö nukku viime yön tosi hyvin, siis pitkissä pätkissä, ja tänään päiväunetki kesti melkein 3h, ni oon saanu löhötä rauhassa. Nyt vaan vähä harmittaa, ku P on taas lähössä kiipeen ja mun olo täs on huonontunu ja pitää jäädä illaks yksin kotiin. Tai no, äiti tarjoutu jo tuleen avuks, mut ku emmääää tiä... Oon nii huono pyytään tämmösis apuu, ku en varsinaisesti kaipaa edes apua.

:OSunnuntai 21.10.2012 21:53

Vähän toi ipana kasvaa kauheeta kyytii! Aloin eilen yhtäkkii tsekkailee sen vaatekaappii ja totesin, et se pitää käydä kokonaan läpi. Jokusen pinon sai laittaa pois jo pieneks jääneitä vaatteita ja sit kaivaa toiselta hyllyltä vähän isompia tilalle. Ja täytyy sanoo, et tolla lapsella todellakin on vaatteita, alko olla jo vaikeuksii tunkee niitä jotenki järkevästi tonne hyllyille. Kunpa ny ehtis käyttää kaikkia edes kerran :D Ja mä en oo ite oikeesti ostanu ku muutaman vaatteen, muut on tullu äitiyspakkauksesta ja lahjaks. P oli kans tyytyväinen, ku järjestin koko vaatekaapin uusiks, et hänki ny tietää ne pari vaatepinkkaa, mistä voi huoletta ottaa vaatteen (niinku ennen olis ollu jotenki vaikeeta ;)).

Eilen käytiin anoppilas. P kävi vähä jeesailees pihahommis ja sit vaan oleskeltiin. Meil oli vaik mitä muutaki hommaa suunniteltuna eiliselle, mut oltiinki sit koko päivä kyläs! Tänää oliki sit listalla siivoilua, pyykkäilyä, asioiden hoitamista ja haravointia. Mä kävin apteekis, kukkakaupas palauttaas pari astiaa ja sit ravasin Prisman läpi. Vähän nälkäsenä ehkä, niin tuli pikkusen jotain ylimäärästäki mukaan...

Sit mä vähän haaveilen, et pääsisin reenaa viel pilatesta tänää illal. Löysin yhen hyvän olosen videon ens hätää YouTubest. Tekis nii hyvää mun jumittaville selkälihaksille. Ja muutenki! Sitte ku vielä sais jossain vaiheessa syksyy ittensä takas heposen selkään ni ois aika komiaa :)