IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mary Kayt oli ja meniKeskiviikko 29.10.2008 23:43

Uskomatonta, et nykypäivänä ihmiset ei näköjään osaa tai viitsi ilmottaa, jos ne ei oo osallistumassa johonkin juttuun. Kyllä voi ottaa päähän. Onneks kaikki kutsutut ei tehny ohareita, et ei niin älyttömästi hävettäny, ja harmittanu sen esittelijän puolesta. Ja ne, jotka tuli, oli oikein hyviä vieraita ja varmaan esittelijäkin sai vastinetta vaivannäölleen. Meillä oli mukavaa.

Tammikuussa uurestaan ;)

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 21:37

Kävi joku jäpä kauppaamas jottai Securitaksen turvapalveluit. Kysy mult, et onks mun vanhemmat kotona... :D Ja mietti sit hetken ja jatko kysymystä, et vai olenko iha talon asukas. Sanoin, et kyl varmaa mielellään kuullaan aiheesta. Kysy, et voisko huomenna tulla, tai vaihtoehtosesti torstaina. Huomenna on ne kutsut, et ei oikee käy. Torstaista en tiiä onks toi isäntä hollilla. No, se lupas poiketa tässä jossain vaiheessa uudestaan.

Mut kui ne tommosii asioit kiertää tähän aikaan selvittämässä??

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 16:34

Aattelin tehrä huomiseks tomaatti-fetapiirasta ja banaanimuffinssei. Saa kelvat!

Miia ja puutunut naamaTiistai 28.10.2008 12:06

Hammaslääkäri. Paikattii yks hammas väliaikasesti. Siihe laitettii lääkepaikka. Lääkäritätiki oli ihan yllättyny, ku oli nii iso reikä :| Mut sitä ei päälle päin näkyny lainkaa. Nyt on naama aika puuduksis. Mul olis pari muutaki paikkausta viel loppuvuoden aikana, ku niit ei saanu ny samalla puudutuksella tehtyy, ku ne reiänpirulaiset on kaikki eri puolilla suuta. Mut suht hyvällä mielellä meen seuraavaan paikkaukseen, ku tää meni mukavasti. Yläasteel multa paikattiin yks PIENI (vissii) reikä ilman puudustusta ja siitä jäi kyl sellaset fiilikset, et ei kiitos. Vaik olis kuin pieni reikä niin puudutusta vaan.

Eile me siivottiinki. Kaks ja puol tuntii. Raivattii kuisti, järjestettii vaatteit, pestii pyykkii, imuroitii, pyyhittii pölyi, mopattii, pestii vessat, pestii pesuhuonee ja kodinhoitohuoneen lattiat. Tänään pitää vielä pestä vähän lisää pyykkii ja loihtii jotai tarjoiltavaa huomiseks. Ku keksis vaa jotai sopivaa.

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 18:31

Meitsi sai aika mojovan palkankorotuksen \o/
21.3-19.4 HAUKKA
Sää ole energine saalistaja. Pirät haasteist ja jahtaamisest. Sää saatat ol aikast päälkäyvä. Suns o raakkaa elinvoimaa.

20.4-20.5 PULU

Olet aikast hiras ja pulleva olone pulu. Et säntäil mihenkäs vaa hoirat assjat omaa tahtiis. Nautinnohalune sää ole ja piäne assia saa su iloseks.

21.5-21.6 KOLIBRI

Sää ole piän ja monefärine vipeltäjä. Sunt ei saa millä pysymä paikallas, sul o levotoine sialu. Sull o
liikka assioi ja aikka ei lainkka niire toteuttamise. Sää ole ain menos.

22.6-22.7 SORSA

Tyytyväine pullasorsa o sunlaises. Huolehrit kaikest ja ain rauhallisest. Sää ole toisinas liianki halutoin. Sorsa saa usse iso poikue ja niit hän paimentta lempiäst.

23.7-22.8 RIIKINKUKKO

Olet kommia riikinkukko. Sää halut esintty ja ol huamio keskipisten. Sää ole ylppiä ittestäs ja
tekemisistäs. Et lainkka pyytel antteks sitä et Luaja o su luanu. Imartelust sää kehrät ko katti.

23.8-22.9 VARPUNEN

Sää ole hillitty varpune vähä ninko harma tai huamaamatoine. Sul turvallisus ja koti ova tärkkiöi. Sää tule toime yksinäski ja oikiastas iha viihryt omas seuras. Asjioist sää ole tarkka ja siisti kans kaikes mitä teekki.

23.9-23.10 JOUTSEN

Sunt voi sanno viähkiäks joutseneks. Pirät kauneurest. Olet sosiaaline ja perinteine ainaski parisuhtessas. Sun kans tule helpost toime.

24.10-22.11 KORPPI

Musta salaperäne korppi. Sää ole yäeläjä. Olet syvälline ja syväst tunteva tyyppi. Luanteltas
olet mustavalkone ja sää ole kostonhimoine jos sunt loukata. Lojaali luontes takia sinul o helppo
uskouttuu.

23.11-22.12 PAPUKAIJA

Sää ole värikäs papukaija. Sunt kiahtoo eksotiikka. Sää ole liikkuvaine, tahrot koke uut ja kierttä maailma. Sää ole kekseliäs ja opit helpost assioi. Mut o assioi joihi sää saatat sunhtautu oikkenki fanaattisest.

23.12-20.1. PÖLLÖ

Sää ole älykäs pöllö. Hillitty, sivus pysyvä ja iankaikkise älykäs. Et tee ittestäs iso numero. Sää
kuuntele muit mielttummi ko ole ite äänes. Suns o viisaut.

21.1-19.2 KYYHKYNEN

Sää ole neuvokas kyyhkyne. Suns o kekseliäisyyt ja äly. Sää ole oikke sosiaaline luanne. Ongelmitte
ratkomises ja uure oppimises olet mahrottoma hyvä.

20.2-20.3 HAIKARA

Sää ole hyväntahtoine haikara. Empaattine ja auttavaine. Suns o luavuut ja loistava tunneäly o sun
vahvutes. Saatat kyl toisinas hukku haaveilema liikka.

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 15:50

Tänää ois muute siivouspäivä. Yhyy.

Soittoruokala SahaMaanantai 27.10.2008 14:22

Siellä pitää käydä toistekin! Oli Gallen jälkeen Porin parhaat pihvit!

Vaakunassa sen sijaan ei tarvii käydä enää ikinä.

Eilen oltiin Hansiksessa - siis porukoilla - ja äiti intoutu hääsuunnittelemaan taas ihan urakalla. Ja sit se rupes kyynelehtimään, kun se muisteli sen ja isän häitä ja Kuulan häämarssia :´) Siskolle värkättiin kauheet synttäripaketit lähetettäväks Glasgowiin. Vähän se on varmaan onnellinen, kun se availee niitä paketteja, kun siellä oli herkkuja ja vaikka mitä kaikkee ihanaa tavaraa. Se saa vähän sitä huonettaan kotoisammaks niillä kaikilla pikkujutuilla.
Tavoitteena oli päästä kokonaan eroon seksistä.
Rouva Smythersin mukaan viisaan vaimon tuli välttää alastomuutta miehensä edessä ja nalkuttaa.

Vuonna 1894 brittirouva Ruth Smythers otti kynän käteen ja laati teoksen nimeltä "Kuusi vinkkiä miehille ja naisille" valmistaakseen nuoria naisia kohtaamaan ensimmäistä kertaa hirvittävän kokemuksen - seksin. Papinrouvan kirjoittama kirja on nyt julkaistu uudelleen.

Rouva Smythersin mukaan seksi oli asia, joka oli vain kestettävä. Hänen neuvonsa kanssasisarilleen kuuluikin: "Anna vähän, anna harvoin ja - ennen kaikkea - anna vastahakoisesti.

Seuraavassa muutamia vinkkejä yli sadan vuoden takaa:

1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.

3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

7. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

9. Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.

Rouva Smythersin mukaan riitely, nalkutus ja nuhdesaarna ovat erittäin tehokkaita, kun niitä käytetään iltamyöhään noin tuntia ennen kuin mies normaalisti tekisi lähentely-yrityksensä.

Kymmenenteen aviovuoteensa ehtineet vaimot ovat saaneet lapsikatraansa kasaan ja saavuttaneet perimmäisen päämääränsä eli päässeet eroon seksuaalisesta kontaktista aviomiehensä kanssa, kirjoittaja lupaa. Siinä vaiheessa viisas vaimo voi luottaa siihen, että rakkaus lapsia kohtaan ja sosiaaliset paineet pitävät miehen kotona.

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 18:15

Noi meikkikutsut on sit mitä suurimmalla todennäkösyydellä ekat ja viimiset kutsut, jotka järjestän. Voin kertoo, et on aivan helvetillistä puuhaa yrittää rukoilla ihmisiä osallistumaan, ku melkein kaikki sanoo ei. Ja osa peruu viime hetkellä, vaikka oon pyytäny heti ilmottamaan, jos ei pääse. Minkä hiton takia edes ajattelin, et olispa kiva pitää kutsut ja pyytää pari kaveria mukaan... kun kukaan kaveri ei vaan yksinkertasesti halua tulla. Vielä kun kehtasin ajatella, et kutsutut olis jollain tapaa tuttuja toisilleen tai edes samaa ikäluokkaa. Ei näköjään tuu tapahtumaan. Ois luullu, et kiva käsi- tai kasvohoito olis piristäny oloa ja olis ollu mukava istuu ja höpötellä ilta yhdessä, mut ei sit vissiin. Oon kutsunu seitsemän ihmistä ja tällä hetkellä niistä _yksi_ (eli äiti) on varmasti tulossa (säälistä). Toinen "jos mitään mullistavaa ei tapahdu" ja noin sanovat ihmiset on just niitä, jotka peruu viime tipassa eikä muista edes ilmottaa siitä. Kiitos ja moi.