IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 16:36

Jos lähtis Ypskyyn lauantaina kattomaan hevoisia. Ois mahis ikään ku tuplatreffailla.

<3Keskiviikko 30.01.2008 13:58

Päivämäärä! Päivämäärä!

=))

P.S. Töis ei suju.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 21:30

Nii joo ja äiti sano, että hyvä vävy on tiedossa =)

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 21:26

Nysse on sit aika virallista. Äiti (ja todennäkösesti myös isä) ja sisko tietää. Huh =) Sormuksia odotellessa...

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 16:20

Aiheanalyysi palautettu! Jea!

Hellllsinkii.Sunnuntai 27.01.2008 15:40

Käytiin kattomassa ja ajamassa autoo. Se oli hieno. Sen kanssa sitten vaan kävi niin, että P jäi miettimään hintaa eikä siinä menny kahtakaan tuntia siitä, kun lähdettiin sieltä autoliikkeestä niin se Audi oli myyty. Yks mies halus myös koeajaa sitä samaan aikaan ku me, ja se pääsi ajamaan sitä vasta meidän jälkeen, et kai se oli sitten heti ottanu sen. Tosin siinä autossa oli muutama puute, jotka myös mietitytti, mut siinä oli myös muutama tosi hyväkin ominaisuus. No, ei voi mitään, etsintä jatkuu!

Sit meinattiin myöhästyä sieltä kultasepänliikkeestä, mut me soitettiin sinne ja kysyttiin, pystyiskö ne millään odottamaan. Kyl ne sit odotti, mikä oli ihan sai-raan hienoa. Saatiin tilaus tehtyä ja reilun kuukauden päästä pitäis käydä sovituksella. Sit siitä muutaman viikon sormukset olis valmiit! Tuntuu aika uskomattomalta.

Me sovittiin käyvämme syömässä yhden P:n kaverin kanssa. P vei mut retkeily-/partiokauppaan kuluttamaan aikaa ja mä päädyin kokeilemaan ulkoilupukuja. Totta puhuen oon kyllä ollu pidemmän aikaa kunnollisten ulkoiluvaatteiden tarpeessa, mutta en oo vaan jaksanu lähtee katselemaan enkä oo raaskinu ostaa, kun ne on kalliita eikä mulla oo nyt hirveesti rahaa. P oli kuitenkin sitä mieltä, että mä tarviin sellaset ja kun me vielä satuttiin löytämään yks tosi kiva kuoripuku, joka oli mulle sopiva, ja siinä oli älyttömän hyvä alennus, niin se lupautu sit maksamaan sen. Mä makselen sen takas sitten, kun on taas rahaa. Takin alkuperänen hinta oli 312 euroa ja housujen 187 euroa ja nyt takki oli 139 euroa ja housut 79 euroa. Ei hullumpaa! Koitettiin kattoo mulle vielä ulkoilukenkiäki, mut ei löytyny sopivia. Nyt silti pärjää lenkkareillakin, kun ei oo märkää. Nii ja ostettiin me sitten sukulaistytölle synttärilahja, se täyttää kuus ja tänään on juhlat.

P:n kaveri vei meidät Belge-nimiseen belgialaistyyliseen ravintolaan. Mä söin kanaa chevre-juustolla, tomaatti-yrttikastikkeella, röstiperunoilla ja kasviksilla. Oli niin taivaallisen hyvää! Siellä pitää käydä joskus toistekin. Jälkkäriä ei jaksettu, joten me käytiin kotimatkalla sitten Forssan ABC:llä kahvilla ja leivoksella =)

Ärh. Kissalapsella on taas jotain ihmejuttuja. Se pyysi kaks kertaa ulos ja halus heti sisälle ja nyt se on taas levoton. En ymmärrä, en ymmärrä. Ja Manne teki yllärin lavuaariin... Ihania lapsia.

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 20:55

Huomenna Helsinkiin.

Täytyykin soittaa äidille ja kysyä, pääsiskö Heku päivähoitoon =)

Kipeetä. Hyi.Keskiviikko 23.01.2008 22:09

Joku nainen oli tappanu 1,5-vuotiaan kissansa pistämällä sen pesukoneeseen ja pesuohjelman päälle tunniks. Antanu hukkuu sinne. Tästä tuloksena 700 euron sakot ja viiden vuoden eläintenpito- ja hoitokielto. Mua puistattaa.

Täti oli hommannu 5kk ikäsen tyttökissan. Sit se oliki yhtäkkiä alkanu kyllästyä siihen, kun se karkaili kerrostaloasunnosta ja siitä lähti karvaa. Oli soitellu eläinsuojeluvalvojalle, et haluaa päästä siitä eroon, mut ku asiat ei ollu tapahtunu tarpeeks nopeesti, niin oli sit tosiaan päättäny pistää kissaparan PESUKONEESEEN!!!!! Voi, miten se on kärsiny! Ja tädin mies oli puolustellu vaimonsa tekoa sillä, et maalla on iät ja ajat tapettu eläimiä mitä erilaisimmin menetelmin. Ne oli sen kuolleen kissan vielä juhannuksen kunniaks vieny jonneki rantaan ja polttanu sen. Ja ilmottanu sille eläinsuojeluvalvojalle, et se on tapettu ampumalla. Ttu mitä porukkaa.

Pitäs ehkä miettii pariin otteeseen ennen lemmikin ottamista, että alkaako se karvanlähtö tai joku muu ominaisuus mahdollisesti pänniä niin paljon, että haluaa tappaa eläimen siitä hyvästä.

HYI.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 11:48

Jaa nii.

Heath Ledger on kuollu. Kuulin aamul radiosta. Jotenki tuli aika isona yllätyksenä. Mä ihan odotin, että kyseessä olis ollu Britney tai joku muu vastaava, jonka sekoilut on ollu paljon tapetilla. Se toimittaja alko alustaa asiaa niin sellaseen tyyliin. "Ikäviä uutisia Yhdysvalloista, tunnettu nuori tähti päläpälä" ja vaik olin ihan unenpöpperössä niin siihen nimeen sitten havahduin ja jäin hämmästelemään asiaa. Ja tietysti epäillään huumeiden tai lääkkeiden yliannostusta. Oli miten oli, niin levätköön rauhassa. Hieno, nuori näyttelijä.

Sen semmosia. Juu. Mun pitäis nyt alkaa suunnitella vähän mun opinnäytetyön "valmiiksi saattamisen aikataulua" ja musta tuntuu ihan mahdottomalta asettaa jotain etappeja välillä aloitus ja lopetus. Kai se täytyy vaan tehdä niin, että kirjaan mahdollisen alotuspäivän ja lopetuspäivän ja jaan sen sitten pienempiin osiin ja mietin, mitkä asiat on valmiina missäkin vaiheissa. Alustavan sisällysluettelon teko oli helpompaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 10:58

Kultaseppä soitteli eilen meille takas ja saatiin vähän neuvoteltua. Nyt pitäis pikimmiten käydä Helsingissä asioimassa.

On muute halpaa, ku saippua! Vaik mä kyl arvioin hintoja aika rankasti yläkanttiin. No mukavempi yllättyä näin positiivisesti, ku on valmiiks pessimistinen =)

P meni aamupalalle. Meen nyysimään siltä safkat.