IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 27.11.2009 14:11

Erään tuttavan Facebook-status:

" Eilen paahtoleipä oli hyvää, tänään: 'makuaisti on muuttunut' sanoi 4v ja leipä jäi lautaselle. Mitäpä siihen sitte..."

Ihana :D

[Ei aihetta]Torstai 26.11.2009 11:25

Tulis ny pian joulu!!!

PULMA!Maanantai 23.11.2009 11:20

Mitä ihmettä voi ostaa synttärilahjaks miehelle, jolla on jo kaikkee?

Joo, mun pitäis keksiä jotain kivaa P:lle, kun sillä on synttärit. Oishan niitä vaihtoehtoi varmaan, kelloo ym. Mut ei semmosta voi ostaa, kun kriteerit on niin tarkat, etten osais ostaa oikeenlaista. Eikä mulla kyl varmaan sellaseen kelloon olis rahaakaan. Totta puhuen mulla ei oo rahaa juur mihinkään, pyh. Tietysti vois vaan marssii partiokauppaan ja kattoo sieltä jotain, ei varmaan menis pieleen :) Mut en haluis päästä niin helpolla!

Me grillattiin eilen. Oli varmaan tämän vuoden viimoset grillailut :) Kaveripariskunta tuli kylään ja toi tullessaan hirven ulkofileen, namnam. Sitä sitten grillailtiin ja kateltiin, kun meidän koirat juoksi ympäri pihaa onnellisina. Eipä pahasti himoita toista koiraa perheeseen, eiei :D

Saatiin vihdoin vierashuonettaki ojennukseen. Se on ollu semmosena rojuvarastona puoltoista vuotta, muutosta asti. Eilen sit siivoiltiin aamusella ja mä tuumasin, et eiköhän ne rojut vois nostaa vaan työhuoneeseen, ku se on muutenki kattoo myöten täynnä tavaraa vaatehuoneprojektin takia. No, P roudas ja sit me pistettiin vuodetuoli kuntoon, haettiin yks jalkalamppu ja P:n ajokuva sinne, ja mä kaivoin vielä jostain kätköistä sopivat verhot ja mattokin saatiin lattialle. Hyvä tuli! Vähän tyhjää siellä vielä on, mut meil on kyllä suunnitelmissa raahata mun valkonen Ikea-kirjahylly sinne vielä ja laittaa pari seinähyllyäki johonkin. Ja varmaan jotain muutaki. Mut enste täytys saada vaatehuonetta kuntoon ja työhuone tyhjäks :) Kunpa ehtis ennen joulua, niin sais pitää kaikkien huoneiden ovia auki.

[Ei aihetta]Tiistai 17.11.2009 15:10

Tänään taas heppailua. Toivottavasti tunti menee mukavasti, vaik tiistain ryhmä onki välillä vähän sekasotkuu :) Voi oispa itellä ikuisesti ratsastettavana sellanen hevonen ku Aku on. Se on niin parhain! Täytyy yrittää nauttia siitä taas koko talvi, kun se varmaan kesän alussa lähtee pois niinku viimekski.

En mä silti oo Pipoo unohtanu. Akulaisen kans vaan jotenkin menee enemmä yksiin, minkä sille sit mahtaa. Ei kaikkien kans suju aina hyvin.

Olin eilen Tupper-kutsuilla. Tilasin kannellisen jääpala-astian, jollasta meillä on kaivattu jo pitkään. Lisäks tilasin mikrokattilan. On paljon kätsympää ja vikkelämpää keittää perunat mikrossa ku kattilassa. Vettä ei tarvii paljon mitään ja keskimäärin 1min/peruna riittää. Samallai saa kaikki kukkakaalit ja parsakaalitki kätevästi valmistettuu :) Esittelijä kovasti tivas, et pitäisin omat kutsut, mut kieltäydyin. Katon, jos tulis ihonhoitotuotekutsut pidettyy täs ennen joulua, mut muita en kyl järkkää. Olis tutulla yhdet PartyLitetki tulossa vielä ennen jouluu.

Mitäs tässä muuten? Eilen lenkillä törmäsin melkein naapurissa asuvaan entinseen yläasteen luokkakaveriin ja vaihettiin hiukan kuulumisia, ja sovittiin, et mennään joskus yhessä lenkille parantaan maailmaa :) Heku sais uusia koirakavereitaki.

Kissalapsi on ollu hiukka pahalla päällä, en tiä kui. Mut äkänen on. Hän on saanu sit olla omissa oloissaan vaan. Paitsi tänään hän oli aamulla mun sylissä ja viihtyki :) Eilen illallaki se oli jostain syystä ihan näreissään. Meni vaan pesuhuoneeseen jurottamaan, häntä viuhto tarmokkaasti. Mut sit helpotti, kun tarjoilin iltapalaa. Kissalapsi on syöny ihan hirveesti nyt sen jälkeen, ku käytiin siellä lääkäris. Se lääkärisetä kyl sanoki, et saattaa ruokahalu lisääntyä niistä lääkkeistä, mut toi on tosiaan ollu aika huikeeta. Toinen mutustaa kupit tyhjäks joka päivä!

Tietteks, etMaanantai 16.11.2009 12:59

...Anna Puu ROKKAA! <3

Wohoo!Perjantai 13.11.2009 10:21

Eilen oli ihan ykkönen ratsastustunti \o/ Avotaivutuksia ja vastalaukkakaaria. Akulainen suoritti niin täysillä <3 Sain ehdotuksen, että pitäis kokeilla kisoja sen kanssa, mut mul on kauhee rimakauhu!

Tänään on firman
A) siivouspäivä (iltapäivästä varattu 2h - ei tuu riittämään :D)
B) pikkujoulut! Eli syömään, Kehräämöön ja jatkoille \o/

Ja huomenna Tampereeseen muuten vaan :)

Vähä mul on kiva elämä!

Ähyy.Keskiviikko 11.11.2009 15:12

Olin tänää hammaslääkärissä. Vaihdettiin toi viiminen lääkepaikka kunnon muovipaikkaan. Puudutus toimi, mut niiden instrumenttien äänet kuulosti tänään jotenki erityisen pahalta. Varasin samalla ajan suuhygienistilleki. Sinne sit kuukauden päästä, jehei. Nyt mulla jomottaa koko alaleuka vasemmalta puolelta. Jotain on runnottu, ei tunnu kivalta ollenkaan. Toivottavasti menis hiljakseen ohi. Nyt alkaa puudutus sentään olla lopussa jo.

Phuuh.Torstai 05.11.2009 12:29

Workshop-päivä ohi. Ei kyl kovin usein tollasii päivii jaksais. Vieraita 12kpl ja ohjelmaa ihan koko päiväks. Ruokailuun meni tunnin verran, kun käytiin tos Torerossa, mut muuten koko päivä tiukkaa asiaa. Paljon tuottosampaa tollanen silti on, ku sähköpostittelut tai puhelimessa puhuminen. Saatiin paljon matskuu kokoon. Nyt ei vaan eilisen jälkeen jaksais keskittyy yhtään mihinkään.

Vien kissalapsen tänään lääkäriin 13:15. Uusitaan antibiootti ja kortisoni. Kyselen samalla hiukan, josko sitä pitäis hiukan enempi tutkia, kun noi kutinaoireet selkeesti toistuu kun pitkäaikaisvaikutteisten troppien vaikutus loppuu. Pakko sen on olla allergiaa tms. Korvapunkkiin en oikein usko, kun korvat näyttää puhtailta. Kissalapsella oli pienenä to-del-la paha korvapunkki eikä sillon kyl ollu epäilystäkään, et onko siel korvissa jotain ylimääräst töhnää vai ei. Nyt ei oo oireet silti ehtiny kovin pahaks, niin varmaan tilanne rauhottuu taas suht nopeesti ja kissa-koiraralliki loppuu pian. Meil on nimittäin semmost meininkii, et moro. Koira juoksee kissalapsen perässä nonstop. Kissalapsi pakenee pöydälle, jakkaralle, kiipeilytelineeseen, sohvalle, kirjahyllyyn, kodinhoitohuoneeseen... ja koira toljottaa sitä koko ajan ja vinkuu, ulisee, haukkuu. Lepposaa elämää ja sillee! Mut semmost se sit on, ku on noit pienii talos :)

Tänään on taas ratsastustunti. Toivottavasti ois Akulainen listassa <3 Kaavailtiin firman liikuntapäivääki tossa. Jos vaikka lähdettäs hepostelemaan.
Juu kato. Onnistuin tos lounasta ostaessa kippaamaan Sokoksen kassajärjestelmän, ja sain vielä kassatädiltä nuhteita siitä, etten odottanut hänen lupaansa poistaa kortti kortinlukijasta (kortinlukija kyllä käski poistamaan sen, mutta olisi pitänyt tietenkin tietää etukäteen, että heidän järjestelmässään on AINA pieni VIIVE, ja että koko roska kaatuu, kun poistaa kortin lukijasta ohjeiden mukaisesti - liian aikaisin).

Tilanne eteni seuraavasti:
Laitoin S-Etukortin kortinlukijaan.

Kone sanoi "Maksu keskeytyi, poista kortti". No minähän poistan.

Kassatäti kitisee, että olisi pitänyt odottaa hänen lupaansa poistaa se kortti, kun kerran hänen näytöllään lukee vielä "Maksu kesken, odota" (mistä se kuvittelee, että minä sen tiedän, kun en sinne hänen näytölleen edes näe???)

Sanoin, että jaaha, tämä lukija kyllä käski poistamaan kortin, joten toimin sen ohjeen mukaan.

Saan vastaukseksi huokailuin säestetyn selvityksen siitä, että järjestelmissä on vähän viivettä ja että kassa menee jumiin, jos kortinlukijasta tieto ei ehdi siihen kassaan ennen kortin poistamista lukijasta. Sinänsä koomista, että se laite sitten käskee tosiaan poistaa sen kortin.

Miten mun muka asiakkaana pitäis tuollainen asia etukäteen tietää?!

Ja voi sitä tuskaa, kun joutui kääntämään eri kassaan... Miten ois lappu luukulle, että "Odota kassatädin ohjeita kortinlukijan käytössä"?

Eikä oo muuten eka kerta, kun se järjestelmä nuupahtaa.

Et semmone viikonloppu.Maanantai 02.11.2009 11:26

Hurahti taas ohi ennen ku ehti tajutakaan.

Lauantaina meil kävi vieraita. Kokeellinen keittiö sai tällä kertaa tuotettuu minttudomino-pätkiskakun. Ei huono! Ens kerralla kyllä muutan vähän reseptiä ja sekotan tuorejuuston ja suklaan kermavaahtoon enkä vaahtoutuvaan vaniljakastikkeeseen.

Olin myös oikee ULKONA lauantaina. Tähtitieteellistä. Meillä oli TK04-reunion :) Ei meit sit loppujen lopuks tullu paikalle ku kuus (ja seitsemäs myöhässä), mut oli ihan huisin hauska ilta. Me syötiin Karhupanimossa ja oikeestaan oltiin sit muutenki koko ilta siinä. Muutama lähti baariin, mut mä ajattelin, et on hyvä lopettaa ilta siihen ruokailuun. Usein sit fiilis vähän lässähtää, ku ruvetaan oikee lähtee jonnekin. Olin sit jo ajois kotona, ennen puoltayötä. Uus tapaaminen laitettiin mietintämyssyyn!

Eilen P oli Helsingissä Skiexpossa. Mä sain tuliaisiks kaks Buffii, vaaleenpunakirjavan ja musta-harmaakirjavan <3 Vietin päivän sit puuhaamalla kaikenlaista. Kävin koiran kans hölkkälenkillä puol kymmenen aikaan aamulla, vähän oltiin reippaita :) Ehdin käymään myös suihkus, kattoon ohjelmaa boksilta ja hinnottelemaan kirpparikamaa. Pakkasin sit itteni ja koiran autoon ja kävin viemässä ison kassillisen vaatteita kirpparille. Tein tilityksenki, viime viikon saldo 36eur. Hiukka kehnommin ku ekalla viikolla, mut jäi sentään plussalle, ku jatkoin taas pöytävuokraa. Ajelin viemään koiran äidin ja isän luo, ku lupasin äidin kans hakee tuffan ja mennä kattomaan mummua sairaalaan. Siinäki meni sit muutama tunti.

Mummu voi ihan kohtalaisesti ja oli ihan hyvällä päälläki. Hän pääsee kotilomalle tiistaina, niin ajatukset oli tietysti siinä, kun on jotain mukavaa odotettavaa. Vietiin tuliaisiks lihamakkaraa ja hän söi siit vähä. Pääasiassa puheltiin siinä kaikkee mukavaa, mut kyl hän sit välillä aina sano, et kyl hän mieluummin "lentäis taivaan tuuliin". Piristävää. Vaik tietysti niitäki asioita on käytävä päässään läpi. Äiti sano, että mummu oli joku kerta kovasti valitellu, että miks hänen elämänsä on sellasta, kun on niin kipee ja huono olla. Mut mummu on sentään saanu elää 80 melkolailla tervettä vuotta, kyl se on sillai, et tosi moni ei saa sitäkään. Niitä esimerkkei löytyy ihan lähipiiristäki.

Äiti oli eilen tehny poronkäristystä ja hiukan se oli hyvää pitkästä aikaa!