IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 17:13

Loistavaa! Sain kaiuttimet koneeseeni. Nyt kaks naist täällä meidän huoneessa kattoo nettitöllöstä Tuhkimotarinaa ja yks surffaa Ylen Elävää arkistoa =)

Ajoin tänään P:n autolla. Se oli aika jännittävä kokemus. Auto kyllä selvis siitä hengissä.

Jaajuu. Mun Word-integraatio DM:n meni just mystisesti rikki. Täytyy yrittää korjata se, että tulee tehtyy ees jotain hyödyllistä tän päivän aikana.

Ei sopis valvoo.Perjantai 31.08.2007 13:18

Väsyttää niin vietävästi. Kello oli piirua vaille kaks yöllä ennen ku päästiin nukkumaan. Oli siinä ensimmäinen hiukan turhautuneissävytteinen keskustelu meneillään. Molemmat oli vähän (ja minä vielä enemmän) väsyneitä eikä sit oikeen meinannu luonata. Tilanne korjaantu kuitenki, nyt on hyvä mieli. P oli taas yli-ihana ja vei koiran ulos aamulla, mä sain jumittaa sängyssä vartin kauemmin.

Väsyttää liikaa. Ja ärsyttää se, että unohdin eilen hiuslakkani kotiin eikä mulla sattunu olemaan edes hiusvahaa mukana toilettilaukussa, vaikka mielestäni pakkasin mukaan kaiken tarpeellisen. Pesin vielä tietysti hiukset illalla ratsastustunnin jälkeen, niin oli aika toivoton yritys saada näitä hiuksia yhtään mihinkään järjestykseen aamulla. Lainasin jotain iänkaiken vanhaa geeliä, joka ei tunnu hiuksissa enää yhtään. Mun hiukset on pesun jälkeen niin pehmeet ja liukkaat, että ne vaatii oikeesti vähintään kunnon hiuskiinnettä, että ne pysyy yhtään mitenkään. Normaalisti käytän vahaa ja lakkaa, niin saan tän ylenpalttisen liukkauden pois hiuksista. Täytyy yrittää korjata tilanne lounaalla, kun meen käymään kotona. Täytyski siinä matkalla muistaa hakee eläinlääkäristä kissalle ruokaa.

Eilen oli ratsastustunti ja menin Killillä. Ei oo koskaan sen kans menny niin hyvin ku eilen. Se teki väistöjä ja oli suht rauhallinen. Ravissa sen kanssa on vaan kamalaa, etenkin, jos on tarkotus istuu perusistunnassa. Sillä on semmonen nuoren hevosen hontelo ravi ja suhteellisen kova vauhti. Sen ravi pompottaa muutenkin, mutta istumisesta tekee oikeesti vaikeeta se, että sillä ei aina säily tahti, se saattaa astua ihan miten sattuu ja tehdä jotain vekkuleita mutkia matkalla (ja hyvällä tuurilla vielä kompastella oikein urakalla). Ja vauhti on aina kova. Muut sanoo, ettei se meno näytä pahalta, mutta se tuntuu siltä, etten hallitse tilannetta enkä hevosta yhtään ja kaikki on yhtä kaaosta. Sain mä sen silti tekemään ravissa(kin) aika jyrkkiä väistöpätkiä, mutta täytyy sanoa, että tuli oikeen hiki. Ja nyt tuntuu siltä, niinku olis rymistelly pää edellä rappusia alas. Joka paikkaa kolottaa.

P kuskas mut eilen tallille ja se lupas sit jäädä katteleen touhuja. Mä kyllä sit hiukan harmistuin, kun se häipy soittelemaan jotain puheluita ennen ku sain edes hevosen sisälle kuntoon laittamista varten ja sit se puhu melkein koko mun tunnin ajan puhelimessa ja hiihteli ympäri pihaa. Osotin sitten vähän mieltä. 1½h ei kai oo niin pitkä aika etteikö sitä kestäis ei-niin-omassa ympäristössä seuraten sitten sitä opetusta mikä on meneillään. Mun mielestä on ihan mukavaa tutustua toisen harrastuksiin (ja olen niin tehnyt), vaikkei ne niin kiintoisilta omalle kohdalle tuntuiskaan. Ei mulle kuitenkaan tulis mieleen alkaa "tappamaan aikaa" puhumalla puhelimessa, kun oon varta vasten lähteny mukaan, vapaaehtosesti! Mä oon ollu kattomassa mäkipyöräilyä ja kiipeilyä ja oon kyllä saanu aikani kulumaan ihan mukavasti, vaikkei lajit nyt oo mua eniten kiinnostavia. Mut mua kiinnostaa P. Mä haluan tietää mitä se tekee ja mistä se tykkää. Ne jutut kuuluu sen elämään, niin kai ne jossain määrin sit kuuluu munkin elämään. Ainakin sillä tasolla, et voidaan asioista keskustella. No, en mä mitään numeroa tosta asiasta tehny, mutta tein kuitenkin selväks, etten ihan kympillä arvostanu. Vanha juttu jo. Mutta ehdin kuitenki hevosen kyydissä kelata aika montaa juttua asiaan liittyen, kun meinas oikeesti ärsyttää. Mut P on niin rakas, että harmitus unohtu jo myöhemmin illalla.

Mun yks työkaveri käy aina hillumas tossa selän takana. Vähänkö raskasta. Se hiihtelee tohon hiljaa, ei sano mitään ja jää vaan seisomaan tohon. Ei niin voi tehdä! Se ahdistaa! Mä lamaannun semmosesta. En pysty keskittymään mihinkään. Se varmaan ihmettelee, miks aina puolvahingossa tylytän sille, ku se pelmahtaa tohon, mut en vaan voi ärsytykselleni mitään.

Nyt taidan keksii jotain hyödyllistä puuhaa. Jos olis vaik jotain töitä.

UUJEA!Keskiviikko 29.08.2007 22:18

Tuhkimotarinaa! Subin nettiteeveessä! Monta jaksoa!
*vahtaa*

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 20:17

Pääsen ens tiistaina ravintolaan syömään, kun on mun synttäripäivä. On kuulemma pöytä varattuna.

Kiitos vaan, beibe <3

Tänään muuten eka ihminen töissä kysy, et "Seukkaattekste?". Onneks on niitäki, jotka voi suoraan kysyä, ettei tarvii niinku tuoda tekemäänsä huomiota julki vinoilemalla.

Kouluun, mars!Keskiviikko 29.08.2007 13:33

Nyt olis syksyn lukujärjestys rakennettu ja yhtä opintojaksoa vaille ilmottautumisetkin valmiit. WinhaWille meni taas rikki kesken kaiken, niin jäi yks ilmottautuminen tekemättä. Sit jäi vielä näkemättä, paljonko opintopisteitä saa tosta yhdestä opintojaksosta. Mut kyllä mä aika hyvin ehdin näitä tässä käymään. Keväälle jää sit vielä yks tai kaks opintojaksoa + opinnäytetyö. Kyl mä selviän!

Opintojaksotarjonta näyttäis tällaselta:
* Palveluiden hankinta
* Script-kielinen ohjelmointi
* Sopimusten hallinta
* Arkkitehtuurituntemus
* Sovellusohjelmointi
* Projektinhallinta

Yhtäkkiä kouluun meneminen alko tuntua taas mukavalta. Ko-vastaava valo muhun eilen sen verran uskoa, että lähden taas hyvillä mielin opiskelemaan! Tosin vähän jänskään, että miten toi ohjelmointipuoli mahtaa sujua. Ko-vastaavakin sano, että "sulla selkeesti toi ohjelmointi ei oo niitä parhaita puolia" =) No ei ole, ei. Ei oo juur koskaan menny jakeluun, kun on päästy hiukan alkua pidemmälle. Mut enköhän mä noista selviä. Jos ylpeys antaa myöden, voin kysyä sitten apua P:ltä, jos tulee kauheen tiukkoja tilanteita. Sovellusohjelmoinnista ei oo ees tenttiä, joten siitä on harjotustehtävien ahkeralla tekemisellä mahis päästä läpi. Luulisin.

Mun auto on kans yks weirdo. Eilen iltapäivällä, ku läksin töistä kotiin ja isä tuli ihmettelemään sitä tohon, se toimi ihan hyvin. Se toimi vielä myöhemmin illallaki. En mä kyllä silti taida uskaltaa sille kovin pitkälle lähtee, vaikkei se vika ajoa estäkään, tekee sen vaan hankalaks. Peruutan ainaki viikolta nyt tallipäivät, ettei tarvii yksin lähtee härväämään Noormarkkuun puolkuntosella autolla. Huomenna saan kuitenki kyydin ratsastustunnille, kun sitä en suostu jättämään väliin =)

Nyt musta tuntuu, että tarvis tehdä vähän jotain duuniaki välillä, ettei toi mister Projektipäällikkö saa mitään raivaria sen takia, etten tee mitään. Naureskelen itekseni ja pyörittelen peukaloita =) Ansaitsisin selvästi jonkun vuoden työntekijä -palkinon.

Pääsen muuten viikonloppuna kekkereihin! Onki täs tanssijalkaa yrittäny vipattaa viime aikoina.

[Ei aihetta]Tiistai 28.08.2007 15:16

Auto meni särki. Älkääkä kysykö, mikä siinä on vikana. En tiedä autoista mitään. Se alko tossa töihin ajaessa nykiä ja käydä kummallisesti. Luulin, että mun kytkinjalassa on joku vialla, mut se olikin sitten auto, jossa oli jotain kummallista.

Soitin isälle ja sanoin, että auto hajos.

P.S. Mun opiskelut on ihan hyvässä mallissa, löyty hyvät opintojaksot ja on oikeen hyvät mahikset saada ne ajoissa suoritettua. Tässähän voi vielä innostua opiskelemaan.

Väsykin olis.Tiistai 28.08.2007 12:13

Nukuin aika pitkään ja hyvin, mutta silti väsyttää. Tuntuu toi herääminen ja sängystä nouseminen olevan muutenki niin vaikeeta. Eräs ihana mies kyllä on nyt lähteny ulkoiluttamaan koiraakin, ettei mun tarvii heti nousta. Mitäköhän hyvää oon elämässäni oikeen tehny, et oon ansainnu sellasen miehen?

Mun pitäis tänään käydä koululla hiukan jututtamassa koulutusohjelmavastaavaa, että tiedän mitä opintojaksoja ottasin syksylle ja keväälle ja päläpälä. Toisaalta ei yhtään huvita (koko koulu ylipäätään), mut kyl tää on vähän pakkojuttu, että saan koulun joskus päätökseen. Puhuin rva Toimitusjohtajan kans just viime viikolla opinnäytetyöstä ja tuumittiin, että jos tossa loka-marraskuussa alottelis sitäkin sitten, että saa sen ajoissa keväällä valmiiks. Kai tää täst.

[Ei aihetta]Maanantai 27.08.2007 16:50

Kissoilla oli kaikki kondiksessa. Ne oli kyllä murtautunu olkkariin (oli vissiin turhan kevyet viritykset), mut siellä oli kyllä kaikki järjestyksessä ja siistiä.

Kauhee koirakuume. Ei sais hakeutua mihinkään, missä on koiravauvoja! Mä haluan toisen koiran!

Ihana aamu!Maanantai 27.08.2007 11:20

Melkein yhtä ihana, ku eilenki. Vähän kehnomman tästä teki se, että piti nousta sängystä. Mut hyvin nukutun yön jälkeen se ei ollu ees vaikeeta. P jäi suihkuun, ku mä lähin töihin. Heku jäi sinne sen seuraks. Mun täytyy lounaalla käydä sit kotona moikkaamassa kissoja, kun jätin ne eilen illalla sinne.

Eilen oli kyl niin sunnuntai, maattiin vaan sängyssä, kun ei viitsitty noustakkaan. Viiden jälkeen vasta päästiin liikenteeseen ja mentiin Amarilloon syömään. Sit käytiin tallilla ja meijän porukoilla ja sit loppuilta meni taas vaan ollessa ja ihmetellessä. Koiran kans piti tehdä pidempi iltalenkki, mut alko sataa just, kun oltiin lähdetty ulos ja palattiin sit vaan takas sisälle.

Mun on pää jotenki tyhjä ny. Piti olla jotain juttuaki oikeen, mut ei vaan nyt irtoo. Jatkan myöhemmin. Nyt meen aamupalalle, ku ostin eilen hyvää mysliäki =)

LavvantaiLauantai 25.08.2007 21:54

Oltiin kaupunkil. Minä, P ja yks sen kaveri. Me yritettii ostaa P:l uusii housui ja se vaa angstas ihan täysillä. Sit mun tartti vähä ojentaa sitä (tyyliin "otat ne housut siitä kätöseen ja marssit tonne sovituskoppiin, selviit siit varmaa iha hyvi"). Kyl sil sit housut saatii. Ne o iha hyvät housut.

En ostanu itelleni mitää. Katoin kyl parii laukkuu, mut ei oikee ollu sit kumminkaa semmosii hyvii. Täytys mennä käymää Mannerlaukussa, ku se vielä on pystyssä. Siel on se loppuunmyyntiale menossa, ja viimeks siel ainakin oli kaikkii kivoi vähän isompia kasseja. Aattelin hommata semmosen kunnollisen kouluun/töihin. On mulla yks semmone aika hyvä tääl kotonaki, mut se on vähän liian sporttinen. Kissoille ostin eläinkaupasta uusia raksuja testiin ja koira sai raksuja ja jotain pehmeitä kananakkeja =)

Siivoilin tos vähän äsken. Imuroin ja moppasin tassunjälkiä lattiasta. En jaksanu mitää ihmeitä ruveta kuitenkaa. Pyykkejä on kyllä koneessa ja tiskit likoomassa, et ne täytys vielä jaksaa hoitaa. Järjestin vähän tota vaatehuonettaniki, ku sinne täyty mahduttaa taas ihan uusia vaatteita. Alkaa olla tila hiukan kortilla. Pitäis jonain päivänä tässä syksyllä ottaa yks jätesäkki ja käyttää tunti tai pari siihen, et heittelee säkkiin kaikki semmoset, mitä ei oo pitäny viimiseen vuoteen. Tai toinen vaihtoehto on sit se, et muuttaa isompaan taloon, jossa on kolme kertaa ton kokonen vaatehuone :D Mut ei taida tapahtuu ihan täs heti. Ja onhan tuolla semmosta vaatetta, mitä en oikeesti enää tarvii. Kun vaan viittis alottaa.

Zilpalla oli tänään aluekoulukisat. Meinasin, et olis voinu iltapäivällä käydä kattomassa meininkejä, jos ehtii. Ja ois varmaan ehtiny, mut sit en kuitenkaan lähteny, ku kaupungillaki tuntu niin kylmältä ja liian tuuliselta. Ei siellä olis ollu mukava seisoskella. Vaik nythän mulla olis ollu mun uus, hieno (ja lämmin) heposhoituripaita jo käytettävissä!

Eilen tutustuin kiipeilyn ihmeelliseen maailmaan. Hyttysiä oli liikaa. En tiä oisko se ihan mun laji.

Sit tänään näin koiravauvan. Sil oli löysä nahka ja se ei malttanu millään huilata. Se yritti maistaa mun varpaita, se kutitti.

P on saanu mulle aikaan kauheen pesänrakennusvietin. Kerta se on silti ensmäinenki, ei oo koskaan ennen tämmöseltä tuntunu. Must tää on hienoo. Kaikki tuntuu niin sopivalta ja silleen voi vakavissaan ajatella kaikkia juttuja. En oo koskaan ennen kenenkään kans keskustellu näin tulevaisuudensuunnitelmista. Ei ahista yhtään. It fits!

Ei kyl mun nyt täytyy mennä hoitaa siivouxet loppuun.