IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

M O N D A Y Maanantai 09.06.2008 13:09

Ei olis halunnu herätä, ei.

(Meillä ei toimi vieläkään kotona netti, vaikka se vissiin piti toimittaa jo viime maanantaina. Sit se siirty päivällä eikä siinä oo vieläkään mitään eloo, vaikka sen pitäis olla käyttöönottokunnossa. Asia selvinnee tänään. Toisaalta ollu ihan pop, kun ei oo tullu kökötettyä koneella viikonloppuna. --- HEHE! Se netti oli asennettu P:n vanhaan osotteeseen, kas kummaa, ettei se toiminu!)

Perjantain kesäkekkerit oli ihanat. Laivareissu Reposaareen oli tosi leppoisa ja sää oli mitä parhain. Istuskeltiin ottamassa aurinkoa kannella ja hörpittiin kuka mitäkin juomaa. Ruoka oli hyvää ja maisemat tosi kauniit. Käytiin vähän kurkkimassa niitä messumökkejäki. Näin myös pienen paatin nimeltä Joonas =)) Sen vieressä oli kaveri Lippo. Mut Joonas oli söpö! Illemmalla pelattiin toimistolla vielä tietovisaa ja maisteltiin viskejä ja liköörejä. Me lähdettiin P:n kans kotiin kyllä jo joskus kahdeksan jälkeen, ku oli ihan viiminen pakko lähtee pissattamaan koira. Ja oltiin kyl melko väsyneitäki. Muut alko olla sen verran hönössä, et ei oikein sit jaksanu siinä melussa istuakaan. Pomo oli vähän näreissään, ku pitää koiraa lähtee hoitamaan. "Tuokaa se tänne, on täällä ennenki koiria ollu!" - jooooo. Hyvä idea. Rapsu olis varmaan viihtyny hyvin kaikkien mölyävien ja huutavien ihmisten keskellä ja lääpittävänä. Juu ja yks kaveri kävi tualt Turkkusest päi tääl kaffel. Tai oikeestaa me syötiin kyl jätskit.

Lavvantaina kierreltiin rautakauppoja ja etsittiin kissatarhan rakennustarvikkeita, kateltiin tapetteja, vesiletkuja, saunatarvikkeita, grillejä ja vaikka mitä. Saatiin tarhaan valokate tilattua ja ostettiin valmiiks saranaa, salpaa ja ruuvia. Puut ja verkko pitäis vielä hommata. Ostosten jälkeen ajettiin Reposaareen, ku ajatuksena oli käydä tutkimassa rantoja, et josko kissatarhaan löytyis joku sopiva ajopuu tms. raapimispuuksi. No, meil oli kuitenki nälkä ni mentiinki sen sijaan Merimestaan ja syötiin lättyannokset. Oli yks lätty, siel oli sisällä jotain omena-kanelimössöä, vieressä oli jätskiä, kermavaahtoa ja mansikoita. Se oli hy-vää. Sit meil oliki jo melkein kiire kaupan kautta kotiin, ku illalla oli määrä tavata P:n vanha ystävä ja hänen tuleva vaimonsa. Mulle tuli kauhee lihavuuskriisi n. puoleks tunniks ja hätäilin, et mitä laitan päälle. Hetken pärräämisen jälkeen löysin sopivan asun ja sit lähdettiin pyöräileen kaupunkiin. Eka otettiin yhet Parnell'sissa ja sit mentiin Galleen syömään oikein pitkän kaavan mukaan. Oli tosi mukava ilta. Mä vaan olin ehkä vähän turhanki hiljanen, kun ne ihmiset oli mulle ihan vieraita ja sit etenki P muisteli vanhoja ja jutteli kaikkia "omia juttuja" tän ystävänsä kanssa. Sit jänskäs vähän sekin, et puhuttiin paljon englantia ja ruotsia. Kun tää naisystävä on ruotsalainen. Ei iteltä toi ruotsi taitu ihan kauheen tyylikkäästi, vaikka sitä ymmärtää hyvin. Jotku monimutkasemmat asiat tuli sit selvitettyä englanniks. Ja kyllä tää P:n kaveri välillä tulkkas sit suomeaki. Enivei, oli hauska ilta ja ruoka oli herkullista. Kello tais käydä kahtatoista ku lähettiin ajeleen kotiin. Yritettiin kattoo sit vielä leffaa telkkarista, mut eihän siitä mitään tullu =)

Tavattiin sunnuntaina nää P:n ystävät uudelleen. Juotiin kahvit ja jutusteltiin mukavia, ja mäki olin jo hiukan rohkeempi. Meidät kutsuttiin myös Ruotsiin vierailulle. Ehkäpä kesälomalla ehtis. Koira kainaloon ja menoks (koirakin siis kutsuttiin =))! Myöhemmin päivällä käytiin syömässä P:n vanhempien luona ja sieltä tullessa piipahdettiin tallillaki. Kotona tyhjennettiin reippaasti viimiset 11 muuttolaatikkoa ja nyt on kyllä aika huojentunu olo, kun tästä lähtien saa ihan rauhalliseen tahtiin purkaa ja laitella kaikki säkkeihin pakatut tavarat ja muut levällään olevat asiat. Tänään olis tiedossa operaatio pyykkäys. Ja jos vaik viittis, ni viikkais kaikki pakkauspehmusteena käytetyt pyyhkeet kaappiin ja silleesti. Misä niitäki sit oikee säilyttäis? Khh:s se varmaa olis järkevint, mut ne kaapit alka olee aika täyn. No, mut pyyhkeil riittänee yks hylly kuitenki, kai sielt sen verran tilaa liikenee. Liinavaatteet voi tuupat sit vaatekaappii tai vaatehuoneesee. Kai tää täst.

Pitäskö jotai töitäki tehdä vai?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.