IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

JuhannustouhuiLauantai 21.06.2008 16:50

Ohhoijaa. Simahdin eilen saunan jälkeen aika äkkii tähän sohvalle. Kello oli vähän yli kaks, ku siirryin peseen hampaita ja sänkyyn. Siinä vessassa ollessa vielä kuuntelin Yön RMJ-konserttiakin, siellä vedettiin ilmeisesti viimisenä biisinä Rakkaus on lumivalkoinen. Kuulostelin sen loppuun ja pesin hampaat vasta sitten =) Kun olin päässy petiin ja melkein nukahtanu, havahduin kännisten naisten kovaääniseen keskusteluun tossa pihalla. Meil oli ikkuna auki, ni kuulu siks niin hyvin. Taisivat olla kävellen liikkeellä ja kulkivat tota kävelytietä, jonka puolella meidän makkarin toinen ikkunakin on. Aattelin vaan, että toivottavasti ne ei jää siihen kauaks aikaa arpomaan, eikä ne sit jääneetkään.

Heräiltiin tänään joskus kymmenen korvilla. Oli sellanen olo, että tarttee tehdä jotain. Järjestelin sit säkillisen vaatteita kaappiin, siivoilin lehtiä ja papereita pois keittiön pöydiltä, pistin tiskikoneen hyrräämään ja tiskailin käsin astioita, jotka ei mahtunu koneeseen. Sain sormeen haavan ja P joutu tiskaamaan loput. Juu ja pesin vessatki sitte. P lähti taas värkkäämään kissatarhaa ja mä jäin tähän hetkeks huilimaan. Olis mulla sen verran pihassa kyl puuhaa, et voisin öljytä pari tuolii ja uuden puisen tarjottimen. Sisko tulee meille kylään myöhemmin tänään ja me grillaillaan ja sit varmaan lähdetään ajeleen tonne Meri-Porin suuntaan. Reposaareen tai jonneki. Vähä jottai ohjelmaa, ku eilen ei ollu mitää ihmeempii. Mitä ny käytii aamupäivällä kaupoilla. Hii, ostettiin viiniä. Mua odottaa viileessä Porin 450-vuotis juhlavalkkari Casa Viva (joka on muuten sai-raan hyvää) ja sit ostettiin jotain punkkuu semmoses tonkassa. Molina se tais olla nimeltään. Ihan jees.

Meil olis tänää täs sellasta puuhaa, et pitäis saada toi työhuone johonki järjestykseen. Yks pieni ongelma asiassa on: sohva. Kun mulla on harmaa, iso divaanisohva, joka vähän heikosti mahtuu tonne huoneeseen, ku sinne pitäis saada vielä työpöytäkin. P:llä on taas sit kermanvärinen sohvakalusto ja siihen kuuluu kahden- ja kolmenistuttavat sohvat + rahi. Me tuumittiin, että pitäiskö tuo pienempi sohva laittaa työhuoneeseen, mutta sit nää kaks isompaa ei mahdu järkevästi tähän olkkariin. Ja jos tän isomman pistäis työhuoneeseen ni miten päin sohvat sit sijottelis tänne olohuoneeseen. Toisekseen en osaa yhtään kuvitella, et miten noi eriparit sopis yhteen, ku ne on jonkun verran eri tyylisetki. Sit vielä mun sohva on harmaa ja se sopis hyvin harmahtavaan työhuoneeseen ja nää kermanväriset kävis puolestaan ruskeen sävyseen huoneeseen. Äeh. Paree vissiin koittaa pysyy ensin alkuperäsessä suunnitelmassa ja muljata sit vasta, jos tuntuu, et ei millään sovi. Tuumail, tuumail.

Emmää tiä. Voisin mennä koht siivoilee kenkii tost kuistilta. Ne pitäs saada kenkälaatikoihin ja kenkätelineeseen ja peilikaappiin, ettei ne veis ihan koko kuistia tilaa =) Eipä onneks oo iso homma. Ne kenkälaatikot pitää vaan ensi vähän siistiä.

Mut taidan kuitenki kattoo viimiset Simpsonit ennen ku teen mittä!

Aijoo! Meil kävi eilen kissavieras ja se oli pie-ni (tai sit mun kissat on vaan toooosi isoi) ja söpö ja sil oli kauniit valjaat <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.