IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

En tykkää:Keskiviikko 23.07.2008 18:39

Meillä piti alkaa se pihankaivanta viime viikolla, ku urakoitsijalle tuli jonkun homman peruutus ja se olis ehtiny meille. Talon rakentajalla ja myyjällä on kuitenki vääntö kesken siitä, kuka sen homman maksaa. Erinäisist syistä johtuen homma sitten lykkäänty. Ei se vielä mitään... Selvis, että myyjä tarvii sinne käräjille asiantuntijalausunnon siitä sadevesijärjestelmästä ja nyt just äsken kävi ilmi, että myyjä on tämän asiantuntijaihmisen kanssa käynyt maanantaina meidän pihalla kattelemassa niitä systeemejä. Että mitä että? Onkohan nyt ihan asiallista tulla toisten nurkkiin nuuskimaan ILMOTTAMATTA asiasta YHTIKÄS MITÄÄN? Itelle ei tulis mieleenkään kyllä toisten pihoille mennä pällistelemään _edes_ jonkun asiantuntijan kanssa kysymättä, että sopiiko. Hyvähän se on, että se lausunto saadaan ja sitä myöten asiaa vietyä taas eteenpäin, mutta kyllä mun mielestä olis ollu ihan asiallista vaikka pirauttaa paikan päältä, että ollaan nyt täällä vaikka ette kotona olekaan!

No, eipä niille myyjille oo aiemminkaan tullu mieleen käyttää puhelinta, vaik nimenomaan on sovittu, että SOITETAAN, PUHELIMELLA. Niillähän on nyt vuokralla meidän autotalli + pieni varasto. Tehtiin oikein soppari asiasta ja lisäks vielä nimenomaan puhuttiin, että kun he sieltä haluaa jotain tavaraa hakea, niin soittavat ensin meille ja sit viimeistään seuraavana päivänä pääsevät niitä hakemaan. Mut ei. EI! Kesälomalla tultiin useempana iltana ihan tosta vaan soittelemaan ovikelloa, et avaatteks vähä tota ovee hei ("Juu kato ajattelinki, et ootte kotona, ku oli auto pihassa! Mää usein ajelen täst ohi ja sit, ku on auto pihassa ni tiedän, et voi tulla käymää"). Mäki sanoin, et silti olis kiva, jos vois soittaa etukäteen... "Eeeieiei, ku tästä on niin nopee ajella ohi ja kattoo onko ketään kotona"... Aha. No, itse asiassa myyjä soitti kerran joskus puoliltapäivin, kun oltiin töissä ja sano, et "Tarttis kolmeen mennessä saada yks paperi". Eikä ne edes tienny, missä se on. Ehkä siellä autotallissa, tai jossain. Eioo vaan menny jakeluun se, et miten noit asioit vois hoitaa, ei.

Nyt ne oli sentään löytäny asunnon, joten taitaa tää autotallin ja varaston vuokraus päättyä ihan parhain päin eikä tarvii ite sitä alka tyhjentelemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.