IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Voe tokkiisaPerjantai 01.08.2008 13:41

Ois niinku perjantai ja huomenna häät. Kortti on vielä ostamatta. Ajattelin suunnata lounaan jälkeen Sokokseen ostamaan kahvimaitoa töihin, niin samalla varmaan kipasee siinä alakerrassa kortteja katsomassa. Toivottavasti löytyy joku ihana :>

Vein äidille eilen päivällä sen uuden juhlamekon, kun pyysin sitä vähän ottamaan kainaloiden kohdalta sisään, ettei mekko valu ja hörötä. Äiti soitti joskus ennen yhtätoista, että onko mulla eväät mukana vai tekiskö hän mulle salaatin, kun meen käymään. Ja et olis kasvispastaaki. Äiti on kiva! Se oli tehny mulle hyvän salaatin ja keittäny kananmunaa. Sit mul tarjottiin vielä myslileipää, joka oli tosi hyvää. En muista ennen maistaneeni. Koulussa oli jotain vähän sen tapasta leipää, mut siinä tais olla rusinoita. Täytyy seuraavalla kauppareisulla ostaa myslileipää sitte, varmaan maistuu P:lleki.

Ratsastustunnilla oli tappokuuma. Olin niin kuitti, ku päästiin loppukaartoon, et hyvä ku pääsin ilman loukkaantumisia hevosen kyydistä alas. Ratsastin hevosella, jonka kans välillä pitää pinnistellä aika paljonkin ni olin tavallista enemmän väsähtäny. Ja taas kerran olin niin tyhmä, etten hoksannu ottaa juomapulloo autosta mukaan kentän laidalle tolpan nokkaan. Kenttä pölyy näillä keleillä aika kiitettävästi ja henkitorves vaa rahisee, ku tuntuu et se on täynnä hiekkaa. Ja koittakas niistää tai kaivaa vaikka korva tunnin jälkeen... Mjoo. Tunti oli kyllä tosi hyvä. Tehtiin etuosakäännöksiä kulmiin, reenattiin vuorotellen koottua ravia ja keskiravia ja tehtiin isoo vastalaukkaympyrää. Oli meinaan tekemistä siinä kootussa ravissa, oli ihan hervoton olo koko kropassa sen harjotuksen jälkeen. Tunnin jälkeen jäin vielä kylmäämään pollen jalat ja rapsuttelin sitä siinä odotellessa. Se vaikutti aika tyytyväiseltä. Mut se oliki tehny hienosti töitä ja iltapalaki oli tiedossa, ni mikäs siinä ollessa =) Mä puolestani muistin jopa venytellä, ku pääsin kotiin.

Telkusta tuli joku ihan hämärä (yllättävää sinänsä) ranskalainen elokuva Yle Teemalta joskus kymmenen jälkeen. En nähny sitä ihan alusta, mut sen nimi oli Innocence ja se oli tosi mystinen kertomus jostain sisäoppilaitoksen tytöistä, jotka ihan nuorina tuotiin sinne paikkaan ruumisarkuissa ja sitte nuorina naisina ne pääsi sielä paikasta "ulos" eli ulkomaailmaan. Ne harjotteli siellä vaan balettia ja siroja elkeitä, ja vanhempina ne esiinty jossain teatterissa oikeelle yleisölle. Opiskeli ne kai jotain muutakin, mutta enimmäkseen ne harjotteli olemaan naisellisia ja ylväitä. Jotenkin tuntu, etten tajunnu siitä elokuvasta mitään, mut silti sitä piti vahdata niin tiukasti etten voinu mennä tekeen välissä edes iltapalaa. Oli tosi jänniä kuvakulmia siinä ja muutenki siin oli tosi paljon sellasia mielenkiintosia viipyviä hetkiä. Toisaalta se oli myös aika karmiva. Ranskalaiset elokuvat on yleensä kyl ihan kivoja. P ei kauaa jaksanu sitä leffaa kattoo ja se nukahti koiran kans sohvalle aika äkkiä. Siinä ne sit molemmat kuorsas... kunnes patistin P:n sänkyyn nukkumaan.

Nyt tarttis pelata vähä tuntilottoo, ku unohdin eile.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.