IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Päähän sattuu.Maanantai 17.07.2006 01:39

Oon ollu tietokonelakossa perjantai-iltapäivästä asti. Ku töistä lähtiessä suljin koneeni, niin en oo sen jälkeen kotonakaan koko aparaattiin koskenu ennen sunnuntai-iltaa, ku oli pakko yks pankkiasia hoitaa. On tullu kovasti päänsärkyä koneella istumisesta. Luulen, että se johtuu silmistä. Istun kyl usein kotonakin koneella, mut en kyllä niin tiiviisti ku töissä. Siellä on opiskelumatskutkin netissä niin on aika rankkaa lukea jatkuvasti näytöltä. Aloin tossa loppuviikosta jo hätääntyä, kun oli jatkuvasti niin inhottava olo päässä ja nimenomaan tossa silmien alueella ja ohimoissa. Se tunne meni melkein kokonaan ohi viikonlopun aikana, kun en ees hengittäny tietokonetta päin. Äiti puhu jotain hajataitteisuudesta. Täytyy käydä varmaan tutkituttamassa silmät, vaik näössä ei sinänsä vikaa olekaan. Voi olla, et tarviin jotku klasit tietokonetta käyttäessä sit kuitenki. Olis aika hienoo kyllä, jos olis lasit. Oon aina halunnu sellaset.

Mul on ollu kauheesti myös rahaongelmia. Kyllä ne kohta helpottuu, ku opintolaina tulee. Eka kerta, kun mulla on ollu hiukan hankaluuksia sossun ja kelan kanssa. Sossu oli hukannu mun hakemuksen ja kela oli lähettäny asumislisän jonkun väärän ihmisen tilille. Mä oon ollu ihan hiilenä, ku rahat on ollu aivan finaalissa ja vuokra pitäis maksaa ja ruokaakin ostaa ja mistään ei tule mitään. Onneks tulin sit soittaneeks joka puolelle jo ajoissa. Sossussa on aina kestäny 1-2 viikkoa, et tukihakemus käsitellään ja rahat tulee tilille. Odotin viikon ja soitin, et onks jotain häikkää, ku jatkohakemuksessa ei pitäis olla mitään ihmeellistä eikä sen käsittelynkään pitäis kestää kauaa. Sitpä selvis, että hakemus oli kokonaan kadoksissa ja sitä asiaa selvitellessä valkes sit tää kelankin moka. Rahaa odotellessa...

Äiti sponssas mulle kivat kengät eilen. Se on välillä ihan kiva, ku ostelee mulle jotain, kun oon ihan köyhä. Ite tuhlasin kyl just vähätki rahani vaatteisiin, kun olin Ellokselta tilannu housut ja paidan. Eilen meni sit vihoviimiset terassille ja baariin. Miten musta on tullu tällanen tuhlari!!!1 Odotan kauhulla sitä hetkee, ku opintolainan lisäks tilille tipahtaa vielä palkkaki. Tuun varmaan ihan hulluks. Mut niihin kenkiin palatakseni niin: oli ihan sairaan ihanat! Sellaset kivat kiilapohjaset sandaalit, joissa on TIETENKIN narut, jotka nyörätään nilkan ympäri. Ne oli halvennuksessa 60 euroo. Kalliit. Mutta se kaupansetä selitti, et niissä on jotain erilaista ainetta pohjissa ja että ne on pehmeemmät, ku monet muut sen malliset kengät. En tiiä oliko se vaan hyvä myyntipuhe vai mitä, mut mä kyllä uskoin sitä, koska ne tuntu jalkaan ihan erilaiselta ku mitkään muut samantyyliset kengät, joita olin kokeillu. Sitten vielä fiksuna tyttönä laitoin ne ekaa kertaa jalkaan suoraan johonkin baarireissulle! No, ne oli kyllä sit ihan mainiot, ei hiertäny ja tuntu jaloissa tosi hyvältä ja niillä oli hyvä kävellä. Ei voinu olla huono ostos! Toki pitäis vielä saada sit kenkien väriin sopiva laukku. Vyö on jo. Mä oon kyl tullu oikeesti kipeeks, en mä ennen pahemmin välittäny siitä millanen laukku tai vyö mulla on.

Tarinoisin helposti vielä vaikka miten paljon, ku kerran pääsin vauhtiin, mutta teenki sellasen radikaalin jutskan, et meen pois koneelta. En ota kyl nyt sitä riskiä, että pää alkaa särkee uudelleen. Silmissä tuntuu jo vähän kummalta. Joo. No, tuli silleen kaikki tärkeet jutut tässä.

Okei moi :<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.