IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

@!#$ maanantai!Maanantai 02.02.2009 16:04

Mä en voi millään ymmärtää, miten maanantait on aina niin huonoja päiviä! Hermot kireellä heti aamusta, eikä kellään oo kivaa. Ei edes Majakan ilmotus Satakunnan kansassa piristäny mun aamua. Aika erikoista sinänsä :)

Pyysin tos viikko sitte erästä ystävääni tekemään mulle yhden palveluksen, se oli sellanen, mikä piti suht nopeesti hoitaa, muutaman päivän sisällä. Hän lupautu sen tekemään ja olin tyytyväinen. Tänään aamulla selvis, että hän ei oo vieläkään saanu sitä asiaa hoidettua. Eikä se oo mikään iso juttu, piti kynttiläkuvasto toimittaa toiselle kaverille. Millon hän ei jaksanu viedä sitä, ja millon vahingossa unohti koko jutun... Ärsyttää tuollanen. Kun kerran joskus ja jouluna pyydän jotain pikkujuttua tekemään, niin ei onnistu. Tässäkin muutamat ihmiset sitten turhaan odottaa omia tilauksiaan siksi, että niitä ei voi laittaa eteenpäin, kun yhtä vielä odotetaan. Sanoin sitten, että antaa asian olla, kun se kuvasto ei millään ilmeisesti löydä perille. En voi muita loputtomasti odotuttaa, ja joku takaraja sillä esittelijälläkin varmaan on. Kyllä mä tollasen palveluksen hoitasin asap, vaikka asia ei mua henkilökohtasesti mitenkään erityisesti kiinnostaiskaan. Lupaus on kuitenki lupaus. Taas kävi mielessä, et ehkä tein ihan oikean valinnan sen suhteen, että pyysin kaasoksi erästä toista ystävää. En viitsi edes kuvitella miten hankalia hääjärjestelyt olis, jos ja kun toista ei kiinnosta yhtään.

Käytii eilen lenkillä. Se oli aika hyvä lenkki, koska olin kiukkunen lähes koko matkan. Tuli pistettyä tossua toisen eteen aika rivakasti. Sanoinkin P:lle, et sen pitäis ärsyttää mua joka kerta, kun ollaan lähdössä pihalle, et saadaan vähän ekstravauhtia siihen touhuun :D Luistelemaankin halajaisin, mutta pitäis ensin käydä terotuttamassa luistimet. Tai vaihtoehtosesti käydä ostamassa uudet, kun vanhat on aika heikossa hapessa. Ei ne kai nykypäivänä kauheen montaa rahaa maksa. Olis siinä Kaarisillan koululla varmaan lähin paikka mennä luistelemaan.

Ulkona on hirmu kaunis sää. Oikein harmittaa istuu täällä sisällä, kun vois olla vaikka pulkkamäessä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.