IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Tämmöst tää o.Sunnuntai 05.11.2006 03:06

Töissä oli viime viikolla ihan ihme meininki. Herra ja rouva johtaja lähtivät lastensa kanssa etelänmatkalle ja tietysti hiiret hyppii pöydillä, ku kissat on poissa =) Tai no, ei nyt ihan niinkään, mutta sinne päin kuitenkin. Oli aika kiire viikko loppujen lopuks.

Olin tallilla keskiviikkona, perjantaina ja tänään, ja meen vielä huomenna. Torstaina oli luonnollisesti ratsastustunti. Mulla on siis ollu erityisen hevostäytteinen viikko. Keskiviikkona Pipo oli vielä kesäkengässä ja satulakin oli toppauksessa, joten ei ollu mitään kummempaa tekemistä. Kengittäjä oli käyny torstaina ja Pipo sai hokit, jes, ja Laura toi satulan perjantaina. Käytiin tamppaamassa melkein koko ratsastuskenttä käyttökelposeks sitten, ku kerran sai lähtee liikkumaan. Pipo oli aika reipas, mutta ei onneks liian. Laura varotti mua villiydestä, mut onneks se ei villiintyny, vaikka oliki ollu muutaman päivän levossa. Tänään sit vähän uskalsin ravaillakin kentällä, kun siinä oli ratsastettu enemmän. En menny, ku puol tuntia, mut Pipolla oli taas aika tehokas vauhti ja asenne, niin ehkä se riitti. Huomenna sitten lisää. Pipolta vaan tarvis hiukan sitä virtaa vähentää, että se (ehkä) jaksais keskittyy kiemuroihin hiukan paremmin. Pitää seurailla tilannetta, jos vaikka uskaltais mennä pellolle päästelemään isompia höyryjä pihalle. Se olis mukavaa!

Siskolla oli eilen synttärit. Menin moikkaamaan sitä porukoille ja sit mietittiin, että lähdettäiskö käymään jossain, mut ei sitten lopulta lähdetty (en tiedä miks) ja lopulta kävi sit niin, että mä vaan nukahdin sinne sohvalle ja jouduin väistämään sit, ku siskoki halus nukkumaan joskus yhden aikaan. Ei siis ollu mitenkään villi ilta =) Mua on kyl hirveesti väsyttäny tässä viime viikkoina. Oon nukkunu ihan tarpeeks - ainakin tunneissa, mut ehkä tarvisin silti sit vaan enemmän unta. En tiijä. Onneks en ollu sopinu nyt lauantai- tai sunnuntaiaamuille mitään touhuja niin oon saanu nukkua ja köllötellä ihan rauhassa. Tallille meno on siihen lisäks ihan sopiva happihyppy ja rentoutus.

Siivotakin pitäis. En oo oikeen ehtiny. Tänäänkin piti, mut sitten äiti soitti ja pyysi syömään ja olin tallilla, niin missä välissä muka!!! En todellakaan oo lauantaiaamusin niin iskussa, et oikeesti viittisin alkaa siivoomaan. Ei tää kämppä onneks muuta kaipaa, ku imurointia ja pölyjen pyyhkimistä, muuten oon täällä jo järjestäny kaiken ja tiskannutkin jopa. Vessa on taas vähän niinku pommin jäljiltä. Joojoo, ei kannattais jättää aina vaatteita siihen pesukoneen päälle, ku siihen kertyy salamannopeesti sellanen kasa puolipitosia vaatteita. Nii-i! Mutku en jaksa runnoutua tonne vaatehuoneeseen, ku ei sinne mahdu! Okei, valehtelin, mahtuu sinne, jos seisoo yhdellä jalalla ja hengitystä pidättäen. Enivei, odotan niiiiiiiiiin, et isä ehtis tulla laittamaan mulle sinne yhden hyllyn, että saisin parit turhat laatikot ja tallivaatteet sun muut sinne. Ne on edelleen vaan jätesäkissä keskellä sitä lattiaa ja maanantaina hain varastosta vielä toppavaatesäkin niin se on nyt tungettu ihan täyteen. Kissankuljetuskopatki on olkkarin puolella, kun niille ei löytyny enää mitään paikkaa sieltä. Huuh. Koitan kestää vielä vähän aikaa, kyl se siit sit helppaa, kun se hylly saadaan asennettua. Sen jälkeen vois olla jotain motivaatioo pitää vaatteet tosiaan siellä vaatehuoneessa, ku ei tarvi aina erikseen tehdä jotain ohjelmanumeroa niiden viemisestä ja järjestämisestä sinne. Elvis yritti just kaivautua oven läpi vaatehuoneeseen.

Tuli mieleen, et tarttisin lumilapion. Ja harjan. Edelleen. Keskiviikkona kävin kaverin kans Euromarketissa ja aattelin näppärästi ostavani sieltä sitten itelleni lapion. No, lapio makso jotain 15 euroo ja lumentyönnin 20 euroo. Ei kiitos. Sit ei löytyny edes mitään tavallista puuvartista harjaa vaan jotain ihme punakeltasia superharjoja, jotka kans makso ties mitä. Huono kauppa. Seuraavana päivänä oli lehdessä jossain kaupoissa saman tyylisiä lapioita ja lumentyöntimiä yli puolet halvemmalla. En vaan oo ehtiny ostoksille. Kai noi lumet tosta ehtii sulaa ennen, ku saan hankittua mitään välineitä. Olis vaan kiva, ettei tarvis tarpoa kauheen kinoksen läpi ulko-ovelle. Siel Euromarketissa oli muuten semmonen nuoripari ja niillä oli sellanen autokärry. Siel autos istu pieni poika ja se päristi ja huristi ihan koko ajan, ku sen isä työnsi niitä kärryjä =) Me nähtiin ne vielä muutamaan otteeseen siellä ja joka kerta se poika vaan huristeli. Se oli söpö.

Elvis tuli hulluks. Se vaan juoksee. En pysty enää keskittymään. Taidan mennä nukkumaan O____o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.