IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai? Taas?Maanantai 15.06.2009 15:48

Taas uus viikko. Vaikee tajuta, miten noi viikonloput oikein hurahtaa ohi. Lauantaina oltiin vähän Kodin Terrassa ostoksilla. Sain vihdoin kaipaamani amppelin (miljoonakello) siihen ulko-oven viereen, ja sitten ostettiin myös pallotuija. Sitä tuijaa varten meillä on ollu pidempään jo sopiva iso purkki odottamassa. Vihdoin saatiin purkkiin täytettä! Tosin se pieni surkee havupallero näytti aika säälitävältä siinä hehtaaripurkissa, mutta kyllähän se siitä kasvaa :) Se miljoonakellokin oli aika rääpäle vielä, mutta toivon, että se kukkii ja kasvaa hyvin koko kesän.

Terassisuunnitelmat on miltei valmiit. Enää toteutus puuttuu.. Mut sitä ennen pitää puhdistaa ja maalata aita. Naapuri tossa maalas oman puoliskonsa ja kyllä sitä sit pitää itekin hommiin ruveta, kun se aita on niin törkysen näkönen. Siinä on sammalta ja hometta ja ties mitä. Mikään ihmekään silti, kun se on varmaan 10 vuotta siinä ollu ilman mitään sen kummempia huoltoja. Pitää vaan odottaa poutaa, että voi laittaa sen sammalenpoistoaineen vaikuttamaan. Ettei tekeminen loppuis kesken niin me aletaan pelaamaan vähän Tetristä meidän huonekaluilla ja järjestellään niitä uusiks, kunhan jossain kohtaa päästään eroon siitä vaaleesta sohvaryhmästä.

Hihhii, lomaan kaksi viikkoa ja Lontooseen KOL-ME! <3 Oli muuten ollu mielenkiintosia hetkiä Lontoossa, kun keskustassa ollu metrot vähän lakossa. Mitä saadaan, kun ne 3 miljoonaa metroa käyttävää ihmistä ottaakin autot ja lähtee niillä töihin, kun metro ei toimi? Kaaos :D Siskon työkaverikin oli myöhästyny 3,5 tuntia töistä, kun liikenne oli niin sekasin. Normaalisti sen työmatka kestää puolisen tuntia. Siskolle tietysti osu vielä muutto samaan saumaan, et ei mahtanu olla kauheen yksinkertasta :D

Elviksellä oli muuten nimpparit viime perjantaina <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.