IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kävin parturissa.Keskiviikko 13.12.2006 03:00

Sain tekstarin äidiltä päivällä:

"*parturini nimi* kertoi, että joku poika oli äsken meinannut kävellä päin lyhtypylvästä, kun oli tuijottaut sun tukkaa..."

Tilanne oli siis sellainen, että äiti tuli parturiin just, kun olin ite lähdössä. Mun parturi tuli mun kanssa samaan aikaan ulos tupakalle, kun lähdin. Siitä hetken päästä oli äiti lähettäny ton viestin. Vähän hymyilytti =)

Tuli aika ihanat hiukset. Näissä taitaa olla jotain erityistä, kun työkaveritkin katseli vähän silmät suurina, että "oho, aika komee tukka", vaikka omasta mielestä tässä ei kauheesti oo eroa edellisiin hiuksiin. Väri on kyllä taas vähän eri, vaaleempaakin on joukossa. Oikeestaan näyttää siltä niinku mun pää olis liekki. Aika hieno, tykkään kovasti. Ja uus otsiskin on mainio, kun silmät tottu siihen. Rakastan mun parturia. Se keksii aina niin hienoja asioita. Otsatukasta sanoin sille, että "keksi siihen jotain kivaa" ja sitten se hetken käänteli ja väänteli ja sanoi, että tehdään sit sellanen, mitä mulla ei oo vielä koskaan ennen ollu! Mä sanoin, et mul käy mikä vaan, kunhan ei kokonaan pois leikkaa. Millee sen ny ottaa, se sano =) Mut hieno tuli.

Oli kallis reissu, ku ostin sitte samalla (kahvin tuoksusta) shampoota, (kookoksen tuoksusta) hoitoainetta ja hiusvahaa. Sain kaupanpäälle sit vielä aloe vera -hammastahnaa ja pari suklaakonvehtia =) Nyt on hyvä sarja noita shampoo- ja hoitoainetuoksuja: toffee, kahvi, kookos!

Hiukset tuoksuu aina niin hyvälle parturin jälkeen. Sanoin sille parturilleki sitä hississä, kun oltiin ulos menossa. Kerroin, et mun on ehkä pakko nuuskia hiuksiani koko illan tän jälkeen, taas, kuten aina. Sitten senkin oli pakko vähän nuuskia mun hiuksia =) Sit se sano "Joo-o, kyl ne tuoksuu!". Se oli hassua. Outoa. Silleen hyvällä tavalla.

Mun tarttee ny nukkuu välil. Heippa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.