IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

<3Maanantai 07.12.2009 16:39

Askartelin eilen joulukortteja ekat 10 kappaletta kissalapsen avustuksella. Tai ei hän oikeestaan avustanu, hän oli laadunvalvoja :) Korteista tuli oikein kivat, ja suht vähällä vaivalla! Täytyy käydä tänään ostamassa vähän lisää tarvikkeita (ja postimerkkejä!), kun totesin, että muuten ei riitä. Ainakin toiset kymmenen korttia on vielä tehtävänä.

Eilen ripusteltiin jouluvaloja ulos. Täytyy ehkä seuraavalla kauppareissulla kattoo, josko löytys uusia, oli vähän heikossa hapessa meidän jääpuikkovalot :D No, toistaseks ne kelpaa kyllä. Tänä vuonna laitettiin pihavalotolppaan vihree valoköynnös, sitä meil ei ollu viime vuonna.

Tossa joulukorttien yhteydessä tuli taas kaiveltua kaikkia osotteita esiin. Ajattelin ne kirjottaa johonkin yhteen paikkaan kaikki, ja ens hätään löysin jonkun vanhan kirjasen. Olin pitäny siihen kirjaseen päiväkirjaa joskus 2002 vuoden lopulla ja 2003 alkupuolella. Ihan kiintoisaa juttua näytti olevan. En edes muistanut niitä kaikkia juttuja, mitä olin päiväkirjalle kertonut! Oli jotenki jännä lukee niin vanhoja ajatuksia. Olin kirjottanu kirjaseen aika usein Mannesta, kuinka se oli iltasin alkanu riehumaan, kun piti mennä nukkumaan :´) Sitten tietysti olin avautunut erinäisistä miespuolisista ihmisistä, kauheeta angstia. Ja draamaa! Ihan kiva silti huomata, että mulla on nyt kaikki se, mistä silloin haaveilin.

Linnanjuhlatki tuli katottuu. Illan suosikit Paula Vesala, Aino-Kaisa Saarinen, Satu Taiveaho ja Heta Hyttinen.

Ei mulla ny oikee muuta oo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.