IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai @Tampere, Sunnuntai @SappeeMaanantai 11.01.2010 13:26

Oli aika toiminann täyteinen viikonloppu. Lauantaina muutettiin kaveria Tampereella, siinä meni kevyesti koko päivä. Onneks oli oikeesti valmistelutyöt hyvin tehty, ei tarvinnu, ku kantaa vaan :) Tunsin oloni vähän toimettomaks siellä kaikkien miesten keskellä, mut kannoin sen mitä jaksoin ja auttelin muuten. Kyllä se ihan mukavaa oli, vaikka hyvin muistu mieleen, miten karseeta se oma muuttaminen oli.

Sunnuntaina lähdettiin porukalla sitte mäkeen. En oo laskenu varmaan yläasteen jälkeen ollenkaan, eli ainakin 10 vuotta on ollu taukoa. P oli ihan tärinöissään, kun suostuin lähtemään mukaan ja lupauduin kokeilemaan tellua. Se varas mulle hiihtokoulun ja kaikki. Lähtöaamuna nousin niin väärällä jalalla sängystä, ettei ollu tosikaan. Olin muuttotalkoista ihan poikki ja muutenkin jännitti hulluna se laskeminen, väsytti kauheesti. Itku oli silmässä koko ajan, tuntu, että on niin kuitti, että joka paikkaan sattuu. Lähdin sit kuitenki. Perillä vuokrattiin mulle sitte monot, sukset ja kypärä ja pääsin sinne hiihtokouluun. Opettaja vaikutti alkuun ihan hyvältä tyypiltä, mutta kyllä olin niin tuskissani sen 50min, mitä se tunti kesti ja tosi pettynyt sen tunnin päätyttä. Väsyneenä tietysti itkin siellä pihallakin vähän aikaa, kun oli niin huono mieli.

Se opettaja kerto alkuun nimensä ja kauanko on laskenut tellua. Sitten se räpelsin sellasen iiiihan pienen nyppylän päälle ja se näytti sen laskuasennon, ja laskin sen loivan pikkumäen alas. Ja kipusin taas ylös. Pari kertaa laskettiin suoraan, sitten koitettiin kääntyä ja jouduinpa laskemaan ihan yhdellä jalallakin (ja joka välissä räpiköin sitä pikkumäkeä ylös, siihen meni varmaan puolet koko tunnissa ja kaikki voimat). Mitään kunnon vinkkejä en oikein saanut, alempana vaan ois pitänyt kyykkiä. Opettaja vaan totes, että mulla ei ole mitään tuntumaa suksiin, jalat on ihan epävakaat ja että alppivehkeillä olis kannattanu alottaa, lumilauta ois kaikista helpoin. Mutta hei, siitä vaan harjottelemaan, kiitos ja hei! Olin ihan voimaton ja väsynyt, kaikkeni yrittänyt, kyllä tuli surkea olo tollasten kommenttien jälkeen. Hyvä opettaja ois sanonut vaikka, että "Nooh, ei se nyt vielä ihan loistavasti suju, mutta jostain se on alotettava, treeniä vaan, niin hyvä tulee!" eikä vaan lannistanu sanomalla, että ei siitä nyt oikein tuu mitään. Jotenkin oletin myös, että se opettaja ois pistäny mut laskemaan jonkun lasten mäen alas ja yleisesti ottaen katsonut, miten se sujuu ja sitten vasta sen pohjalta lähtenyt sitä tellutekniikkaa opettamaan.

Toivuin järkytyksestä yhden suklaapatukan ja Pepsin avulla, ja sitten uskaltauduin P:n kanssa johonkin ihan helppoon mäkeen kokeilemaan, ja kyllä se tuntu paljon helpommalta, ku siinä hiihtokoulussa. Ensinnäkin ei tarvinnu kuluttaa kaikkia voimia kiipeämällä ite mäkeä ylös ja sai laskea hiukan pidempään, siinä ehti paljon paremmin hakea asentoa ja tasapainoa. Olin ihan katkipoikki muutaman laskun jälkeen, mutta jäi sentään ihan mukavat fiilikset kuitenkin loppujen lopuks. Maaliskuussa ois tiedossa Rukan reissu, sitä ennen pitäis varmaan treenata tässä jossain lähinyppylöillä. Melkein vaan tarttis ostaa omat sukset ja monot. P tossa laski, että Sport Conradilta sais alennuksella ihan jee suksia ja niillä hinnoilla tulis halvemmaks, ku vuokrata kaikki varusteet Rukalta neljäks päiväks. Katotaan ny, musta tuntuu, et se on hiukan vielä enemmän innoissaan tästä ku minä. Mut kyl mä silti kunnon laskupuvun tarttisin sinne Rukalle. Mun Haltin kuori on vähän tylsä, kun pitäs pukea niin paljon alle eikä mulla oikein muita laskemiseen sopivia vaatteita oo. Enkä taida ton yhden Haltin jälkeen enää toista haluta, jotain parempaa on saatava :)

Tänään taidan vähän joogata Wiillä, että ei jumittais kaikki paikat niin kauheesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.