IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hmmmph.Torstai 10.11.2005 18:22

Esim. vihaan projektityöskentelyä. Tai lähinnä niitä tunteja. Maailman tylsintä vaan istuu ja kuunnella, no, oon sentään onnistunu kehittymään ties missä nettipeleissä, ku siellä tulee niitä hakattua.

Enkä muuten tasan osallistu koko loppuelämäni aikana yhteenkään projektiin sen jälkeen, kun tää nyt alkanu valmistuu joskus ens keväänä. Aargh.

Kohta mun kissat tullaan hakemaan hoitoon. Oon vissiin hullu, kun ne annan kahdeks päivää hoitoon, nyt jo kauhee hätä, et miten selviin ilman niitä. Siitäkin huolimatta, et ne on kauheita riiviöitä. No, käyn sitte ahkerasti tallilla. Sen takia ne alunperin pitiki antaa hoitoon, mutta suunnitelmat muuttu, ettei tarvis, mutta hoitaja niitä odottaa niin kamalasti niin en halua pettymystäkään tuottaa :D Voi vaikeus. No ehkä kestän kaks päivää, lauantaina lupasin hakee ne pois, muuten hajoon tänne varmaan <3

Tosiaan, huomenna herätys n. klo 06:00 ja sitte tekemään aamutalli, jeeess! Pitää jo henkisesti valmistautuu, että tosiaan kykenen aamulla nousemaan, jou.

Vajaan parin tunnin päästä pitäis ratsastustunnille lähtee, meen kyllä konkurssiin, ku siihen saa niin paljon syydettyä rahaa, mut minähän en lopeta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.