IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ei tää oo kivaa :(Tiistai 14.02.2006 02:10

Mun käsi on ihan kuuma. Itse asiassa ihan sairaan kuuma. Inhottava tunne, mut ei kai sille mitään voi. Äiti ainakin sano, että ihan normaali reaktio, vaikka senkin mielestä tää tuntu erityisen kuumalta. Ei auta muu, ku ottaa taas Buranaa ennen nukkumaan menoa. Tarvii kuulemma ottaa, vaikkei edes särkis, ku sen pitäs laskee turvotusta. Nyt kyllä taas vähän särkeeki, ku oon aamulla viimeks lääkkeen ottanu.

Ääh. En tiiä, oon turhautunu. Tietokonekin on edelleen huollossa, pitäis käydä hätyyttämässä niitä setiä, ei niiden hommasta muuten mitään valmista tuu. Ja haluisin kotiinkin taas vaihteeks mennä, kun oon täällä porukoilla ollu kohta kaks viikkoa. Siellä taas ei oo mitään tekoa ilman konetta.

Polvea sattuu jostain syystä. Se alko äsken yhtäkkiä sattua. Outo. Ehkäpä se menee ohi. Sais tää paska olo ylipäätään mennä ohi. Jäin mietiskelee etätykkäämisen vaikeuttaki tos illalla. Näyttää olevan vaikeeta vähän puolin ja toisin. Mut tulin kuitenkin siihen tulokseen, et mieluummin etätykkään, ku olen kokonaan tykkäämättä. Ei voi heittää tällasta juttua hukkaan. Tiedän, et katuisin myöhemmin, jos antaisin olla. Enkä kyllä edes halua antaa olla. Ei oo kertaakaan tullu edes mieleen, muuten, ku sellasena ns. naurettavan tyhmänä vaihtoehtona. Luotan nyt siihen, että tää jokseenkin masentunu olotila johtuu ainaki suuremmaks osaks tästä loukkaantumisesta ja koulustressistä. Kohta alkaa loma, torstaihin asti pitäis vielä tsempata. Luultavasti lomallaki joutuu kouluhommia tekemään, mutta loma on silti loma. Toivottavasti tulis hyvä loma. Unelmaloma. Sellanen, jota oon pienessä mielessäni täs miettiny. Tai edes jotain siihen suuntaan.

Nyt saattais olla hyvä hetki mennä nukkumaan. Aamulla on vaihteeks äidinkieltä, joten pitää mennä kouluun jo 8:30. Väsyttää varmaan ihan riittävästi aamulla. Jäi muuten yritysesittely tehtäväks huomenna, ei sopis sitte unohtaa sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.