IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Aaaaargh.Perjantai 18.02.2011 14:58

En muista oonko kirjottanu tästä jo joskus aiemmin, mutta kirjotanpa kuitenkin lisää.

Cafe Wikholm ja koottava salaatti. Linjaston alussa on hinnasto, josta käy ilmi salaatin hinta 7,90eur (salaatti = yksi päätäyte + kolme lisätäytettä) sekä ekstratäytteiden hinnat (päätäytteet 1eur/kpl ja lisätäytteet 0,50cent/kpl). Ja mikä tässä mättää?

Mahtaisko olla jotain eroa sillä, onko sen lisätäytteen hinta 0,50cent vai 0,50eur? Minusta lisätäytteet puolella sentillä on aika hyvä hinta. Jos maksais käteisellä ja ottais pari lisätäytettä, tulis hinnaksi 7,91eur, joka kuitenkin pyöristyis 7,90 euroksi.

No, minä ja P ollaan ihan ystävällisesti jo huomautettu asiasta pari kertaa, että jos he haluais sen korjata. Kummallakin kerralla hämmentynyt kassahenkilö on tuijottanut meitä tyhjä katse silmissään ja sanonut jotain tyyliin "Öö... joo..." eli siis ei ole tajunnut koko juttua. Vaikka olisi selitetty, että siellä lukee, että täytteet maksaa 0,50cent eli puoli senttiä. "Öö... selvä... laitan asian eteenpäin..." Joo, eli et laita, koska et tajunnut, mitä tarkoitetaan.

Emmä sitten tiedä, mutta kyllähän siitä vois kohta oikeesti alkaa vaatia niitä täytteitä sillä puolella sentillä, jos he ei katso aiheelliseks korjata sitä hemmetin hinnastoa. Ei ne hinnat käy edes ilmi mistään muualta kuin siitä lapusta, jossa on aika huomattava virhe. Ja varmaan jokainen ymmärtää, että ne täytteet ei voi maksaa 0,50cent/kpl, mutta varmaan niiden ois pakko myydä niitä tohon hintaan, koska se siinä lapussa lukee. Se ihmetyttää eniten, että ihan ystävällisestä ja asiallisesta huomautuksesta huolimatta asiakasta katotaan vähän kuin jotakin tyhmää ja sivuutetaan asia kommentoimalla siihen "Öö".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.