IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

UGH!Sunnuntai 13.03.2011 16:50

Riihivuori on nyt sit korkattu. Ihan kiva paikka! Alkuun ei laskut sujuneet millään, mutta kyllähän se syykin sitte selvis. Oltiin syöty aamupala ennen aamukahdeksaa, rinteeseen päästiin puolilta päivin eikä oltu syöty aamun jälkeen mitään. Eipä ihme, että loppu paukut kesken. Hyvän lounaan jälkeen sitä jakso kummasti paremmin :D Myöhemmin tankattiin vielä laskiaispullilla. Laskin kyllä itteni niin piippuun, et muutamilla viimisillä kerroilla kaaduin ihan vaan siks, kun ei jalat enää kantanu. Mutta hyvät treenit oli, punasessaki rintees meni ihan kivasti :)

Tänään sain UGGini kotiin ja ne on ihanat <3 Sääli, että nyt ei taida enää sellasii kelejä tulla, et niitä vois käyttää. Nopeesti tossa kokeilin niitä jalkaan ja tuntu niinku ois kävelly pumpulissa :)

Meil on tänää mässypäivä! Jutta-dieettiä noudatettu pari viikkoa ja päätettiin, et tänään syödään just tasan sitä mikä nyt sattuu huvittaan. Aamupalaks kyl maitto molemmille Jutan kaurahiutale-raejuusto-mehukeittoaamuhöttö, mutta sit kaffin kans otettiin lisäks parit keksit. Myöhemmin sit varmaan haetaan pizzaa tai jotain ja muuta herkkua. Ja napostellaan karkkeja.

Onneks tänään ei tarvii mennä yhtään mihinkään ruuanhakureissua lukuunottamatta. Kiva olla kotosalla vaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.