IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Rullaa!Keskiviikko 29.06.2011 12:39

Käytiin eilen puolen tunnin rullislenkillä. Täyty ihan ääneen ihmetellä, et minkäköhän ihmeen takia oon joskus teininä ostanut rullikset kokoa 40, kun oikeesti mun jalka on kooltaan 38. Oli aika hutera olo, kun kaikesta kiristämisestä huolimatta luistimet vatkas jalassa :D Just talvella viel totuin tellumonojen kivaan ja tukevaan puristukseen, niin tuntu ihan pöllöltä. Muuten on kyllä hyvät luistimet, lesti riittävän kapee ja rullatki pyörii oikein hyvin. Harmi vaan, et toi liian suuri koko haittaa aika oleellisesti sitä etenemistä. En tiä tarttisko kokeilla jotain pohjallisia laittaa... en oo varma haluunks just tuhlata 150e uusiin rulliksiin, vaik tarkotus oli oikeesti alkaa vähän ahkerammin luistella taas.

Ja sit yks asia mikä ärsyttää: miten vaikee on oikeesti pyöräillä etenkin keskustassa, kun ei autoilijat eikä sen pahemmin pyöräilijätkään tiedä, miten liikennesäännöt menee. Kävelijät nyt aina haahuilee miten sattuu, mut hitaan vauhdin takia pystyy ehkä jotenkin ennakoimaan suuntaa, mihin ne on menossa. Suurin osa pyöräilijöistä sen sijaan ajelee ihan holtittomasti eikä tajua olevansa väistämisvelvollisia autoilijoita kohtaan. Eikä tajua sitä, että jalkakäytävällä ei ajeta pyörällä.

Verenpaine nousee joka kerta, ku polkee töistä kotiin. Kevyen liikenteen väylät on niinku jotain pujotteluratoja, kun väistelet eestaas seilaavia jalankulkijoita. Suojatiet ja liikenneympyrät on aina jännittäviä paikkoja: normaalia suojatietä ylittäessä, jolloin autolla ois etuajo-oikeus, ne pysähtyy odottamaan ja huitoo vimmatusti käsillä. Sen sijaan liikenneympyrään ajaessa, jolloin pyöräilijällä ois etuajo-oikeus, autokuski yrittää ajaa päälle, tööttää ja heristää vielä nyrkkiäkin. Ei oo helppoo!

Jaajuu. Jotenki jäi vähän hämmästynyt fiilis, kun eilen istuttiin Toreron terassilla lounaalla ja siinä terassin kulmalla kyyhötti joku mukimummo. Ohi käveli joku teinilauma ja tosiaan, siitä kööristä yks tytsy päätti yrittää nyysiä sen mukimummon mukista kahden euron kolikon. Siis mitä ihmettä? Ei ne kerjäläiset mitenkään kivoja ole enkä mäkään niitä haluais täällä katukuvassa nähdä, mut toi nyt oli jotenkin vaan outoa. Sit jäin pohtimaan, et jos se teinityttö rahaa halus, niin miks ei saman tien ottanu mukaansa koko mukia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.