IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Lomaviikko nro 1Maanantai 11.07.2011 00:05

Siinä se on menny. Jotenki oli stressi, et loma loppuuki jo heti. Mut onhan sitä viel kolme viikkoo jäljellä!

Me ollaan käyty täs ny aika paljon pyöräilees ja koirarannalla ja Maikkalassaki on keritty käymään. Ja mä oon koittanu jatkaa mun viime kesänä kesken jäänyttä lipastoprojektia. Nyt puuttuu enää koristemaalaukset ja uudet vetimet. Sit pitää koota vaan ne laatikot ja lipasto on käyttövalmis :) Jee!

Eilen tehtiin reilun tunnin pyörälenkki. Ajettiin noi jokirannan polut ja sit Kirjurin luontopolku. Ja Kirjurista lähdettiin keskustan läpi Ruosniemeen ja tultiin Hyvelän läpi takas kotiin. Vähän oli polut märkiä sateen jäljiltä ja oli koivet aika kurassa lenkin lopuks, mut olipahan kivaa! Käytiin myös eilen kattoos mulle uutta pyörää, mutta ei löytyny sopivan kokosta... Parii kokeilin ja toinen oli liian pitkä rungosta ja toinen oli vähän viel pienempi ku mun Haro :D Kyllähän tolla vanhalla ja jotakuinkin kuntoon elvytetyllä Harolla vähän noita polkuja ajelee, mutta jos meinaa enemmän tuolla metikössä rymytä niin pitäis olla vähän maastokelposempi pyörä. Ja jousitus ainaki edessä.

Tänään tehtiin iltaretki koirarannalle. Siel oli vähä heppojakin :) Heku kävi oikein uimassa ja sit ehdittiin jonkun aikaa ihan vaan istuskella ja nauttii lämpimästä säästä. Vedessä oli kauhee määrä onnellisia koiria. Ens sunnuntaina olis chihu-tapaaminen koirarannalla, sään salliessa. Ehdottomasti pitää mennä paikalle, Heku on varmaan ihan onnessaan.

Perjataina olin uittaas kaverin hevosta. Prse on edelleen kipee ja ruvella. Sen siitä saa, ku ratsastaa vaan shortseis ja ilman satulaa... No, uiminen ja veden läiskyttely oli hevosten mielestä ihan huippuhauskaa niin kai mä nää taisteluvammat kestän :D

Ens viikolla varmaan kokeillaan geokätköilyä. Just katottiin tässä lähellä olevii kätköjä. Koira mukaan ja aarteen etsintään siis! Sitte Seitsemisessä ois tarkotus keritä loman aikana käydä tekees joku päiväretki, meidän isäkin on lähdössä mukaan.

Kaikki on niin kesäisää! On Jazzit ja kaikki! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.