IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Lumi, huhuu!?Torstai 17.11.2011 15:20

On tää nyt vähän omituista. Mennään marraskuun puolivälissä ja lunta ei näy missään. On alkanu jännittää se pohjosen reissukin, kun lumitilanne on näin huono. Eka rinne avattiin eilen, kuukauden verran keskimääräistä myöhemmin, huhu. No on täs vielä pari viikkoo, ehtii sinne ehkä vähän jopa sataakin lunta. Mutta pääasias varmaan tykkilunta sitten. Saa nähä, mitkä rinteet sit on auki, kun mennään. Viime vuonna oli täälläkin lunta maassa ja iha kunnolla pakkasta.

Tuntukin tosi oudolta, kun tiistai-iltana kävin koiran kans lenkillä ja lämpömittari näytti -2,5 astetta. Piti koisullekin pukee takkia päälle ja itekin totesin, et kohta alkaa kuoritakki olla vähän liian vähän, vaikka alla oliki pitkähihanen aluspaita ja kohtispaksu fleece.

Ja alusvaatteista tulikin mieleeni, että löysin Prismasta Odlon kerrastoja! Wohoo! Siellä oli ohuempia ja sitten x-warmeja. Mul on yks sellanen x-warm -paita, joka on kyllä ihan loistava. Se on kokonaan vähän paksumpaa kangasta ku kerrastot yleensä ja sit lisäks on yläselässä ja käsivarsissa fleeceä. Houkuttaiski nyt tota sarjaa housut, jossa ois fleeceä reisien kohdalla. Ois varmaan pyöräillessä tosi kivat. Ja miksei rinteessäki muuten, mut ne oli kyllä ihan pitkälahkeiset. Tarvii varmaan laittaa toive joulupukille :)

Ootan kyl jouluu jo niin kovasti. Kiitos meidän siivousurakoinnin alkaa olla jo paikat aika hyväs järjestyksessä. Eikä olla ees joulukuussa vielä :) Tietty jotain parempaa siivousta ja hinkkausta teen varmaan vähän lähempänä joulua, mut sitäkin on nyt sit paljon kivempi tehdä, kun on muuten tavarat siististi ja kaikella oma paikkansa. Katotaan mahtasko meidän sängynpäätyki valmistua jouluks, se ois kyllä aika kivaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.