IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Dippadii!Keskiviikko 25.01.2012 11:10

Perus avokonttorimöly heti aamusta. Työkaveri selittää tos viereisellä työpisteellä toiselle työkaverille jotakin ja volyymi kohoaa ajoittain aika huikeisiin sfääreihin. En tee mitään ennen, ku ne hiljenee...

Eilen illalla oli ihan kunnolla pakkasta \o/ Koirakin piti lenkillä pukee jo toppatakkiin, ei pelkkä sadetakki ois riittäny. Hyvin se sit tarkeni, ei ees tassut tainnu keritä paleleen. Matkalla tavattiin yks mäyräkoira, joka oli kauheen halukas tutustumaan Hekuun. Se tuli kyllä tosi rauhallisesti ja nätisti kattoon, eikä se aiheuttanu Hekussa mitään kovin vihamielisiä tunteita :D He nuuski siinä hetken ja sit matka jatku.

Kissalasta sen sijaan hatuttaa toi lumi ja pakkanen. Se pyytää koko ajan ulos, mutta kun avaa ikkunan, se kattoo silleen -.- ja lähtee menee, eikä siis todellakaan ulos. Mut seuraavas hetkes se on toiveikkaana mouruamassa meidän kuistin oven takana. Koitin hänel selittää, et yhtä kylmää ja lumista siel pihas on, vaikka mistä luukusta sinne menis. Epäilen kyllä, et viesti ei oo menny perille, sen verran sitkeesti se ulos pyrkii :) Toisaalta kissalapsi viettää aika paljon aikaa istuskelemalla siinä meidän olkkarissa ilmalämpöpumpun alla. Se taitaa puhaltaa mukavasti lämpöstä ilmaa, et mikäs siinä ollessa. Elvis makaa millon missäkin.

Yks ilta viime viikolla Elpuri oli niin mainio. Se veti hirsiä sohvalla ja oli ihan unenpöpperössä, ku aloin hätistelee sitä kodinhoitohuoneeseen yöunille. Ensin se vääntäyty aika teatraalisesti siihen sohvan käsinojalle ja yritti jatkaa unia. Patistin sitä vaan liikkeelle ja sit se hyppäski alas sohvalta. Ihan vaan yrittääkseen seuraavaks nukkumaan vessan oven vieressä olevalle Hekun viltille, jonka Heku oli siirtänyt pois pedistään :D Sit koitin jo nostaa koko kissan syliin, mut se ei sopinu. Elvis löntysti keittiöön ja meinas käydä lepäämään siihen keskelle lattiaa. Sit oli jo pakko ottaa kissa kantoon ja viedä khh:n petiin, sinne se sit jäi tyytyväisenä kuorsaamaan :D Mut minkä sil sit voi jos on väsyny!

Mä muuten tein hyvän kenkälöydön Pirsmasta maanantaina. Ostin Haltin Trieste-malliset talvikengät, semmoset vähän canada boots -tyyppiset. Valkoset. Makso vaan kuuskymppii. Ne oli niin lämpimät <3 Ja vähän paremmat kunnon ulkoiluun, ku mun UGGit, kunnon pohjakuviot ja tukevat varret. Samalla ostin toppahanskat koiranulkoilutukseen ja muuhun ulkoiluun. Mul on kyl yhet ihan kunnolliset Gore-Tex -hanskat, mut oon pitäny ne vaan rinnekäytössä. Noi ei oo goret, mutta pitäs toimii siinä käytös, mihin ne aattelin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.