IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

\o/Perjantai 25.05.2012 13:29

Viime yönä nukuin parhaimmat yöunet moneen viikkoon! Nyt on olo niinku eri ihmisellä. Tätä tarvis varmaan oikein juhlistaa jotenkin :) Taidankin jossain vaiheessa käpytellä tohon kauppaan ostamaan jätskin!

Koisu lähti työkaverille lainaan eilen ja kotona on sen seurauksena niin oudon rauhallista :D Ei uskois, että niin pieni koira on NIIN LÄSNÄ koko ajan, mut kyl se vaan on. Tuntu niin kummalta illalla, kun käveli täällä ympäri taloa eikä se tuttu rapina seurannu perässä. Ja aamulla vasta outoo olikin, ku ei tarvinnu alottaa aamua sillä, et mennään tohon pihaan hetkeks nuuskimaan :)

Kissalapsi on vähä levoton. Tarhan ikkuna on ollu melkein päivät läpeensä auki nyt, ku on ollu näin hienot ilmat ja kyllä se siellä on ahkerasti aikaansa viettäny. Ja sit pahastunu, ku hän on välillä tullu sisälle nukkumaan (moneks tunniks) ja mä oon sillä välillä käyny laittaas ikkunan hetkeks kiinni :D Kyllä on meinaan menny naama nurinpäin.

Naapurin setä on rakennellu täs ny liki viikon päivät leikkimökkii tos pihassa. Eilen se alotti jo ennen kaheksaa aamulla... Vähän kävi harmittaan, ku olis viel ollu uni. Mut tänään aamulla ei oo kuulu sen paremmin vasaroinnin ku sirkkelinkään ääniä, et alkaisko olla kohta mökki valmiina. Sen verran ahkerasti se on sitä ainaki tehny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.