IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jännää!Maanantai 24.09.2012 16:44

P lähtee tänään työreissuun. Huomenna aamulla lento mihinkäs muuallekaan kuin Norjaan. Tosin se tulee kyllä jo illalla takas kotiin, mut keskiviikkoaamuna on sitte lähtö päiväks Helsinkiin. Mua vähä jännittää, et miten selviydyn ihan ypöyksin täällä kotona, vaikka oikeesti ei ees oo mitään jännitettävää. Hyvin mä pärjään ton vauvan kans ja saan ihan tarpeeks kaikkia kotijuttujakin tehtyä. Pääasia nyt tietty, että saa ittensä ja eläimet ruokittua :)

Lauantaina ois ratsastuskoulu Zilpalla Päivä tallilla -tapahtuma. Mä niin odotan, et pääsen sinne kattelee :) Lu-SaRin hallitus on sitä hommaa järkänny jo aika pitkään, mut mä en oo kauheen aktiivisesti ehtiny osallistua siihen touhuun. Aattelin kuitenkin raahata koko perheeni paikan päälle kattelemaan toimintaa ja pääsen siinä samalla moikkaamaan tuttuja :) Siellä ois kaikkee pukuratsastuksesta ja keppihevosradasta kengitys- ja hevoshierontaesityksiin ja muihin tallihommiin ja lisäks pääsee seuraamaan erilaisia ratsastustunteja. Täytyy vaan ajoissa alkaa kantaa tota ipanaakin tallille ;)

Ristiäiset olis parin viikon päästä. Mun tarvis kutsut laittaa menemään. Vähän vaan jänskättää, miten käy, kun päätettiin yks porukka jättää kutsumatta ja mun mummulla on vähän semmonen paha tapa kutsua omia aikojaan kaikenlaisia vieraita muiden kekkereihin. Että toivottavasti ei tuu mitään tilanteita! Mietin just, että miten esittäis asian tarpeeks ystävällisesti ja napakasti, että juhlat on ihan pienellä porukalla ja kutsumiset hoidettu jo. Tai ei kai siinä sen kummempaa sitte, sanoo asian just noin ku se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.