IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

"varattavissa soopeli uros pentu luovutus ikä huhti-toukokuu vaihde rekisterissä eläinlääkärin tarkastamana mieluimmin ok taloon. tai rivitaloon mieluimmin vantaa hki aluelle sijoitustakin voin ajatella keskustellaan lähetä puh numero otan yhteyden. yhteis omistuskin käy"

Voi apua!

Yhdys sanat on kadoksissa ja muutenkin näyttää kirjoittajalla olevan melko heikko äidin kielen taito tai ainakin se feikkaa hyvin musta on kiva kun ei oo pisteitä tai pilkkuja tai isoja kirjaimia se tekee yksin kertaisesta tekstistä ihan vammasen. oikeestaan ihansama jos ei osaa kirjottaa!

Anteeks nyt vaan, mut tulee heti mielikuva, että toi kirjottaja on joku ihan keila. Mietin ihan tosissani, et miten tollaseen tekstiin pätee se kaikkien hokema "ei sillä väliä kunhan saa selvää" -juttu. Kyllä ton saa useempaan kertaan lukasta ennen ku käy kaikki asiat kunnolla selväks. Mun mielestä tollasiin ilmotuksiin ny vaan kannattais vähän panostaa. Mut se onki vaan mun mielipide, ku oon tällanen pilkunviilaaja ja ties mitä kaikkee =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.