IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

EpäjärjestysahdistusKeskiviikko 17.04.2013 16:48

Kyl voiki ihmisellä olla monta kenkäparii! Aloin jostain syystä miettii hetki sitten, et pitäis ehkä laitella pois semmosii kenkii, mitä ei enää käytä. No, tongin hetken kassi kourassa noit kenkävarastojani ja suoralta kädeltä löyty viis-kuus parii semmosii pois laitettavia. Tarvis ehkä vielä tarkemmin käydä noit kenkiä läpi, sovitella vähän semmosii käyttämättömäks jääneitä ja sit miettii, et myykö ne pois vai ei. Sais vähän tilaa noihin kenkäkaappeihin (ei sil, et mun kaikki kengät nytkään niihin mahtuis).

Sit jo pohdiskelin paremman kenkäsäilytystilan järjestämistä johonkin. Vaatehuoneeseen vois saada, sit joskus, kun se on muuten järjestyksessä. P vois olla myös tyytyväinen, jos se sais kenkänsä parempaan järjestykseen. Meidän tarvis joka tapauksessa ton kuistin järjestystä hiukan muuttaa, ja muutenkin järkeistää sitä. Koskakoha semmostaki ehtis tehdä? Tulee aina tuhat muuta kiireellisempää asiaa, ni tommoset vaan jää.

Maanantaina oli yks vanha ystävä tyttönsä kans käymässä ja kyseli, et onks meillä rempattu, kun keittiön ikkunan päältä puuttuu listat. Juu ei o, ne on puuttunu viimiset kaks vuotta. Vai kolme? En mä edes muista. Puoliso on koko ajan vatvonu, että mitä siihen listan paikalle laitetaan, kun siinä oli verholauta ja joka toinen kattolauta on niin lyhyt, et tavallinen lista ei yllä peittämään niitä koloja. Et kehittääkö jonkun paksumman listan vai laittaako jonkun valolistan sinne vai mitä. Mä oon sanonu jo mielipiteeni, mutta mitä ilmeisimmin sillä ei oo ollu kauheesti merkitystä, koska homma ei oo edenny :D Samalla tolalla on aika moni muukin asia tässä kämpässä.

Ehkä eniten ärsyttää just se, että tietää täällä olevan kauheesti siivottavaa/järjestettävää/säädettävää, mut yksin en pysty kaikkee tekeen ja sit on aina hankalaa saada puoliso uhraamaan aikaansa johonkin ei-niin-mieluisaan hommaan, kuten esim. vaatehuoneen tyhjentämiseen (jännä!). Totuus on kuitenkin se, et ei se itekseen siellä siivoonnu. Se vaatis yhden päivän, tai vaikka kakskin, mutta ne pitäis vaan etukäteen päättää ja sit hoitaa pois. Oon monta kertaa jo ehdottanu, että otetaan joku viikonloppu semmonen rutistus, mut kas, ettei ole vieläkään saatu sitä aikaseks. Mun on kai helpompi pohtii ja suunnitella tommosii juttui, kun oon kotona ja näen jatkuvasti sen raastavan epäjärjestyksen. Toisella on taas vähän eri intressit työpäivien tai työviikkojen jälkeen :)

No mutta, kaikki aikanaa! Mä tykkäisin ostaa vähän verhoja meille, ja oon jo monia kattonut valmiiksikin, mut mä en koskaan muista mitata noita ikkunoita niin en tietenkään koskaan voi tilata/ostaa mitään. Nepun huoneeseenkin on tarkotus kattoo uudet tapetit, ehkä kesän aikana. Siskolta sain vinkin kivaan seinäkoristeaskarteluunkin, et sit piisais aika perustapetit, jos sais askarreltua jotain kivaa kuvioo seinälle. Ilmapalloja, sadepisaroita, pikkulintuja, kukkia, perhosia, mitä vaan!

Jaaaaa täs kirjotellessani söin puol pussillista Pandan täytelakuja lounaan sijaan. Hieno!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.