IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Vauvanruokatehdas!Perjantai 14.06.2013 19:43

Taas porisee pari kattilallista hellalla.

Ekassa kattilassa on possua, jonka seurana kypsyy bataattia, porkkanaa, sipulia, hiukan juuriselleriä ja pienenä lisämausteena jotain pakastesekotusta, jossa on herneittä, porkkanaa ja persikkaa. Sitte valkopippuria, timjamia, inkivääriä ja tuoretta oreganoa.

Tokassa kattilassa on broileria, palsternakkaa, vähän porkkanaa, muutama miniluumutomaatti, sipulia, pieni pala munakoisoa sekä kaurapastaa. Paprikajauhoa, rakuunaa ja tuoretta basilikaa. Söisin itekki :D

Seuraavaks saankin laittaa Bamixin laulamaan ja sen jälkee purkittaa pöperöt. Harmillista, miten noista sapuskoista tulee aina ihan saman värisiä, vaikka niissä olis mitä aineksia. Aina lopulta se on semmosta tasasen kellertävän ruskeeta tahnaa, mistä ei sit enää pienen ajan kuluttua yhtään pysty muistaan mitä se on. Oon koittanu nyt pistää erilaisia kansia eri makujen purkkeihin, mut meen niissäki sekasin. Ehkä pitäis kohta alkaa käyttää jotain nimilappuja. Ainakin siihen asti, et voi jättää noi sapuskat sen verran karkeiksi, et ainekset erottuu paljaalla silmällä. Kahdella hampaalla ei viä kauheesti pureskella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.