IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

AijaijaiLauantai 06.07.2013 15:12

Mun selässä on joku aivan tajuton jumi. Toista päivää, tänään silti jo pahempi ku eilen. Tuol vasemmalla puolella, lapaluun alla. Kattoin itteeni peilistä eile, seisonki ihan vinossa. Oikee olkapää on ihan reilusti vasenta alempana. Kui tyhmält se sit näyttää! Emmä tiä, mut jotai tarttis tehä. Hengittäminenki sattuu.

P tosa naureskeli, et ei oo koskaan ennen yhteenkää lentomatkaa valmistautunu yhtä huolella, ku tohon meidän tiistaiaamun Helsinki-Tukholma -väliin. Kaikki on nii viilattu, että! Nepun osalta hommat selvitetty, varalta yks matkatavara ruumaan maksettu, liput kunnos ja kaikki varmistettu varmaan kolmeen kertaan. Ja me sentää lähetään vast maanantaina. Tänään pitäs jo alotella pakkaamista, ku huomenna kaveripariskunnan mukana lähtee matkasängyn ja rattaiden lisäks myös meidän isompi vaatekassi. Pääsee helpommalla, ku saa lentää pelkät käsimatkatavarat mukana, eikä perilläkää tarvii raijata kauheeta määrää kamaa mukana, ku pitää kulkee mm. junalla sielt terminaalista.

Juoksuokouluki etenee, peräti. Kohta on eka viikko pulkassa. Tänään pitäs vielä yks lenkki käydä, huomenna onki sit ns. vapaapäivä. Eipä näitä alkupään harjotuksia oikein silti lenkeiks voi nimittää, koska ne on tyyliä "kävele 5min, juokse 2-3min". Jaksasin kyl enempiki, mut paree varmaa tehdä ohjeiden mukaan vaan.

Naapurin keltane kissa oli eilen meidän terassin alla. Omat kissat oli ihan tikkana tarhassa, kun ne kuuli ääniä sieltä lautojen alta. Koira oli kans hukassa illalla, ku käytiin tos pihas. Olin saanu Nepun unille ni menin nyppii ja kastelee noi mun kukkaseni, ja vaik pidin koiraa koko aika silmällä, niin se pirulainen katos sillä sekunnilla, ku en just kattonu päi. Naapurin poika oli kaverinsa kans pelannu vähä palloil. Koiraa etsiessäni löysin kolme palloo meidän puolelta autotallin vierestä ja aiemmin illalla nähtiin, ku yks pallo lensi tohon pihlajan läheisyyteen :D Naapurin isäntä tuumas vaan, et ei oo tainnu pojat viittii enää niit palloi hakee. Ei se silti mua haittaa, ei o iso vaiva nakella parii palloo aidan yli oikeeseen osotteeseen.

Mun tarvii ny mennä ripustaa pyykkei. Sit tarttis vähä imurireerata, et pystys moppaa lattiat. Mut ennen ku voi imurireerata, pitäs ton pikkuihmisen herätä.

Mun äiti ja isä oli viikon Liettuas ja Nepu sai tuliaisiks Hello Kitty -huivin. Vaaleenpunasen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.