IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ei suju!Tiistai 28.03.2006 03:43

Netti vaan pätkii ja mulla menee niin vitusti hermot. Päätäki särkee jo kolmatta päivää tälleen illalla. Ihan outoa. Mulla on varmaan joku kasvain sanoi kasvain ja kasvoi vain, ni :(

Kynsilakatki pitäis varmaan puhdistaa pois, kun ne on ihan lohkeillu, mutku en yhtään haluais nyt haistella sitä ainetta. Tarvii ehkä laittaa muistilappu aamuks, että muistasin ennen suihkuun menemistä ne putsata. Vissiin jaksoin taas herätä aamulla. Ääh.

Viikonloppuna olis ne 20-vuotispileetki. Sovittelin kaikenlaisia vaatteita tänään ihan aikani kuluks tossa illalla. En löytäny mitään kivintä juhla-asusettiä. Onneks on vielä aika monta päivää jäljellä, että ehtii tarpeeks miettiä. Heittäydyin ihan niin villiks, et ajattelin pistäväni hameen päälle, mut en nyt sit kuitenkaan tiedä. Mulla on ihan liian vähän tommosia bileilyvaatteita edelleen! Äidin kans kyllä tossa just puhuttiin shoppailusta, pitäis ehkä sen kans lähtee kattelee. Shoppailusta tuli mieleeni, et kävin tänään apteekissa koulusta tullessa. Istuskelin ja odottelin hyvän tovin siinä. Tylsistyin ja sit luin Seurasta jutun Uusiksesta. Siinä oli niitä Uusis-aforismeja ja hymisin niitä sit ääneeni siellä. Yks niistä oli ihan sairaan hyvä, enkä ollu kuullu sitä ennen. Nyt oon vaan unohtanu sen jo. Pahus. Nii, ja mun ostokset makso neljäkymmentäkahdeksan euroa ja hilut päälle. Ei oo kauheen halpaa huvii toi apteekissa vierailu. Toisaalta en kyllä tee sitä kovin usein, että ehkä tän menetyksen kestää. Sen jälkeen piti mennä vielä ostamaan jotain typerää ruokaa ja siihenki meni melkein kaksikymmentä euroa. Voisin lopettaa syömisen ja ostaa vaan kissoille ruokaa, tulis halvemmaks.

En tiä saatana. Oon ihan masis. Niin masis. Ei mua vaan huvita mikään. Melkein kaikki pännii, paitsi Hanna ja Jenni. Hetkittäin on kyllä ihan hauskanen olo ja silleen, mut yleisesti ottaen oon ihan vetelä ja muutenkin saamaton olo. Saletisti ihaninta.

Jospa nyt ihan menis vaik pesemään hampaat ja nukkumaan, et olis ees jotain toivoo päästä sängystä ylös aamulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.