IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

w00tSunnuntai 27.11.2005 15:56

Joo olin eilen pikkujouluissa. Kävin myös sitte Huntersissa ja kaikista vastusteluistani huolimatta jouduin taas Vaakunaan. No mut oli siellä ihan hauskaa, sittenkin, vaik oliki taas tosi paljon ihmisiä ja aika kuuma. Nyt sitä ei silti silleen huomannu eikä se ärsyttäny niin perkeleesti, ku oli hieman humalassa. Juttelin ties kenelle ja näin jotain koulututtui ja kaikkee ja voi hohhoh! :D Oli kyl hiukan mänttiä, ku pikkujoulujen järjestäjät ja pari kaveria lähti ihan hirmu aikasin kotiin ja jäätiin sitte Hannan kans oikeestaan keskenään hillumaan sinne baariin. Jarno kyllä onneks jossain vaiheessa ilmaantu paikalle, ettei tarvinnu ihan orpoontua.

Kalastelin muuten jonku mieshenkilön puhelinnumeronki eilen, oon ollu aika kerkeeväinen. Pitäisköhän siihen ottaa yhteyttäki? :D Tai pikemminkin kannattaiskohan.. vois kyllä, koska se ei voi olla ikävä tyyppi, ku se ainaki nauro mun jutuille koko ajan :D Yeah!

Kello on 13:51 ja mä syön aamupalaa. Hiukan nukutti, reilu puol tuntia sitten vasta jaksoin nousta sängystäki, vaik heräsin kyllä ekan kerran jo 11. Torkuin sen jälkeen vielä pari tuntia, ku kissatki änkes viereen :> Elvis teki kuperkeikkaa sängyllä, ku se jostain ihmeen syystä taas koitti jahdata omaa häntäänsä ihan villiintyneenä :D Hönö <3 Elvis on muuten syöny tuhat sähköjohtoo täältä jo poikki, tosi reilu. Pleikkarissaki toimii vaan enää toinen ohjain >:|

Kolmen jälkeen lähdetään kai Hannan kanssa tallille, näyttää keli vähän epäilyttävältä ratsastuksen suhteen, ei tee mieli kyllä lähtee lenkille, jos on liukasta. Hepoilla ei oo vielä hokkeja, niin vois olla vähän ikävä luikastella siellä tiellä sitte. Onneks keksittiin jo vaihtoehtosta puuhaa, jos ei päästä ratsaille. Selvitetään harjat ja hännät ja leikitetään sitä hullua Matti-pukkia :D

Tarvis ilmeisesti johonki sukuloimaanki lähtee tänään ja hakee porukoilta vaihtovaatteet tänne, mut eeen tiiä jaksaisinko. Pohdin sitä sitte myöhemmin. Nyt syön ton leipäni loppuun, on ihan kauhee nälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.