IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mikä ihana viikonloppu <3Maanantai 19.11.2007 11:52

Ah. Olo on niin rentoutunu, etten meinaa uskoo sitä ollenkaan =)

Olin tosi laiska lauantaina ja köllin sängyssä ja sohvalla myöhään iltapäivään asti, kun P oli asioilla kaupungilla. Ajattelin, että mun ei oikeesti tarvii tehdä yhtään mitään, kun perjantaina hiukan siivosin ja järjestin. Tehtiin hyvää ruokaa ja otettiin pieni ruokalepo (oikeestaan P nukahti mun olkapäälle nojaten ja se kuorsas siinä 1½h ja väistämättä muakin alko väsyttää :D), jonka jälkeen sit yritin olla reipas sen mun ohjelmoinnin harjotuksen kanssa. P oli ihana ja jakso selittää ja auttaa. Kaks tuntia me istuttiin koodaamassa sohvalla ja mulle tuli sellanen olo, et saatan jopa selvitä siitä tehtävästä! Me saatiin se ihan hyvään vaiheeseen. Ahkeroinnin jälkeen pistettiin sauna päälle ja lähettiin reippaalle kävelylenkille, kun oli niin kaunis talvinen sää. Saunajuomat, juustoja ja vähän sipsejä, nam <3

Sunnuntaina käytiin 11 aikoihin kattomassa yhtä taloa Ruosniemestä. Reippailtiin sinne esittelyyn kävellen, kun ei se paikka ollu monen sadan metrin päässä. Se oli ihan hauska n. 80 neliön talo, kolmessa kerroksessa. Remontoitu siellä oli jonkun verran, mutta paljon vielä kesken. Hieno rinnetontti, 3-4 auton autotalli ja paljon varastotilaa. Ehkä se asunto oli vähän pieni kuitenkin meille, vaik väliaikaseks se olis ollu ihan kiva. Harmi vaan, että remontin sais alkaa täydellisestä kattorempasta, sitte sais kaivaa pihan, että sais patolevyt ja sisällä oli se osittain tehty remontti vähän sellasta vasurilla tehdyn näköstä, et ei siihen oltas kuitenkaan tyydytty. Ois melkein saanu kokonaan rakentaa asunnon uudelleen. Kellaritilat oli ihan keskeneräset, pesutiloissa varmasti kosteutta ja siellä kaikki kaipas kohennusta. Yläkerta taas oli aulan kattoa lukuunottamatta ihan alkuperäsessä kunnossa ja aika kamala suoraan sanottuna. No, jos olis ollu kyse vaan pintarempasta, oltais varmasti harkittu ostamista. Hinta oli asetettu ihan sillä mielellä, et jäis reilustikin varaa remonttiin. Mut sellanen suuri remppa nyt ei vaan oo se, mitä tässä haetaan. Kuntotarkastusraportti on meille vielä siitä tulossa. Kyllä me se lukastaan läpi ja varmaan mietitään vielä hiukan lisää, mut emmä usko, et tohon kuitenkaan lähdetään.

Ja joo! Sit käytiin Rossossa syömässä P:n ja (nyt kai voin jo sanoo "meidän", kun on niin monesti yhdessä liikuttu ja mä oon heihin kuitenki ihan hyvin jo tutustunu) meidän kavereiden kanssa. Pojat söi pihviä ja tytöt pastaa. Mulla oli vuohenjuustopastaa ja se oli niin hyvää, etten olis raaskinu syödä lautasta tyhjäks, ettei se lopu =) Sit me mentiin Amarilloon jälkkärille. Pojat otti vohvelia ja pirtelöä ja me tytöt otettiin Amarillon jätskit. Siis ihan hervottomat annokset. Kolme isoo jätskipalloo, kermavaahtoo, Daim-rakeita, vaahtokarkkeja ja kinuskikastiketta. P oli ihana, kun sitä himotti se mun annos :D Me zoomailtiin annoksista kuvia kännykkäkameroilla ja sit sanoin, että no nyt saa alottaa, kun kuvat saatiin otettua. P sitten yhtään epäröimättä iski lusikkansa mun jätskiannokseen, vaikka sillä oli oma vohveli naaman edessä. Se halus maistaa. On se höpö. Välillä se vohvelinsyönnin lomassa närppi jäätelöä mun lautaselta. Ei se silti haitannu, koska se annos oli ihan kolossaalisen kokonen. Ja kyl mäki maistoin sitä vohvelii ja pirtelöö =) Meistä ois kuulemma pitäny ottaa joku ihqdaa-kuva galzuun, ku mä lykkäsin jätskilusikkaa P:n suuhun, ettei sen tartte ite käydä varkaissa mun annoksella.

Illalla muutettiin taas P:lle ja tehtiin mun ohjelmointitehtävää. Se on melkein valmis. Ja mä melkein tajuun mitä kaikkee mä oon siinä tehny. En oo enää pulassa! Huomenna pitää esitellä se aikaansaannos opettajalle. Se kyllä putoo perseelleen, kun se tehtävä on kokonaan tehty =) Mut must on ollu tosi hyvä, et oon saanu tukiopetusta. Ja uskon, et ei opettajakaan voi siinä asiassa vastaan väittää. Oon aina ollu ohjelmoinnissa niin umpisurkee, et näin on mun mielestä parempi.

Äh. Kai mun tarttis ny tehrä jotain. Tulostin jo koulupapereita, mut en oikeen oo varma siitä, mitä työhommia täytys tehdä. Jotenkin on kaikki taas kauheen sekavaa.

Koulun jälkeen mun tarttee käydä kattomassa kissalapsia ja sit meen kaupunkille ostamaan uusia sukkia. Ja jos ehdin, niin käyn parturista hakemassa uutta hiuslakkaa, shampoota ja hoitoainetta. Omaisuus menee taas siinäki, mut kaupan tuotteita en enää osta. Parturin tuotteet on kalliita, mut tosi hyviä ja ne riittää ties miten kauan. Ja ne tuoksuu parhaimmalle =) Aattelin muutenki varata parturiajan vielä ennen kuun loppua, et saan hyvät hiukset firman pikkujouluihin. Ja jos sit pikkujoulupäiväks sais vielä varattua ajan, että mun hiukset laitettas jotenki kivasti, ettei tarttis sitä sit miettiä ja ressata. On kuitenki vaan vajaa 2h aikaa valmistautua työn jälkeen kekkereihin ja siinä täytyy ehtii tekeen miljoon asiaa.

Kyl tää täst, mul on niin hyvät fiilikset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.