IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kiirettä pitää =)Lauantai 24.11.2007 13:30

Ace Ventura oli yhtä pöljä ku ennenki. Ennen sitä ravasin kauheeta höökää tallilla, kaupassa ja kotona hoitamassa kissat. Kahdeksan aikaan olin P:n luona ja siinä kiireellä vähän yli kahdeksan aloin värkkäämään kakkupohjaa. Sain sen uuniin, niin aloin laittaa itelleni herkkuja leffaa varten. Kasasin lautaset täyteen cantaloupe-meloonia, viinirypäleitä, omenapäärynää ja banaania. Sit oli vähän karkkii ja keksei. Ja mehuu. Ja pieni pala Kuusamo savujuustoo, sitä syötiin koiran kans yhres sohvalla =)

P asensin kaverinsa kanssa autoonsa lisäpitkiä, joten niiltä meni herkut ja hauska leffa ihan ohi. Mä olin jo nukahtanu sohvalle, ku ne oli saanu hommat valmiiks ja P tuli sisälle. Sit olin niin väsyny, ettei musta ollu enää mitään iloa, ku mumisin vaan jotain epämäärästä ja käänsin kylkee sohvalla. Joskus puol kahden aikaan mut hätistettiin pesemään hampaat ja sänkyyn.

Aamulla P lähti yhdeksän aikoihin kaverilleen muuttoavuks. Mä lähdin samalla oven avauksella koiran kans aamulenkille. Sieltä, ku selvisin sisälle, aloin värkkäämään sitä täytekakkua. Onnistuin leikkaamaan sen kakun sopivan tasasesti keskeltä kahtia. Oli silti vähän vaativan mallinen sellanen sydän =) Olisin kyl tehny pyöreen melkein mieluummin, mut mul ei ollu muita vuokia. Laitoin täytteeks pakastevadelmasoosia, banaania ja vaniljakermavaahtoa. Päälle laitoin kans sitä samaista vaahtoa. Koristelu on vielä tekemättä. En ollu ihan varma, miten haluan sen koristella niin jätin sen vielä tekemättä. Sitä paitsi paree koristella vasta vähän ennen tarjoilua, ettei koristeista mahdollisesti leviä väriä tms. Mut kyl siit varmaan tulee ihan hyvä kakku!

Tulin joskus reilu puol tuntii sit kotiin kissoja moikkaamaan. Päästin ne ulos heti, kun on niin kaunis sää. Ei ne siellä varmaan kauaa viihdy, kun on aika kylmä, mut kyl ulkoilu hyvää tekee kuitenki! Ja sen jälkeen maistuu sit ruoka paremmin (niinku niil ei muuten maistuis...) =) Kerkesin täs jo sit siistii vähän tota keittiöö ja imuroinki. Vähän kyllä sillai vasurilla, mut aattelin maanantaina pitää sit siivouspäivän, ku pitäis kai koulusta päästä vähän normaalia aikasemmin ja P on työreissulla niin mulla ei pitäis olla mitään kovin tähdellistä tekemistä. Saa taas imuroida, pyyhkii pölyt, pestä vessan, luututa lattiat ja tiskata. Kyl tääl sit taas pari päivää kestää =)

Vois olla taas vaikka kuinka paljon asiaa, mut emmä jaksa nyt just.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.