IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Vahvasti menee taas.Perjantai 07.12.2007 11:44

Eilen oli ratsastustunti. Se oli yks hirveimpiä tunteja mun elämäni aikana. Mulle tuli jostain käsittämättömästä syystä ihan sairaan heikko ja huono olo ja maha kipeeks. Otin taukoja kyllä kesken tunnin, mut olin niin sitkee, etten halunnu kesken lopettaa. Oli sellanen olo, et kaikki jäsenet on vaan ihan herpaantuneita ja liikkuminen ei ollu millään muotoo nautinnollista.

Sit makasinki illan kaksinkerroin sohvalla. Oli maha niin kipee ja huono olo. Aattelin, etten voi lähtee aamulla töihin, mut kun ei olo ollu mitenkään ihmeellinen niin lähdin. Ja kyl sen sit arvas, et mahassa alko kiertää sit hiukan just ennen ku pääsin toimistolle. Heräsinki aamulla vielä varta vasten sen verran aikasin, et jos olo muuttuuki, ku nousen sängystä. Enivei on nyt sellanen olo, et en pysty olemaan töissä kyllä koko päivää. Ja yllättäen mulle on taas nakitettu kaikki ylimääräset hommat, ku sihteeri on vapaalla.

Varaa hotelli.
Tee lasku.
Soita sinne.
Tee sitä.
Tee tätä.
No ooks ehtiny testamaan sitä järjestelmää?

Niinpä. Ensinnäkin ihan tun veemäistä pyytää mua tekemään jotain laskutuksia. En oo koskaan sellasii tehny ja sihteeri ehti perehdyttää mua aiheeseen keskiviikkona kokonaisen puol minuuttia joskus klo 15:47. Mä en vaan käsitä miksei rva toimitusjohtaja voi YHTÄ kertaa tehdä YHTÄ laskua ite. Joka tapauskessa se joutuu sit mun vieressä tossa istumaan ja mua opastamaan, kun en kerran laskua osaa tehdä. Nopeemmin siitä selviäis, jos se ite tekis. Mut ei. Kun ei kuulu hänen hommiinsa. No, jos tarkkoja ollaan, ei se kyllä kuulu munkaan hommiini. Mikäs siinä sit auttaa, ku Miia on varasihteeri. Ärsyttää! Ei näy koko johtoporrasta täällä ja tarvisin hotellivarausta varten luottokorttitietoja. Olis sit kiva saada jotain tehtyäki. Tasan käy silleen, et jos kysyn voinko lähtee kotiin kipeilemään, mulle sanotaan, et "voisiks tehdä ny nää ensi". E. Ja jos ei hra ja rva johtajat saavu paikalle kello kymmeneen mennessä, soitan niille ja sanon, et varatkaa itte hotellinne, mä lähen kotiin oksentamaan.

Oon kiukkune.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.