IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Harmaata maanantaitaMaanantai 10.12.2007 13:23

Herääminen on tosi ongelmallista näinä synkeinä päivinä. Kelloradio pärähti soimaan puoli seitsemältä ja pari ensimmäistä minuuttia se musiikki tuli vaan uniin, kunnes yhtäkkiä havahduin, että sehän on herätyskello. Sitten tietysti ystävällisenä ihmisenä tökin P:n hereille, että se painaa snoozea =) Koira kömpi meidän tyynyjen väliin ja siinä sit kolmistaan röhnötettiin.

Olin perjantaina vaan puol päivää töissä. Onneks se huono olo meni iltaa kohden ohi. P:n flunssakin rupes hiukan rauhottumaan, sen ei tarvinnu enää niistää viiden minuutin välein. Päästiin lauantaina juhlimaan ylioppilaaksi kirjoittanutta serkkupoikaa. Siellä oli vieraita vaikka kuinka, en tuntenu juur ketään. Oli kuitenkin mukava käydä siellä, serkkuja näkee ihan liian harvoin. Tarjoilut oli myös hyvät, oli salaatteja ja hauskoja coctail-tyylisiä leipiä. Ihan parhain oli sellanen, missä oli vaalee leipä pohjana, sit jotain levitettä, salaattia, paksu siivu sinihomejuustoa ja päällä puolikas mansikka. Nam! P karkas vessaan jossain vaiheessa ja mä purjehtin tietysti aikani kuluks ruokien ääreen ja heti tuli noottia, et olis kai pitäny arvata, että mä päädyn sinne =) Kakkukin oli maukasta. Siinä oli paljon piparin makua. En ollu koskaan ennen syöny mitään sen tyylistäkään kakkua. Enivei, se oli hyvä kakku. Meidän oli tarkotus lähtee vielä illalla työkaverin tupareihin, mutta kun ei kumpikaan oltu ihan täydessä terässä niin tuli sellanen olo, että ei vaan jaksa. Kaiken kukkuraks kävi niin, että "joo huilataan vaikka puol tuntia ja mietitään sitte, mitä tehdään". Nukuttiin sitten joku kaks tuntia, että hups vaan. Sit me vaan pakattiin tavarat ja lähdettiin P:n luo. Ehdittiin sopivasti Gilbert Grapeks perille ja kerittiin tekemään taas hyvät leffasyömiset. Paria goudaa, viinirypäleitä, kalkkunaa, porkkanoita, kurkkua, paprikaa, mandariinia, sipsejä ja dippiä. Eikä jaksettu ees syödä kaikkee! Mä taas tapani mukaan sammuin sohvalle. Ja mun nenä paleli. Semmosta se sit on, ku on iso nenä.

Sunnuntaiaamuna oli kurkkukipua ja päänsärkyä. Menivät onneks molemmat särkylääkkellä ohi. P oli kutsunu muutaman kaverin kylään ja sitä ennen me sit siivoiltiin ja järjestettiin (enemmänkin ku olis ollu tarvis, mut mikäs siinä, ku vauhtiin pääsee =)) ja käytiin kaupassa. P osti komian uuden espresso-/kahvinkeittimen perjantaina, joten siihen piti saada lisää papuja. Siinä sitä konetta sit ihmeteltiin silmät suurina, kun se jutteli meille ja teki vieraille toiveista riippuen espressoa tai kahvia. Kuulemma kätevää, kun voi kahvikutsuilla ulkoistaa kahvinkaadon koneelle. Ja lisäks se tuntu pitävän vieraat tyytyväisinä, eikä tarvinnu järjestää mitään ylimäärästä ohjelmaa =) Oli meillä sit pullaa ja munkkiaki. Ja koiraa jännitti vieraat ihmiset.

Illalla käytiin vielä hautausmaalla viemässä kynttilöitä useemmallekin haudalle. Äiti ja isä on reissussa ja äiti pyysi, jos veisin pikkusiskon ja äidin siskon haudoille kynttilät sen ja mummun puolesta. Onneks vein eilen, kun kummallakaan haudalla ei palanu kynttilöitä. P vei sitten samalla omien sukulaisten haudoille. Oli vielä aika vähän kynttilöitä haudoilla. Se näytti jotenki vähän surulliselta. Kai sinne pikkuhiljaa niitä kynttilöitä sytytetään lisää.

Tenttiin luin eilen kokonaisen tunnin. Kymmenen jälkeen illalla. Olin ahkera. Tentti on siis tänään klo 13:30. Oon tässä vähän työn ja muun puuhan lomassa vielä lueskellu. Ns. tenttipaniikki hävis kyllä eilen tyystin, kun kattelin papereita ja totesin, että ihan selkeitä asioita ja osaan ne varmasti. Loppuviikon pari tenttiä jännittää melkein oikeesti. Sit roikkuis vielä yks perus koulutehtävä ja yks ohjelmoinnin tehtävä keskeneräsinä. Kai tää tästä. Ens viikolla ei tartte enää välittää näistä.

Mä syän ny mandariinin, plärään nää monisteet loppuun ja jatkan taas töitä. Tääl on hiljanen päivä taas, ei oo kauheesti puuhaa. Ja mä oon kaikki kiireelliset jo tehny. Et emmä oo laiska!

Radios muuten soi joululaulut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.