IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Uusia vuosia ja sen semmosiaMaanantai 31.12.2007 13:23

Kirjauduin vihdoinki FaceBookiin. Tuli sellanen kaimäkisitkukaikkimuutki-fiilis =)

Oon töissä. Ihan pihalla. En tiedä oikeestaan mitä tässä pitäis tehdä. Jotain laskuja tossa roikkuu pari, enkä tiedä mitä niille pitäis tapahtua. Sihteeri oli kyllä jättäny ohjeet "jos juttu etenee". Tiedä siitä sitte. Odottelen. Ja odottelen, et joku ehtis kertoo, mitä muutoksia mun pitää tohon yhteen dokkariin tehdä. Sen pitäis olla valmis keskiviikkona, koska se pitää saada liitteeks sopimukseen, joka pitää olla toimitettuna asiakkaalle keskiviikkona klo 14 mennessä. Ja sain uhkauksen, et saatan joutuu lähtee viemään sitä sopparia bussilla Helsinkiin, kun "eihän se nyt enää postissa ehdi". Aika tun kiva.

Tänään ois kai aikalailla kaikenlaista. Entisen luokakkaverin tuparit nyt tärkeimpänä iltamenona. Vielä on lahja hakematta, mutta onneks on kuitenkin jo hyvä idis! Koira täytyy vielä "mummolaan" (eli äidille) hoitoon siks aikaa, kun ollaan poissa. En tiedä yhtään, miten se reagoi rakettien paukkeeseen enkä viitsi sitä ottaa tupareihin mukaankaan, kun siellä on kuitenkin paljon ihmisiä ja meteliä ja kaiken kukkuraks ainakin kaks muuta, isompaa koiraa. Se reppana sais sydänkohtauksen siellä.

Oli muuten kiva joululoma. Riittävän rentouttava. Ja tääkin viikko on sit vähän lyhyt, niin kyl täs taas ehkä pystyy motivoitumaan. EHKÄ.

Tuntuu hullulta, ku tääki vuosi on jo lopussa. Aika vaan menee nopeesti. Toisaalta mulla on nyt tässä parina viime vuonna ollu kyllä tekemistä varmaan enemmän ku koskaan. Kai silleen se aika tuntuu kuluvanki, ku ei juur ehdi hengähtää. Nyt sais aika kulua hiukan hitaamminkin, kun on kaikki asiat niin onnellisesti. Haluisin ehtii nauttimaan kaikesta oikein kunnolla. Kuulin kyl huhuu, et ois jotain yllätyksen tapasta luvassa <3

Emmää tiä. Mulla piti olla enemmänki asiaa, mut ei se nyt vaan tuu.

Jaajuu, oommä sormuksii suunnitellu =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.