IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Uups!Perjantai 18.01.2008 11:54

Mulla oliki kaks opintopistettä vähemmän, ku luulin. Onneks tarkistelin ja laskeskelin niitä tälleen melkein ajoissa. Ehdin ilmottautua vielä yhelle opintojaksolle, joka on vasta loppukevään puolella.

Kelassakin pitäis käydä. Ois niinku selvitettävä vähän noita opintotukiasioita ja takasinmaksujuttuja. Ja asumistukiasioita kans. Mua ei yh-tään huvita lähtee sinne jonottamaan ja juttelemaan niiden tätien kanssa, koska en oo kertaakaan ymmärtäny niiden höpinöistä yhtään mitään. Sit ne lykkää nivaskan papereita käteen ja käskee lukea siitä. Nooh, aina kannattaa yrittää...

Mä ajattelin tänään olla ihku ja imuroita P:n luona, ettei sen tarvii työpäivän jälkeen alkaa siivoomaan. Kunhan vaan ensin selviydyn Kelasta.

Jospa vaikka piipahtais tallillaki tänään, tulis hiukan otettua happihyppyä, vaikken varmaan ratsastamaan menekään. Eilen oli just tunti ja vähän sellanen olo, et on taas menty aika haipakkaa =) Sitä paitsi musta on tullu Zilpan maneesin myötä kyllä ihan liian mukavuudenhalunen, etten millään haluis nihkeillä keleillä ratsastella ulkona.

Nyt on pakko kaivella jotain aamupalaa kaapista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.