IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ypäjää!Lauantai 02.02.2008 22:01

Melkein myöhästyttiin. Mut sit nähtiin heti siitä maneesin portailta mun kaveri ja sen mies ja niiden vieressä oli vielä tilaa, eikä meijän tarvinnu lähtee luovimaan sinne kaikkien keskelle. Oli katrilli, koulu-, este- ja kenttäratsastusesitykset, valjakkoajo- ja raviesitys, edustusjoukkueen esittely, nuorten hevosten ja varsojen esiintyminen ja remonttiheppojen kierros. Jonakin vuonna ohjelma on ollu parempi, mutta toi kyllä onneks parani loppua kohden ja sen jakso kattoo ihan hyvin. Käytiin sit porukalla kahvilla ja pullalla ja lähdettiin kiertelemään tallit, klinikka, kengityspaja ja oriasema. Samat jutut, ku aina, mut hevosia on niin kiva katella.

Bongailin muutaman Pipon poikasen ja sit me ihailtiin Lorentsoa ja Opeliksia (Lorentsoa silleen oikeen erityisesti). Käytiin vilkasemassa Kelmiä ja Samuliaki. Kyl siellä ihan kivan näkösiä hevosia oli edelleen, mielellään niitä kattelee =) Sit oli yks yksisilmänen hevonen.

Nii ja meil oli kamerakin mukana, mut eipä sit otettu ensimmäistäkään valokuvaa. Iha hyvin ois voinu!

P viihty ihan mukavasti koko päivän. Käytiin hakemassa pizzat Rita'sista kotiin tullessa ja sit alkoki väsyttää ihan hirveesti. P lähti käymään kotonaan, ku sille tuli kavereita kahville. Toisaalta olisin halunnu kans nähä ne, mut olin (ja oon) niin kuitti, etten jaksanu ruveta sitte... olis pitäny kammata pää, ku pidin sinnikkäästi pipoa päässä koko päivän ja vaatteet olis pitäny vaihtaa ja kaikkee. Liian raskasta reissun ja ruuan jälkeen.

Hajoilen American Idoliin. Onneks se loppu just.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.