IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mul on hualia.Keskiviikko 05.03.2008 12:05

Horoskooppi väittää, että mun surumielisyys on käsin kosketeltavaa. Täytyy kyllä myöntää, että mieli on ollut aika maassa viime aikoina. Siihen on omat erinäiset syynsä. Hullua on kuitenkin se, että ei mulla varsinaisesti oo mikään edes huonosti. Kai tää sit on jotain stressiä koulusta, opinnäytetyöstä, raha-asioista ja muista tollasista. Oon aika kuitti, enkä jaksais mitään. Hetken aikaa oon jo toivonu, että pääsis edes muutamaks päiväks johonki ihan muualle, johonki hiljaseen paikkaan vaan lepäämään ja makaamaan. Päässä on jotenki kauhee hälinä, eikä se ehdi hiljenemään, jos meen päikkäreille töiden jälkeen. Tää on kyl tosi omituista, en oo koskaan aikasemmin käyny ihan tälleen ylikierroksilla. Sillä on varmaan kyllä vaikutusta muhun ihan kokonaisvaltasesti, kehon toimintaan jne. Tuntuu siltä niinku olisin jotenki rikki. No, mä henkittelen täs ny ihan rauhassa ja orottelen, et saan ongelmavyyhtini selvitettyä.

Opinnäytetyö etenee vähän niin ja näin. Toisena päivänä saan aikaseks pari sivua helposti, toisena taas en yhtään. Materiaalin hakeminen korpeaa mua kaikista eniten tässä. Odotan niin innolla, että saisin tän tylsän teoriaosuuden pois alta ja pääsisin itse työosuuteen. Se varmaan sujuu ja etenee hiukan eri tahdilla. Tälleen aamupäivisin on jotenkin vaikee päästä vauhtiin, mutta iltapäivän puolella alkaa kirjottaminen luonnistua ihan eri tavalla. Onneks. Väistämättä mieleen hiipii sellanen hätä tästä, kun aikataulut painaa päälle kohta ihan toden teolla ja haluaisin saada tän kuntoon, tietenkin, että voin valmistua. Valmistumisen jälkeen työ- ja rahatilanne paranis aika radikaalisti kuitenkin ja voitas P:n kanssa alkaa tosissaan miettimään noita laina-asioita ja talon ostamista ja sen semmosia. Rahasta tulikin mieleeni, että pitäis laskut maksaa. Oon kuljettanu niitä kassissa mukana, et voisin työpäivän aikana ne äkkiä tosta naputella, mut siellä ne on kassissa edelleen enkä oo muka ehtiny tehdä niille mitään. Yks syy on ehkä se, etten millään uskalla avata verkkopankkia ja kattoo paljonko mulla on rahaa tilillä. Säälittävää =) Odottelen edelleen Kelalta päätöstä lisäopintotuesta. Ja sit pitäis maksella takasin niitä vanhoja tukia, kunhan ne lähettää mulle sen maksulappusen. Jotta saan kerralla sen summan maksettua niin täytys vielä nostaa erä opintolainaa. Onneks se tulee tilille päivässä, kunhan vaan laittaa sen hakemuksen menemään. Mä ny enste odottelen kuitenki sitä Kelan lappua. Hiukan ahdistavaa tämmönen rahojen laskeminen!

Mut hei! On mun elämässä sentään jotain mukavaaki =) Tänään ja perjantaina mennään P:n kans asuntoesittelyihin, sit huomenna mulla on parturi ja ratsastustunti. Perjantaina ja sunnuntaina aion mennä tallille Pipoa rapsuttamaan, ja koiran kans ollaan suunniteltu (tai no oikeestaan mä ja P suunniteltiin kyllä sen puolesta) lähtevämme mukavalle kävelylenkille tänään, ku on noin kaunis ilma. Sunnuntaina 16. päivä lähden kaverin kans Ypäjälle ponioripäiville. Ja siitä seuraavana viikonloppuna sormukset on valmiit! I-ha-naa. En vielä tiedä ehditäänkö mene hakea sinä päivänä, ku meille on paperiin merkattu, mutta kuitenkin. Ehkä on vaan parempi antaa niiden sormusten olla siellä Helsingissä mahdollisimman lähelle the Päivää tai mä en pysy nahoissani ollenkaan.

Kappas vaan. 23,50 tasan.

Nyt mul on kauhee pissahätä. Pirun kahvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.