IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Midge on maailman pienin poliisikoiraKeskiviikko 09.04.2008 17:40

09.04.2008 10:11


Rikollisten kimppuun pelotta käyvät saksanpaimenkoirat, pommeja etsivät labradorinnoutajat tai konnia penikulmakaupalla jäljittävät vihikoirat ovat tyypillisiä poliisikoiria.

Ohiolaisen Geaugan piirikunnan sheriffi Dan McClelland on kuitenkin muuttamassa perinteisiä käsityksiä poliisikoirista.

Hänen valttinaan taistelussa rikollisuutta vastaan on maailman pienin poliisikoira, rottaterrierin ja chihuahuan perimää kantava Midge.

Reilut kolme kiloa painava Midge ei tule koskaan iskemään hampaitaan veistä heiluttelevan sekakäyttäjän käsivarteen tai herättämään kauhua mellakoivassa kansanjoukossa, mutta huumekauppiailta saattaa hymy hyytyä, kun Midge pujahtaa henkilöauton sisälle nuuskimaan huumekätköjä.

- Sain idean pienikokoisesta huumekoirasta, kun katselin liki 60-kiloisen saksanpaimenkoiran työskentelyä auton sisällä, sheriffi McClelland selitti oivallustaan.

Pian 2,5-vuotiaan Midgen koulutus huumekoiraksi alkoi kolmikuukautisena pentuna marihuanakätköjen etsiskelyllä.

- Hän on vielä koulutuksessa, mutta hänellä on ilmiselvästi hyvät taipumukset huumekoiraksi. Midge ei mikään hauska erikoisuus, vaan uskon vakaasti poliisikoirien rotukirjon laajenevan myös pienikokoisten koirien suuntaan, Midgen kanssa ylpeänä poseeraava sheriffi selittää.

IS

VÄHÄ IHANAA!!! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.